Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Letas

Turiu originalių (iš Tokvilos) guminių kilimėlių komplektą, galiu parduoti.

kixxoff

Citata iš: xaudrius Įrašytas Lapkritis 13, 2022, 19:54:22 PM
Dėl daiktų slidinėjimo padėjo aliekspress. Pasiteisino tinkliukas.   https://photos.app.goo.gl/PAt2CzQHwPDTPoKt5
Tinkliukas šitas geras, ir aš turiu.
Bagažinėje plastikins įdėklas irgi labai gerai - kiek ten tas bagažinės grindis ne sukiok, vis vien prisišiukšlina. O su tuo "kilimėliu" per visą bagažniką tikrai gerai.

Rookie

Blokuojant mašiną nebeužsilenkia automatiškai veidrodėliai, nors rankiniu būdu veikia viskas. Ar yra kam toks reikalas pasitaikęs? 2021 metų.

Henris

Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Rookie

Citata iš: Henris Įrašytas Gruodis 15, 2022, 22:31:43 PM
ka reiskia blokuojant?
kai išlipu iš mašinos, paspaudžiu rankenoje tam tikrą vietą, kad durelės neatsidarytų, t.y. Užblokuojamos. Tą patį galima padaryti ir iš nuotolinio valdymo pultelio, paspaudus mygtuką su spynele  :)

Rookie

Šiandien viskas tvarkoje su veidrodėliais :) Šiandien -6C, o vakar buvo -12C. Matyt su tuo buvo susiję...

xaudrius

Citata iš: Rookie Įrašytas Gruodis 16, 2022, 09:02:24 AM
Šiandien viskas tvarkoje su veidrodėliais :) Šiandien -6C, o vakar buvo -12C. Matyt su tuo buvo susiję...

Šiaip dauguma mašiną užrakina,o ne blokuoja. O veidrodėliai tiesiog užšalo. Geriau žiemą atjungti tą funkciją visai,kad mechanizmo nelaužyti.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Rookie

Citata iš: xaudrius Įrašytas Gruodis 16, 2022, 11:33:12 AM
Šiaip dauguma mašiną užrakina,o ne blokuoja. O veidrodėliai tiesiog užšalo. Geriau žiemą atjungti tą funkciją visai,kad mechanizmo nelaužyti.
Atsiprašau, kad daugumą suklaidinau, maniau, kad užrakina su raktu, o pas mane nėra rakto :) Veidrodėliai nebuvo užšalę, nes rankiniu būdu jie puikiai užsidarė-atsidarė...Praeitą žiemą veikė be jokių problemų.

bladas

Gal priklauso nuo to, ar tik spustelėkite mygtuką, ar laikai nuspaudus sekundę ar ilgiau

pecionka

Citata iš: Rookie Įrašytas Gruodis 16, 2022, 13:02:57 PM
Atsiprašau, kad daugumą suklaidinau, maniau, kad užrakina su raktu, o pas mane nėra rakto :) Veidrodėliai nebuvo užšalę, nes rankiniu būdu jie puikiai užsidarė-atsidarė...Praeitą žiemą veikė be jokių problemų.

Yra ir pas tave raktas. Ir jis slepiasi tavo pultelyje.  (+)

Logistas

Pas mane per salcius bagaznikas nesikilnoja.. 😕
Turi su rankom padeti ir pakelti ir nuleisti..

pecionka

Citata iš: Logistas Įrašytas Gruodis 19, 2022, 20:24:33 PM
Pas mane per salcius bagaznikas nesikilnoja.. 😕
Turi su rankom padeti ir pakelti ir nuleisti..

Pas mane vairuotojo pusės durys (prieky ir gale) užšalo, tai nei atidaryt nei uždaryt (viskas per keleivio pusę daroma). Laukiu atšilimo, bus matyt ar užšalo ar koks saugiklis nusprogo.

kixxoff

Kas neturit požeminių parkingų namie ar darbe (kur galima atšilti), galima rasti prekybos centrą su požeminiu parkingu. PVZ Vilniuje: Panorama  :)

Henris

yra ir kitas budas jei esat viduje automobilio ir ji uzsivedet, silta putima peciuko ant max ir uzdarot visas sklendes, kad nepustu i salona, kelios prr kokias 5-10min turetu atitirpti uzraktai, bent jau dureliu.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019