Ar mano Avensis turi DPF ? (pagal modelį)

Pradėjo Dariusno, Spalis 13, 2020, 13:11:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariusno

Sveiki. Naršant atsarginių dalių kataloguose būna pateikiamas pasirinkimas modeliui su dpf ir be dpf. Kaip pačiam suprasi ar mano modelis 2.0 d4d 91kw 2014m  yra versija su dpf ar be jo? Nes katalogai duoda pasirinkti du variantus tam pačiam motorui.

ketvirtasis

Sonixas

Citata iš: Dariusno Įrašytas Spalis 13, 2020, 13:11:25 PM
Sveiki. Naršant atsarginių dalių kataloguose būna pateikiamas pasirinkimas modeliui su dpf ir be dpf. Kaip pačiam suprasi ar mano modelis 2.0 d4d 91kw 2014m  yra versija su dpf ar be jo? Nes katalogai duoda pasirinkti du variantus tam pačiam motorui.
Tokiu metu modeliai visi turi jau dpf filtra. 
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Dariusno

Dariusno

Citata iš: Dariusno Įrašytas Spalis 13, 2020, 16:36:02 PM
Dar ne.  Bmw prasidejo nuo 2015m
Jei taip būtų tai katalogai neduotų pasirinkimo. Tikrinau ne vieną ir ne du katalogus.

ketvirtasis

Tai ne jau manai, kad "japonas" į vienus dėjo DPF-ą, o į kitus modelius,
"ai gal į šiuos nedėsime, apseis ir be jų"
P.S. gal jau iškastruotas?

Dariusno

Visų pirma ne japonas, o britas (japonai europai negamina), visų antra skirtingoms rinkoms skirtingos komplektacijos. Maniškis manau neiškastruotas jei toks yra, nes duslintuvas blizga iš vidaus jei taip galima išsireikšti. Esu turėjęs reikalų su iškastravimais ir žinau požymius kas pasikeičia po iškastravimo. O kas liečia katalogus, ar manai, kad katalogus kvailiai sudarinėja? Žinau, kad lengviausias būdas išsiaiškinti dėl dpf yra skambutis dyleriui, bet galvojau, kad ir čia bus žinančių :)

Dariusno

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 13, 2020, 16:46:28 PM
Tai ne jau manai, kad "japonas" į vienus dėjo DPF-ą, o į kitus modelius,
"ai gal į šiuos nedėsime, apseis ir be jų"
P.S. gal jau iškastruotas?

Sonixas

Citata iš: Dariusno Įrašytas Spalis 13, 2020, 17:47:32 PM
Visų pirma ne japonas, o britas (japonai europai negamina), visų antra skirtingoms rinkoms skirtingos komplektacijos. Maniškis manau neiškastruotas jei toks yra, nes duslintuvas blizga iš vidaus jei taip galima išsireikšti. Esu turėjęs reikalų su iškastravimais ir žinau požymius kas pasikeičia po iškastravimo. O kas liečia katalogus, ar manai, kad katalogus kvailiai sudarinėja? Žinau, kad lengviausias būdas išsiaiškinti dėl dpf yra skambutis dyleriui, bet galvojau, kad ir čia bus žinančių :)
Cia ne 2005 metai , kad galejo but su dpf ar be. nuo 2006 ar 2007 tiksliai nezinau bet buvo ivestas euro 5 standartas o tai reiskias jog nuo to laiko eina visos dyzelines masinos su dpf filtrais. nebent pas tave avensis is rusijos kur euro 5 standartas kuris nebuvo gaminamas rusijoje. manau atsakiau i visus klausimus.  Yra cia zinanciu zmoniu tik gaila kad pasitikit kazkokiais katalogais o ne zmoniu pasakymu

ketvirtasis

Citata iš: Dariusno Įrašytas Spalis 13, 2020, 17:47:32 PM
Visų pirma ne japonas, o britas

Mano poste žodis "japonas" kabutėse manau supranti ką tai reiškia. Antra galvoju, kad pas mus negali rasti iš gamyklos automobilį be DPF-o. Dėl rusijos nežinau, bet po to "dyzelgeito" tas aplamai sugriežtėjo.

Beje maniškis auto dar puikiai veikia su DPF, nors mašiniukas 10 metų tfu, tfu, tfu. Ale tipo gamtą tausoju. :-] :G

Dariusno

Citata iš: Sonixas Įrašytas Spalis 13, 2020, 20:34:22 PM
Cia ne 2005 metai , kad galejo but su dpf ar be. nuo 2006 ar 2007 tiksliai nezinau bet buvo ivestas euro 5 standartas o tai reiskias jog nuo to laiko eina visos dyzelines masinos su dpf filtrais. nebent pas tave avensis is rusijos kur euro 5 standartas kuris nebuvo gaminamas rusijoje. manau atsakiau i visus klausimus.  Yra cia zinanciu zmoniu tik gaila kad pasitikit kazkokiais katalogais o ne zmoniu pasakymu
Manuale kuris atspauzdintas 2014m parašyta taippat, kad modelis turi dvi modifikacijas su pdf ir be pdf. Automobilis iš Danijos, o ne iš Rusijos. Kam spauzdinti 2014m tokias nesąmones jei tai neatitinka tikrovės (pagal jus).

ketvirtasis

Citata iš: Dariusno Įrašytas Spalis 14, 2020, 01:14:32 AM
Manuale kuris atspauzdintas 2014m parašyta taippat, kad modelis turi dvi modifikacijas su pdf ir be pdf. Automobilis iš Danijos, o ne iš Rusijos. Kam spauzdinti 2014m tokias nesąmones jei tai neatitinka tikrovės (pagal jus).
Ir........tesk mintį

balticam

2014m modelis turi DPF 100% ir neieskok subinej razinku.... Be DPF tais metais nebuvo nei vieno isleista brolau.

Sonixas

jau ne vienas zmogus sako jog nebuvo be dpf filtro tokiu automobiliu tais metais. bet jei dar neitikinom atsiuskit vin numeri automobiliu surasiu auto komplektacija ir parodysiu.