Sankaba Avensiui D4D 2001m*

Pradėjo gonzikas, Liepa 02, 2010, 21:26:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Sveiki, gal mano klausimas pasirodis kvailas, bet girdejau toki teigini, kad dyzeli reikia kurti ir gasinti tik su isminta sankaba. Gal zinantis gali pakomentuoti?

Henris

cia bet kokia masina taip rekomenduojama kurti, kitos net nepasikuria kol neisminsi sankabos. Rekomenduojama del to, kad yra uzuomarsu ir gali bandyt uzkurt ijungta pavara (pasekmes gali buti liudnos), o siaip man rodos palengvinamas ir variklio prasisukimas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Artūras Alytus

O kur yra išminamas guolis ? Ar reikia nuiminėti dėžę norint jį apžiūrėti ir sutepti  ? Yra toks nedidelis cypimas, išmynus sankabą jis dingsta. Kartais būna kartais ne.

NNZ

dezes nereikia nuimt, uztenka tik sankaba, deze siektiek nuleist ir viskas
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Artūras Alytus

Velnias ir vėl mokėti. Gal ką ne taip padarė arba visai to guolio nekeitė tik sakė kad keitė. Truputį atleidau varžtą sankabos prie kojų , gal padės.

NNZ

na jei ju klaida tai tua moket nereiks...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Artūras Alytus

Sutvarkė. Dingo cypimas. Sakė sankabos šakutė išsausėjusi buvo. O velnias žino kas iš tikrūjų. Dar važiuoju, žiurau greičio rodyklė nejuda, tai pamiršo  vieną fiškę pajungti. Manau daugiau nebevažiuosiu ten remontuoti savo auto.

egariukas1

Jei ne paslaptis,kur remontavai?Sakute sausa ir turi but,nieko ten nepritepsi

Artūras Alytus

Vienam iš garažiukų už dujų.

aleks

Sestadieni mano Avensyje nusprogo sankaba, siandien atveze nauja komplekta, vakare nutempsiu pas dede. Pradesime keisti :)

TYRAN

Citata iš: aleks Įrašytas Spalis 15, 2013, 13:12:31 PM
Sestadieni mano Avensyje nusprogo sankaba, siandien atveze nauja komplekta, vakare nutempsiu pas dede. Pradesime keisti :)

Gerai :)

aleks

Vakar jau pasiemiau masina is serviso, dabar tiesiog maluonu vaziuot, jokio traskesio jokios vibracijos ir uzimo. :)

continuity

Citata iš: aleks Įrašytas Spalis 17, 2013, 12:55:13 PM
Vakar jau pasiemiau masina is serviso, dabar tiesiog maluonu vaziuot, jokio traskesio jokios vibracijos ir uzimo. :)
Kiek kainavo sankaba ir kiek darbas?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

aleks

Dvimase sanakaba 2000lt (AISIN) originalas ir darbas 500lt.

Avens

Taigi atsirado ir pas mane pašalinis garsas variklio skyriuje (gal dusliu kriokiančiu kalenimu galėčiau tai pavadinti). Garsas girdisi labiau užmynus pedalą arba kai per aukšta pavara ir per žemom apsukom bandoma greitėti. Jaučiasi, kad motorui didesnės apkrovos ir pasigirsta lyg duslus kriokimas :think:
Pats itariu plaukiojantį smagratį su sankaba. Karutis pralėkęs 252kkm iš jų 38kkm pas mane. Automobilyje beveik nuo pirkimo atsiradęs garsas užvedus klanksėjimas/kalenimas skardus, kiek supratau tai smagratis. Apie 30kkm pravažiavau su šiuo garsu, tai nustojau parintis stipriai.  (!?)
Dabar lyg ir sankaba jautresne pasidarė - iš vietos švelniau reik atleidinėt, nes prasukinėja ratus su gerom padangom.  Išminant sankabą garsai nesikeičia, tik pajudant girždėjimas girdisi, na ir kaip minėjau važiuojant netinkamom apsukom.
Feja karuti mieste vairuoja, tai retai pasibandau aš ją. Kas susidūręs ir nuvestų tinkama linkme? O gal laukti reikia? :think: