toyota avensis II skardiniai ratlankiai

Pradėjo brolis123, Birželis 14, 2010, 20:36:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

shkafas

o nuo I Avensio ratai tiktu (reikia 5*100 R16)?

NNZ

Citatashkafas parašė:
o nuo I Avensio ratai tiktu (reikia 5*100 R16)?

tai jei ratai R16 5x100 ir skylė tinka tai taip, bet standartas ant avenis I buvo R15. O pas tave 1,8 benzinas tai gal ir uždėsi, nes suportai priekiniai mažesni nei pas dyzelius.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

whatever

Ar yra kas nors ant avensio II d-cat universalo susimontavęs 16 colių diskus? Nes Tokvila užsispyrusi aiškina, kad ant ant šito modelio tik 17 colių...

Linas112

mano kolega kaip tik d-cat 2005m pirko is vokietijos su 16 coliu ratais.

whatever

Kaip tik važiuoju ir aš pasimatuoti 16 diskų. Rezultatu pasidalinsiu.

FenXas

Pirkciau Avensiui R16 5*114,3 skardinius ratlankius
Šiaip ir batukai reikalingi žieminiai :p

FenXas

Citatawhatever parašė:
Ar yra kas nors ant avensio II d-cat universalo susimontavęs 16 colių diskus? Nes Tokvila užsispyrusi aiškina, kad ant ant šito modelio tik 17 colių...

Na mano tai Avensis 2006 m. universalas D-Cat 2.2 ir ant dureliu net parasyta, kad 205 55 T16. Ir nuo pirkimo su tokiais važinėju.
Tai ko jie užsispyrę ?!!! B)

NNZ

CitataFenXas parašė:
Citatawhatever parašė:

Na mano tai Avensis 2006 m. universalas D-Cat 2.2 ir ant dureliu net parasyta, kad 205 55 T16. Ir nuo pirkimo su tokiais važinėju.

nu reikia nelikvidus prastutmt, tai ir siūlo :D

stjustas

Dar del varztu: vasarines padangos buvo ant lietu ratlankiu, o ziemines uzdejau ant skardiniu. Skardinius prisukau tais paciais varztais kaip ir lietus. Aiskiai jie per ilgi, bet ratai lyg ir laikosi tvirtai. Klausimas: kaip darte jus, naudojat tuos pacius varztus tiek skardiniams, tiek lietiems, ar ieskot skardiniams trumpesniu? Jei taip, tai kokie ismatavimai tu trumpesniu ir kiek mazdaug kainuoja? Aciu
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

NNZ

aš dėjai kai reikėjo ant skardinių kitokius, nei ant lietų. Kaip ten paveiksliukį buvo tai lietų varžtai gali neprispaust skardinukų.

whatever

CitataFenXas parašė:
Citatawhatever parašė:

Nuo 2006 gamintojo rekomenduojami R17 215/50 (iki 2006 buvo R17 215/45). Tačiau taip pat tinka ir R16 205/55, su šių parametrų padangomis, automobilio aukštis padidėja 0,6%, kai leidžiama paklaida yra <3%.
Aš nusprendžiau pasitikėti Toyota inžinieriais ir montuoti, tai ką jie ir rekomenduoja.

Virgelis

CitataNNZ parašė:
aš dėjai kai reikėjo ant skardinių kitokius, nei ant lietų. Kaip ten paveiksliukį buvo tai lietų varžtai gali neprispaust skardinukų.

Ir as taip dariau. Kazkaip nepatiko man issikise "grybai" nuo lietu ratlankiu uzteti ant skardiniu. Nauji varztai brangus- 9-11 Lt. uz vnt, o stai autolauzyne pavyko susirasti devetu, originaliu varztu komplekteli (po 2 Lt uz vnt). Visai kitas reikalas- varztai trumpi, graziai priglunda prie ratlankio be problemu, ir galima uzsideti, kad ir visai lygu (leksta) kalpoka.
Virgelis

stjustas

As irgi siandien pakeiciau verzles del ramios galvos :)
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

D4D

Parduodu padangas Dunlop M3 Winter Sport, likutis 90 proc.
Nauju kaina buvo 250 lt(vnt) su gera nuolaida.2008 metu gamybos.
Kaina 180 LTL(vnt)
860063666

D4D

Neparasiau ismatavimu :)

205/55 R16
Parduodu nes pirksiu dygliuotas.