Ûžimas važiuojant

Pradėjo arytis, Sausis 20, 2011, 20:01:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

O kaip nustatei //aviko,katras guolis pradėjio užti? Pas mane irgi pradėjio užti,bet pasikėlus ir pasukus,neina suprasti katras guolis užia ir nekliba .Tik ilgiau pavažiavus viena stupica yra stiprei šiltesnė už kitas,tai gal ir tas guolis bus kaltas?:p
Gazas dugnas .......

Marux7

Sveiki, pas mano masiniuka irgi astsirado "uzimas", bet toks nevienalytis pulsuojantis atrodytu, duodant apkrova i desine jisai sustipreja. kas gali buti ar guoliai ar pusasiai, nes girdejau vienas kolega sake turintis I avensis, kad pas ji del pusasio "uzimas" buvo
[small][/small]

pinokis

tai guolis greiciausiai bus. o kaip padanga ar guzo neturi?

Rober

CitataMarux7 parašė:
Sveiki, pas mano masiniuka irgi astsirado "uzimas", bet toks nevienalytis pulsuojantis atrodytu, duodant apkrova i desine jisai sustipreja. kas gali buti ar guoliai ar pusasiai, nes girdejau vienas kolega sake turintis I avensis, kad pas ji del pusasio "uzimas" buvo
Greičiausiai bus padanga. Ir visai nebūtinai turi būti guzas. Man yra taip buvę. Ilgai vargau kol radau priežastį. Aplankiau nemažai servisų ir jokio rezultato.  O surasti pavyko tik keičiant ratus.

Rober

CitataMarux7 parašė:
Greičiausiai bus padanga. Ir visai nebūtinai turi būti guzas. Man yra taip buvę. Ilgai vargau kol radau priežastį. Aplankiau nemažai servisų ir jokio rezultato.  O surasti pavyko tik keičiant ratus.

Marux7

Tas garsas aiskiausias kazkur kai greitis buna 60 -70, pakeli iki 100 kazkaip tyliau sakyciau, o jei pabandyt ratus vietom apkeist?
[small][/small]

ketvirtasis

Gal ne į temą, bet apie garsus automobilio gale, norėčiau paklausti. Mašina stovi vietoje, motoras užkurtas, susukant vairą tai į vieną tai į kitą pusę kažkas gale braška. Nėra taip jau baisiai garsiai nu bet vistiek keistokas tas braškėjimas. Visos stabilizatorių traukutės pakeistos, priekinės stabilizatoriaus gumos irgi pakeistos. Gal jau ir galines reiktų:(

egariukas1

Citataketvirtasis parašė:
Gal ne į temą, bet apie garsus automobilio gale, norėčiau paklausti. Mašina stovi vietoje, motoras užkurtas, susukant vairą tai į vieną tai į kitą pusę kažkas gale braška. Nėra taip jau baisiai garsiai nu bet vistiek keistokas tas braškėjimas. Visos stabilizatorių traukutės pakeistos, priekinės stabilizatoriaus gumos irgi pakeistos. Gal jau ir galines reiktų:(
Atleisk rankini ir nebraskes:)

ketvirtasis

Citataegariukas1 parašė:
Atleisk rankini ir nebraskes:)[/quote]
Ale ir protingas gi tu, dabar tik sužinojau kam toji rankena su gražiai blizgančia knopkele reikalinga.
O jei rimtai tai reiks pabandyti su užtrauktu rankiniu.

svolaciai

Jei uzimas susitipreja sukant i viena puse tai zinok tos puses guoliui jau batai, nes gauna didesne apkrova ir pradeda uzti.
Kai as pasikeiciau is zieminiu i vasarines (naujas) su didesnio diametro ratais, tai galvojau kad guolis baigiasi, o pasirodo viso labo tik lenkiskos naujos padango uzia. Tai teks nudeveti ir keisti i kitas. Dabar laukiu ziemos sezono kad tyliau vazineti... ;)
Pirma Toyota

egariukas1

Citataketvirtasis parašė:
Citataegariukas1 parašė:
Atleisk rankini ir nebraskes:)
Ale ir protingas gi tu, dabar tik sužinojau kam toji rankena su gražiai blizgančia knopkele reikalinga.
O jei rimtai tai reiks pabandyti su užtrauktu rankiniu.[/quote]Aisku juokas juokais,bet pas mane uztraukus rankini ir judinant masina girgzda kaip reikiant,teoriskai gali ir sukiojant vaira girgzdet