COROLLA VERSO 06 sokineja apsukos nesiveda.

Pradėjo naglis, Birželis 23, 2010, 10:29:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

naglis

Is niekur nieko uzsidega pagalviu ir tepalu keitimo lemputes ima sokineti apsukos 0-2000 daugiau nesukyla. Uzgesinus nesikuria .Praejus 1-2h. uzsikuria ir lyg niekur nieko .... viskas ok. servizuos nieko neranda...:@
Taip kartojas kas 1-3 men nemalonus siurprizai:D

lawyer

jeigu nedaryta kompiuterine diagnostika - reikia padaryti ir istrinti aptiktas klaidas.

naglis

komjuterine diagnostika atliko bet jokiu klaidu neaptiko...

Henris

Hmmm, dar jei tik sokinetu apsukos tik ant laisvu, sakyciau, kad kazkas su laisvos eigos davikliu. Bet cia kiek suprantu sudetingiau ir nepastoviai. Pamastom, kas gali tai itakoti: gal pastebejai kokiu metu tai nutinka, t.y. ar salta masina taip elgiasi ar pravaziavus ilga atstuma ar lietinga ar sausa diena, ar nuo siu reiskiniu priklauso tas bludijimas ar ne? Kadangi auto pats pradeda uzsigazuot iki 2000rpm ir nestabiliai tos apsukos sokineja, tai reiskia, kad is kompo visa ipurskimo sistema gauna info, kad kelti apsukas, neuzssivedimas velgi gali priklausyt nuo to pacio kompo, kazkaip itarciau, kad jame gali buti bedu. Beje servise maciau, kaip vienas turejo panasiu bedu, bet ten buvo subaru outback, tai pasirodo buvo numires vienas is veleno padeties davikliu, kuriu prie variklio prisabacinta ne vienas, bet jei jis bludytu, kompas privaletu mesti klaida... Beje taip ir nesupratau 2,2 variklis cia Dcat ar cia vvti? Beje kada auto pirktas? Nes garantuotai cia su elektros dalimi kazkas, jei uzsidegineja airbag lempos ir t.t. Kad nebutu buves koks paskenduolis JAV, aisku nelinkeciau tfu tfu tfu...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

oscar666

na nezinau,kas cia siuo atveju per problemos,bet panasiai buvo man su avensiu vvt-1,kai buvau uzpyles statoilinio,na cia nesvarbu,bet blogo kuro....tada man masina irgi pati uzsigazuodavo,sokinedavo apsukos,tiek vaziuojant,tiek ant laisvu...uzsidege variklio lempute....tada nuvaziavus i toyota salona,man nustate,jog problema kazkokiame droseliniame voztuve???? paprase 4000lt:))))na vazinejau toliau kol pravazinejau esama kura,pyliau vel is nestes kaip iprastai ir po truputi broblema dingo....bet cia kaip suprantu beda ne kuro kokybeje jei kartojasi tokiais intervalais,bet beda vistik gali buti ir tame minetame mano voztuve......na cia is mano patirties...linkiu atrast greiciau beda ir kuo pigiau neutralizuot...
lygis

fennix

manau yra galimybe jog problema yra oro tiekimo sistemoje... pvz oro sklende pievas pjauna...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

naglis

Variklis Dcat
Masina pirkta Kaune nauja is salono 2006 jokiu sutapimu su siuo gedimu nepastebejau o tai jei viksta jau kokie 2metai
pravaziavus jau 200000 firmos masina ir siulo man ja pirkt tai va reiktu issiaiskint problemyte...
dekoju visiems uz pamastimus

mind

Citatafennix parašė:
manau yra galimybe jog problema yra oro tiekimo sistemoje... pvz oro sklende pievas pjauna...

Turbūt prašosi valoma.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Henris

Viskas aiskeja, ko gero bus pasikises garsusis dcat recirkuliacinis filtras, bet velgi cia spejimai, nes girdejau jo kaina kosmine, o be jo masina nevaziuoja beveik... Bet nepulikm keisti tai kas brangiausia ir begti nuo tos masinos. Manau paciam reiktu nuvaryt i patikima servisa (kad ir garaziuka, bet kuriame dirba ismanantis meistras) ir tegu pasidalina jie savo praktika, pas juos masinu ivairiu ir senesniu ir apynauju praeina simtais. Atstovybe, kai kompas nieko nerodo, jie nieko neismano prades guscioti peciais ir siulys viska keisti nuo brangiausio, o paskui paaiskes , kad buvo kokia nors smulkmena. Del oro srauto nelabai noriu tiket, statau uz tai kad bus elektronine dalis :) Nes jei su oro srautu manau tai detusi dazniau ar net pastoviai... Bet galiu ir klisti..
Beje nusipirkes savo 2.0 d4d gailejausi, kad nepasiemiau dcat, bet visgi pasirodo dcat islaiskymas Lietuvoje beprotiskai brangus...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fennix

na kai pries menesi sapaliojau apie varikliu veikimo principus galvojau kaip sukonstruojamas "boost control", pradejau zaist su oro padavimo sistema... Teko pasiekt toki lygi kad laisvo darbo metu apsukos sokineuja nuo 3000 iki 6000. Keista, pats programeris, kaip sakant, elektronika turetu but mano duona, bet sirdis linksta prie mechanikos :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

laurysas

http://www.lbm.lt/dpf.htm

Idomi nuoroda. Toyotoms dcat' amams tas DPF apeinantis emuliatorius taip pat tipo veikia.  

naglis

pamirsau pasigirt jog wiskas ok jau du men. kai pasikeiciau signalizacijos bloka:) viskas buwo del jo
reik tiketis jog nepasikartos nieko panasaus:D

guners

pas mane irgi ant laisvo pradejo sokineti apsukos.
VVT-i
Idomu kame reikalas, jokios variklio ar kitos signalines lemputes nedega.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.