Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

pilnai tikiu, kad stovi liamdos ir net ko gero dvi bus :) Bet man rodos kad ir sita reikala kazkaip sutvarko...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

jo šitą sutvarko, tik reikia surasti, kas daro tai dažniausiai kur pjauna, ten arba patys sutvarko daviklius arba pataria kur. Tik va su toyota, nėra tokie geri šansai, kad pasiseks.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Kesteliss

tai va. mano princese suandien vel pajudejo. Idejom turbina, isplovem interkuleri, uzkurem, pradzioje truputi padumijo, o dabar viskas tvarkoj (tfu tfu tfu). reziume: turbinos restauracija 950, darbas 150 + nauji tepalai ir filtrai190. Visas laimingas vaziuosiu maudytis :)
tel.868737941

Marekas77

Sveiki,
Po keliu bemiegi naktu( po viso musu pabendravimo) ir as nusprendziau savo zverio sistema isvalyti, na palindes po apacia su alaus bokalu nezinojau nuo ko pradet ,bet eigoje issiemiau interkulery , isvaliau visas zarnas,tik nelieciau tos kur y turbina tokia metaline su kruva davikliu eina  ( tepalo sistemoje tai pagal mane dar tikrai daug buvo nors jau 6000 km po turbinos keitimo pramyniau), isvaliau viska Berner firmos alyvos (tiksliai nezinau ,bet papurksus ant alyvos viskas issigarina) tirpikliuB), tik uzsikurus pradejo purtytis -turbut buvo dar interkulery like mano plovimo pedsaku:@,bet paskui prasidirbo, kas liecia katalizatoriu jis pas mane vienas ir nezinau nuo ko pradet pjaut-nepjaut, dar girdejau ,kad juos karstu paru valo...o jei uzsikises ar neturetu musu protingos masinikes kokio nors zenklo prietaisu skydely ismest?...beje klausimas? ar reikia mums alyvos dapilti pvz pravaziavus 5000 km bent puslitry , bo man vel neramu darosi patikrinus matuokle:@

Kesteliss

geras tsraipsnelis apie alyvas :). Kol manajai viskas budavo tvarkoj, nuo keitimo iki keitimo faktiskai gal koki 100 gramu esu dapyles viena karta, bet tada lekiau akis isdeges, o taip tai nereikejo dapilineti. kai pradejo turbina durniuoti tai ir tepaliuko pradejo reiket dapilinet. taip tai as pilu tik sintetine ir nevaziuoju kiek jie ten sako. keiciu po 10000km. manau blogiau nebus.
tel.868737941

Kesteliss

ai dar. tai as kaip suprantu, kada su turbina viskas tvarkoje neturetu buti nei interkuleryje nei tuose vamzdziuose tepalo, nes jis tada sudega cilindruose ir dumija o automatiskai ir tepalo lygis variklyje  krenta
tel.868737941

fennix

Sorry bet LOL :D:D:D
Tikrai supranti teisinga kad neturi buti nei interkuleryje tepalo nei vamzdziuose, kaip jo neturi buti duslintuve ar salone...
Tepalas skirtas ausinti turbina kad ji nekeptu prie ypac dideles temperaturos kuria visgi turi ismetamosios dujos. Tvarkinga turbina tepalo pro sona neleidzia kaip ir tvarkingas variklis. Dumija juodai del to kad paduodama per daug kuro kuris nespeja sudegti ty yra jam neuztenka oro arba tiksliau deguonies misinyje ir vietoj to kad issiskirtu CO2 , atsiranda CO kas dar vadinama smalkemis ir del ko kai kas nepraeina technikines... Aisku jei dumija melynai tai reikia pradet mastyt apie variklio remonta...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

dėl užsikimšusio katalizatoriaus nemes klaidos. Sumažės trauka ir viskas, ir kaip kažkur forume rašė, padidės variklio garsas...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Kesteliss

ai sakiau ispjausiu ta katalizatoriu ir kam ce burti ar usikises ar neusikises, jei tepalo buvo pilnas duslikas tai nieko gero ir taip, uzdegs, susiformuos suodziai vis tiek nieko jau gero. Bus ramiau :)
tel.868737941

Marekas77

o man vienas zmogus aiskino ,kad toyotom yra peilis ispjautas katalizatorius,sake geriau isvalyt, nors as palindes jokiu davikliu kaip ir nemaciau , taigi ispjoves pasakysi (ka ten radai) ir  kaip trauka pagerejo ar liko tas pats...o kaip del alyvos ar turim mes jos dapylineti ar ne?

Kesteliss

taip tai man aiskino jei lemda zondas pries katalizatoriu tai reiksmes nera, o jei uz (kas buna dazniausiai renault )tai tada jau nieko gero del ispjovimo. O del tepalo dapilinejimo tai sakau, kol viskas gerai buvo su turbina tai nereikejo dapilineti nuo keitimo iki keitimo, bet as vazineju dazniausiai ramiai. taip tai kiek zinau gainiojant dyzeli dapilineti reikia net naujom masinom, bet jei vaziuoji ramiai tai tikrai manau neturetu reiketi dapilineti.
tel.868737941

Kesteliss

paskutinis pastebejimas, kad dabar tai tikrai pajuntu kada turbina sudirba, anksciau kazkaip lyg vienodziau buvo :)
tel.868737941

Marekas77

Sveiki
Taip kaip ten sekesi su tuo katalizatoriaus ispjovimu , ar ydejo rezonansa, gal trauka pasikeite?
Pasikeiciau ir as savo auto tepaliukus, viskas kaip ir gerai bet filtras tai fucking vietoj , pakankamai keblu atsukti buvo..

Kesteliss

na dar nepjoviau to katalizatoriaus, bet kai busiu kaune tai nuvarysiu turguj pas pjovimo profus, tie viska sutvarkys :))))) joooooooooo o tepalo filtras tai geroj vietelej.
tel.868737941