Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dalius7

Tai jums pasisekė. Aš užsakiau 2019-04-18 o gavau 2020-01-10.
Nekažką ir skiriasi nuo dabartinių terminų.

pecionka

Ar RAV'as turi facelift'ą ar čia papildoma opciją, kurią galima užsisakyti?

Visai grėsmingai atrodo.  (y)

Jonce

Citata iš: pecionka Įrašytas Balandis 12, 2022, 13:04:14 PM
Ar RAV'as turi facelift'ą ar čia papildoma opciją, kurią galima užsisakyti?

Visai grėsmingai atrodo.  (y)

Čia yra 2022 Adventure modelis. Tiek Adventure, tiek paprastam 2022 RAV4 yra nauji priekiniai žibintai.

Kas liečia terminus, užsisakiau savąjį 2021 lapkritį, turėtų pristatyti gegužės pradžioje.

Henris

gal is sandelio emei jei tik 2men? Siaip as uzsakiau 201904 atkeliavo 201910
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Foto 22 metų Adventure modelis. Naujos faros ir bamperiai, atnaujinta multimedija. Joje jau yra nuotolinis užvedimas ir pan. Paprastiems modeliams nuo 22 metų eina tik atnaujintos faros ir led priešrūkiniai. Multimedija irgi atnaujinta.
O auto pirkau įprastai. Išsirinkau komplektacija, spalvą ir viskas. Mašina buvo sandėlyje. Bet Japonijoj. Tuo metu dar nebuvo anšlago, bent man taip pasirodė. Kai nuvažiavau pasiimti, atstovybėje jau prie konsultantų buvo tokios nemažos eilės.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Tai normalus terminas jei is sandelio. Nes vien plukdymas is Japonijos 6-7 savaites

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Balandis 08, 2022, 15:40:28 PM
Snd Mototojoj keiciausi padangas tepalus, tai suzinojau viena dalyka, kuris galvojau taikomas tik Toyota UK, pasirodo tai worldwide. Nemokamai pasibaigus gamyklinei garantijai yra taikoma pratestine garantija iki 10m arba 185k km ridos. Pagrindiniam mazgam: varikliui, pavaru dezei, ausinimo sistemai, hibridinei pavarai, siurbliam, pompom ir tt. Zinoma, kad si garantija galiotu, turi atlikti ir toliau tech aptarnavimus pas dyleri.
Tik as nesuprantu gamintojo logikos, taigi jie patys sau i ranka kanda, nes suletes pardavimai. Nes pvz ir as jei nuvaziuoju saliginai nedaug ir turesiu, kad ir extracare ir jei man dabartinis auto patinka, tai tikrai suejus 5iem metam svarstysiu gal pasilikt. Nes dabar paziurejau salone jei reiktu imt tokios pat komplektacijos kaip mano tai + 5k euru. Na aisku dar per pora metu gali daug kas pasikeist, bet siaip sia info galvoju pasidalinsiu, gal kam bus vertinga tai zinoti. Nes man tai naujiena buvo, kad Lietuvoj taip butu :)

Yra ta garantija, bet kažkaip jaučiu, kad nelabai ji veiks, nes visada bus sakoma, kad čia gedimas dėl nusidėvėjimo. Jei kas nesubyrėjo per pirmus tris metus, kažin ar byrės vėliau dėl kažkokio broko. Be šansų bus įrodyti, kad gamyklinis brokas.
Sąlygos čia: https://mediacontent.toyota.ee/service/Relax_Terms_LT.pdf

Mariusmar1992

Neveikia Toyota Rav4 2016 hybrid valytuvų auto režimas, kur ieškoti problemos? Ar gali tam turėti įtakos, jog keisti nauji valytuvai https://www.autoera.lt/lt/product/53364/BOSCH-3397118911-Valytuvu-komplektas-BOSCH-2VNT?

LM

Lietaus jutiklis reaguoja į lietų. Nuo valytuvų tikrai neturėtų.

Dalius7

Pabandyk įjungti valytuvų auto režimą ir uždengti lietaus jutiklį delnu. Jei valytuvai nesuveikia, pradėčiau ieškoti nuo saugiklio.

Henris

arba gausi per nagus is valytuvo :)

Saulio

Pagaliau gavau Rav4(ne hibridas) po 11mėn laukimo  :smoke:
Atkeliavo šiek tiek atnaujintas: rūko žibintai led, taip pat visas salono apšvietimo jau yra gamykliškai led.

xaudrius

Citata iš: Saulio Įrašytas Balandis 23, 2022, 10:54:37 AM
Pagaliau gavau Rav4(ne hibridas) po 11mėn laukimo  :smoke:
Atkeliavo šiek tiek atnaujintas: rūko žibintai led, taip pat visas salono apšvietimo jau yra gamykliškai led.
O lempos priekinės ne atnaujintos?

Saulio

Toks. Galbūt aukštenėje komplektacijoje būtų

xaudrius

Citata iš: Saulio Įrašytas Balandis 23, 2022, 22:54:04 PM
Toks. Galbūt aukštenėje komplektacijoje būtų
Aha, lempos dar ne naujos. Gal ir su komplektacija susiję. Įdomu, ar naujos priešrūkinės švies gerai,nes mano halogeninės tai tik dėl vaizdo...