D4D 2,2. Netraukia.Apsukos tik iki 2000.

Pradėjo Giulciataj, Lapkritis 29, 2020, 17:09:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Giulciataj

Sveiki forumiečiai. Perskaičiau šnd visas temas mane dominančiu klausimu, bet radau tik panašius simptomus,todėl sorry...kuriu naują temą.
Vakar važiuojant staiga pajutau, kad nebepriima gazo. Maksimum įspaudžiu 2000 aps.
  Mašinai stovint ir spaudžiant pedalą apsukos kyla be problemų. O šiandien pastebėjau,kad važiuojant pirma ar atbuline pavara,užspaudus gazą apsukos taip pat kyla be problemų. Kas čia galėtų būti?
Lauksiu nuomonių  :)

Sapyra

Žiūrėk yotubej .Kažkur yra šlangutė nutrukus.Priekije apačioj ,ten kažkoks turbinos geometrijos valdymas.Ta vakumo šlangutė nutrukus gali būti.Man buvo taip kad važiuojan ir norint lenkti mašina kaip medinė.Visai nereaguoja i gazą.

Giulciataj

Giulciataj

Beje, pamiršau parašyti-jokios lemputės panelėje neužsidegė,jokios klaidos neišmetė.

Sapyra

Klaidos dėl turbinos šlangučių nemeta.Ten gal pamatysit baltą vakumo klapano tokia dežutė ar korpusėlis.Nuo vairuotojo pusės apači0j.Ritoj pas savo mašiniuką pažiurėsiu.

Giulciataj

Radau youtube kažką panašaus. Pas save dar nežiūrėjau. Po darbo - tamsu ir šalta. Ryt gal išeis dienos metu pažiūrėt kaip ten kas. Mažai šansų,kad bus būtent taip kaip šitame video,bet...niekada negali žinoti.

https://www.youtube.com/watch?v=oxTmfDYaO8c

Giulciataj

Šitam bičui iš youtube mašina sunkiai įsibėgėja. Bet įsbėgėja. Kad kažkas blogai,pastebėjo tik lenkdamas fūrą.
Pas mane iškart pasijuto. Tiesiog paprastai, važiuojant mieste. Ir kek bespaustum pedalą,nepriima gazo. 2000 apsk ir viskas. Kartais net ir tiek nein išspaust. Žodžiu,nėr ką burti. Apsižiūrėsiu,tada bus galima kažką pasakyt.

mindkuzm

Kažkada su opeliu buvo, kad virš 2000 apsukų nenorejo kelt ir į rimtesnį kalniuką užvažiuot jau buvo iššūkis. Bet iškart check'as užsidegdavo  Numetus žemiau 2000 ir pavažiavus trumpai check'as užgesdavo. Kaltas tąkart buvo užsikišęs EGR.

Giulciataj

Apžiūrėjau šlangeles.Nieko įtartino. Gali būti,kad tiesiog nematau. Varysiu pas meistrelį.
Dar toks pastebėjimas-viskas prasidėjo užsipylus kuro kolonėlėje ir po to pravažiavus kokius 3-4km. Gal tik sutapimas...

RDeEsser

Sukilo drumzlės bake ir filtras užsinešė,pasikeisk filtrą ir bus gerai.
E

Giulciataj

Filtras? Bet ar kiltų tada normaliai apsukos važiuojant pirma ir atbuline pavaromis? Jei nepaduotų pakankamai kuro,tai,manau nepaduotų visada...

Giulciataj

RDeEsser buvo teisus. Filtras visiškai užkimštas. Db jau trauka normali. Įdomu tik...ar čia bake pas mane pilna gėrio, ar degalinėje papimpinto užsipyliau? Klausimas-retorinis...

Sapyra

RDeEsser

Citata iš: Giulciataj Įrašytas Gruodis 03, 2020, 20:42:15 PM
RDeEsser buvo teisus. Filtras visiškai užkimštas. Db jau trauka normali. Įdomu tik...ar čia bake pas mane pilna gėrio, ar degalinėje papimpinto užsipyliau? Klausimas-retorinis...
Niekas nepasakys ko ten užsipylei,bet kad kitą kartą būtų ramiau ir jei dar ketini su ta mašina ilgai važinėti,tai varyk pas dyzelinius kur tvarko kuro sistemas kad išplautų baką.Tada busi tikras dėl to kad bakas yra švaraus ir jame nėra dešimtmečių nuosėdų.
E

ketvirtasis

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gruodis 04, 2020, 08:30:10 AM
Niekas nepasakys ko ten užsipylei,bet kad kitą kartą būtų ramiau ir jei dar ketini su ta mašina ilgai važinėti,tai varyk pas dyzelinius kur tvarko kuro sistemas kad išplautų baką.Tada busi tikras dėl to kad bakas yra švaraus ir jame nėra dešimtmečių nuosėdų.
O tai ką pačiam negalima? Būtinai pas dyzelistus? Na jei "boška tuščia", rankos kreivos tada taip.