Neatsidaro daiktadeze salia rankinio

Pradėjo Algirdasss, Birželis 12, 2010, 13:28:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdasss

Sveiki,

salia rankinio stabdzio yra tokia maza daiktadeze su dangteliu. Paspaudus dangteli jis atsidaro. Dabar pas mane gali spaudyti nespaudes ... neatsidarys. Buvau isardes visa kolonele, isemes pati mechanizma kuris uz dangtelio fiksavima atsakingas. Panasu kad isdilo kai kurios detales jame ir AMEN ...
Klausiau pas Toyotos atstovus, sake parsiduoda tik visa vidurine kolonele, didelis gabalas ir kainuoja apie ~500Lt. Kaip supratau is ju cia irgi dazna problema situ avensiu ...
Gal kas tokiu paciu bedu turit? Gal kam patiem pavyko rast sprendima? Ar gal kas pirkot nauja ar deveta ta detale atskirai?

dtinas

pas manaja avensi pelenine neuzsidaro (neuzsifiksuoja) Panasu, kad liga..

Naujokas

Pas mane gerimu laikilis pastriges neatsidaro

Algirdasss

As siandien savo daiktadeze kaip ir apsitvarkiau ... kuribingai prisukau pora papildomu detaliu, kolkas veikia. Tikiuosi kuri laika pratrauksiu.
Tos daiktadezes dangtelio fiksatoriaus kodas yra 55630-05010 ... jei kam pavyko tokia dali gauti ar kas galit parduot is ardomo avensio, duokit zinot. Dekui.

Tuziukas

CitataAlgirdasss parašė:
As siandien savo daiktadeze kaip ir apsitvarkiau ... kuribingai prisukau pora papildomu detaliu, kolkas veikia. Tikiuosi kuri laika pratrauksiu.
Tos daiktadezes dangtelio fiksatoriaus kodas yra 55630-05010 ... jei kam pavyko tokia dali gauti ar kas galit parduot is ardomo avensio, duokit zinot. Dekui.
taigi nulek i srota ir paziuresi akd ir visa nupirksi nemanau jog 500 uzprasys..B)