Vaiksto masina ant kelio

Pradėjo bakalaurass, Gegužė 03, 2010, 13:39:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Citatabakalaurass parašė:
Sveiki,
gal galite kas pakomentuoti (patarti). Kai ant Corollos uždėti žieminiai ratai su padangomis 185/60 R14 automobilis važiuoja gerai. Uždėjus vasarinius 195/50 R15 automobilis tampa labai nestabilus (reikia gaudyti ant kelio važiuojant ir 60 km/val). Vieni padangistai man pataria pabandyti ant tu pačiu disku dėti padangas ne 50 o 55 auksčio. Kaip manote ar masina taps stabilesne?:o

Kaip slėgis padangose?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

bakalaurass

Citatamind parašė:
Sveiki,
gal galite kas pakomentuoti (patarti). Kai ant Corollos uždėti žieminiai ratai su padangomis 185/60 R14 automobilis važiuoja gerai. Uždėjus vasarinius 195/50 R15 automobilis tampa labai nestabilus (reikia gaudyti ant kelio važiuojant ir 60 km/val). Vieni padangistai man pataria pabandyti ant tu pačiu disku dėti padangas ne 50 o 55 auksčio. Kaip manote ar masina taps stabilesne?:o

Kaip slėgis padangose?

Slegis visur tas pats po 2 BAR, dabar parejo 1 amortikas (isbego), treciadieni pasikeisiu gal dings ir vaiksciojimas ant kelio...
[mail][/mail]

mind

Citatamind parašė:
Sveiki,

Kaip slėgis padangose?

Slegis visur tas pats po 2 BAR, dabar parejo 1 amortikas (isbego), treciadieni pasikeisiu gal dings ir vaiksciojimas ant kelio...

Vasarai 2 mažoka, o kiek gamintojas rekomenduoja?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

fennix

Na ant 60 ukscio padangu speju 2.2-2,4 rekomenduoja, ant 50 aukscio 2.4-2.6 speju turetu but, man asmeniskai 2.7 reikia
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!