Sankaba Avensiui D4D 2001m*

Pradėjo gonzikas, Liepa 02, 2010, 21:26:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

dariukstis

pas mane irgi smagratis buvo parejes. sestadieni pasikeiciau. didinant apsukas vietoj ar vaziuojant jokios vibracijos nebuvo. bet ant laisvu apsuku visa masina virpejo...
is pradziu kai nusipirkau auto dar  ir kleksejimas budavo, pakelus masina galima girdeti kad jis is tos vietos kur smagratis stovi. veliau tas garsas dingo, turbut spyruokles ar kazkas ten jau visai susimale ar kazkus sustrigo. smagrati nuemus matesi kad viduj kazkas subyreje, net pramusta vienoj vietoj buvo.  
vaziuojant ir staigiau paspaudus akseleratoriu pradedavo kaukt kazkas, manau isminamas guolis, nes jis jau pavarges buvo, bet vibracija nedidedavo.

o sankabos diskas  ir  diskatorius: sake dar ilgai buciau vaziaves, tad meginsiu juos parduot.

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

dariukstis

kai atsiskaitysiu uz remonta parasysiu bendra suma :)
kolkas nieko "nezinau" :D

azart

Na sankabos komplektas (diskatorius, diskas ir isminmasis) Lirostoje dabar kainuoja be nuolaidos 448 lt. Tekstaroje dar pigiau. Dezes nuemimas pastatymas nuo 200 iki 300 lt plius 3 ltr transmisines alyvos 75w-90 apie 60-70 lt. Tad tokia suma ir susidaro uz panasu remonta.
festina lente

NNZ

Citataazart parašė:
Na sankabos komplektas (diskatorius, diskas ir isminmasis) Lirostoje dabar kainuoja be nuolaidos 448 lt. Tekstaroje dar pigiau. Dezes nuemimas pastatymas nuo 200 iki 300 lt plius 3 ltr transmisines alyvos 75w-90 apie 60-70 lt. Tad tokia suma ir susidaro uz panasu remonta.

o kodėl alyva???
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

azart

Na tiesiog taip uzmeciau, juk mazai kas transmisini tepala atskirai po pirkimo keicia. Tad manau vienu kartu patogu visa transmisini mazga sutvarkyti ir pamirsti apie ji :)
festina lente

zvaigzdute

Pas mane labai sunkiai issimina sankaba. Jokiu daugiau problemu nera, vaziuoja super, pamilau toyotas, tik man kaip moteriai ziauru ja vis isminti, gal imanoma kaip nors sutvarkyti, o gal cia kazkokio gedimo pozymis???
Toyota avensis 2001m. D4D 81kw

Memelis

Turi toki bloguma Toyotos, kad ju sankabos kietos. Daug priezasciu gali but. Elementariausia, jei sankabos skystis senai keista, tada ziema per salcius pasireiskia. Kitos bedos ten yra mechanines, reikia pacia pedalo plastmasiukus keist arba rimciausia beda, tai yra pacio sankabos cilindro keitimas. Maniskei zinau jis Toyotoj 500 lt kainuoja. Man irgi sunki, taciau kaip pasake, kad nieko nepadarysi, tik sankabos pedala reikia keist, tai nusiraminau. B) Jei nori suzinot savo beda, vis vien gauni i servisa vaziuot ir klaust.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gintaras15

sveiki.gal kas zino kiek kainuos geros firmos sankabos komplektas kartu su smagraciu.avensis 2001D4D 85kw.

Henris

Memelis: del tos sankabos kietumo irgi mane nervina, bet pas mane ji dar sugalvoja ir pabuksuot kartais :) Reikia prisiverst tvarkyt si reikala kazkada, bet velgi, nuomoniu ivairiu, kad sunkus pedalas vieni sako cilindriukas arba pedalo mechanizmas, kiti meistrai sako susidevejes diskatorius, nes kitiem kai pakeicia sankabos komplekta, net nesitiki, kad tokia minksta ir lengva sankaba gali buti, tai irgi nezinau ko griebtis, kuo tiket, nesinori ardyt sankabos, jei is tikro pagrindinis clindras streikuoja. Gal zinot kaip patikrint ar gerai vaiksto pagr. cilindras? Stabdziu skystis nedingsta...
beje pavazinejus Vilniuje po kamscius, sankaba isvis sublusta, sunkiai isimeta pirmieji begiai, po kiek laiko vel viskas normaliai (ar cia skystis uzkaista ar kas?)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

gintaras15

henri as nezinau kas pas tave yra.pas maniske yra jauciamas vaziuojant musimas ir as manau kad arteja prie pabaigos smagratis,o reik vaziuot y ilga kelione tad neiskosiu grybu o noriu pakeist visa komplekta.tu gali varyt y servisa kad tau patikrintu bet tai kainuos nuo 300iki400 bet reiks imt greiciudeze kitaip jie sake patikrint negali.o kai nuims gali visokiu grybu atsirasti?

Henris

matai as nelabai isivaizduoju, kur tas cilindriukas pas avensi stovi, jei prie jo galima prieiti tik nuemus deze, tada jau vistiek kazka kesiu, arba sankaba arba cilindriuka (tikiuos ne abu), maniau, kad cilindriuka galima patikrint nenuemus dezes....
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

gintaras15

sito henri as irgi nezinau.bet jei tu tik vazineji lietuvoj tai tikrai gali laukt vistiek anksciau ar veliau kazkas islys ir tada matysi.o man jei kas subyres kainuos didelius pinigus.as vietoj taves galvos nesukciau vaziuociau kol pabirs.nebent pats nori ja dabar susitvarkyt.

cu

pas mane irgi baisiai kieta sankaba. palyginus su tarnybiniu benzininiu opeliu - netgi LABAI kieta :(
smagratis ir išminimo guolis keisti prieš 20kkm, palikta sena sankaba ir skystis. mažu skystyje problema. arba cilindre. o jis kainuoja milijoną pinigų :)
gerai bent tiek, kad mano tojota yra ilgom distancijoms numatyta, niekas su ja per kamščius nesiduoda :)
rida: 258kkm. turbūt tikrų :)

wikcia

cu: I avensiui sankabos pagrindinis cilindras pigiausiai gali nusipirkti tekstaroj: apie 80 lt. (tinka nuo karinos) remkomplektas 20Lt. darbinis cilindras kainuoja apie 30lt (prie dezes).