Toyota diagnostinis laidas

Pradėjo Tuziukas, Birželis 21, 2010, 12:04:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Sveiki, norejau suzinoti koks tiksliai eina toyotai avensis 2004m laidas?gal kam skanavo atsimena su kokiu softu?

GALLANT

Tiksliai atsimenu "Techstream" softas. Toki pat ir tokviloj naudoja.
Č I A
Nemanau, kad verta pirkti..... Jei tik varikli nori skanuoti, tai pilnai uztenka ELM-327.

Tuziukas

butent ebay ir ziurineju laidus :) tai cia tinka obd2? ar kaip?

http://cgi.ebay.co.uk/USB-OBD2-OBDII-Vag-KKL-Interface-Cable-Audi-VW-/160429351353?cmd=ViewItem&pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item255a55a1b9

http://cgi.ebay.co.uk/ELM327-Diagnostic-interface-Latest-v1-3a-OBD2-CAN-v1-3-/250650967488?cmd=ViewItem&pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item3a5bf63dc0

kuo sie laida skiriasi nesuprantu?

noreciau klaidas nusiskanuoti?gal koks egr uzsikises ar kas vistiek masina katik nupirkta ydomu. na bet i tokvila nesinori vaziuoti..

GALLANT

Galiu duoti tokio Nerijaus numeri, uz 40lt su originaliu laidu patikrintu masina.
Pirmas laidas skirtas VAG grupes automobiliam iki 2002m kazkur, su juo Toyotai nieko nepadarysi, antras ELM 327 skirtas automobiliu varikliu diagnostikai pagamintu po 1996m. ELM jungiasi prie toyotos asmeniskai ant savo isbandziau, tik pas mane 1.5 versija

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
Galiu duoti tokio Nerijaus numeri, uz 40lt su originaliu laidu patikrintu masina.
Pirmas laidas skirtas VAG grupes automobiliam iki 2002m kazkur, su juo Toyotai nieko nepadarysi, antras ELM 327 skirtas automobiliu varikliu diagnostikai pagamintu po 1996m. ELM jungiasi prie toyotos asmeniskai ant savo isbandziau, tik pas mane 1.5 versija

tai po 96m elm, o iki 2002m vag?tai o tu negaletum man tas klaidas nuskaityti..?

GALLANT

As neturiu dilerinio laido, tik ELM327, jei netingi uzlek i garaza pajungsiu, bet jis tik variklio klaidas matys, jei ju bus. Jei nori viska pasiziureti, tai reiks skambinti Nerijui.

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
As neturiu dilerinio laido, tik ELM327, jei netingi uzlek i garaza pajungsiu, bet jis tik variklio klaidas matys, jei ju bus. Jei nori viska pasiziureti, tai reiks skambinti Nerijui.

a kiek uz elm327 mokejai?tai man variklio klaidas praktiskai ir tereikia, daugiau nlb gi yra ten ka skanuoti viskas veiki..tik va variklis patrukcioja, ydomu gal egr parodytu kadkaltas..nes dabar jy ardyti ten nu tai irgi nesamone..

zally

Apie 50 lt gavosi perkant ebay.ELM327 turi protokolus reikalingus TOYOTA.
Mano COROLLA varikli skanuoja gerai.Peugeot visiskai neranda.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

GALLANT

Kai as pirkau kainavo apie 80lt su siuntimu, peugeot rodo, kad prisijungia, bet realiai nieko nemato.

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:

a kiek nuplesi uz ta paziurejima?galvoju gal paciam usisakyti ta elm 327 22svarai kazkas gaunasi, bet ka man jo tiek tereikia, man jokiu bedu nera isskyrus tai jog sutrukcioja kazko ir pradeda traukti variklis..gal sakau parodytu klaida egr ar maf ar dar kokia..siaip smarkiu cirku tai nera pas mane..Gallant reiks uzlekti jauciu pas tave uzmesi kada , ar mieste kada jei busi su kompu, pajunksi nucekinsi..

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:

o ka ta versija reiskia?as ziuriu cia raso ebay 1.3a kazka..

GALLANT

Realiai ir tera tik 1.3 versija, bet kitaicai matyt daugiau nulauze ir parase, kad jau turi 1.5 :D

Tuziukas

nu reiks gal uzsisakyti nezinau..ten nlb suprantu katras nes kitaicai visur skirtinagai parase..jei gali gallant paziek pigeuse laida ebay ir nuoroda pakopink..ten jei parasai elm327 tai visi laidai brangesni jei rasai obdII tada pigesni, nu ten biski makalyne toki..

p.s. beje 1.5 versijos ebay nemaciau tik 1.3a atrodo:) bet prie tu pigesniu raso irgi elm 327..tai baisu koki netoki usisakyti..:) na bet db nlb reikia ka pirkti reikia i palanga vaziuoti :DB)B):o

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.