Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

kondras

aha ir man idomu del katalizatoriaus. buti ar nebuti:(
ir siaip gal kas patartumet kur galeciau savo previjuke motoristam parodyti kaune a to basiai netrauki jau. trasoj 130km/h ikocioju tik, dumo nemeta, bet baisia buka jau.

Kesteliss

na maniske po pakeitimo lyg ir nieko, katalizatoriaus dar nepjoviau :), bet traukia tai jau kitaip negu buvo iki remonto. is pradziu kai duodu gazo nebera tokia jautri, o paskui tai kai apsukos iki 2000 pasiekia tai kaip rauna :) gal dar ka nors reikia paziureti :)
tel.868737941

kondras

Tai vat Gerbiamieji...
ispjove katalizatoriu ir masina is naujo atgime B)
Čiut turbinos nevariau i Vilniaus turbocentra daryt...

Marekas77

Citatakondras parašė:
Tai vat Gerbiamieji...
ispjove katalizatoriu ir masina is naujo atgime B)
Čiut turbinos nevariau i Vilniaus turbocentra daryt...

Sveikinam reiks ir man pasiryzt pjaut, papasakok ka viduj rado? ir klausimas kur Kaune pjove?;)

kondras

Atvirai pasakius net nesigilinau ka rado, per ta dziaugsma net katalika palikau pas meistrus. Nu ir čiort snim, svarbu masina vaziuot pradejo. Buvau jau nusiteikes ~1500Lt išsileist. Pjovė Kaune Aleksote-"Aukščiausia pavara"

Marekas77

Citatakondras parašė:
Atvirai pasakius net nesigilinau ka rado, per ta dziaugsma net katalika palikau pas meistrus. Nu ir čiort snim, svarbu masina vaziuot pradejo. Buvau jau nusiteikes ~1500Lt išsileist. Pjovė Kaune Aleksote-"Aukščiausia pavara"

O kiek tavo auto buvo prabegus pries ispjovima? Tai kiek suprantu is ankstesnio tavo aprasymo viskas buvo gerai iskyrus , kad dingo trauka, o kaip su kuro saunaudom gaudavosi?

kondras

CitataMarekas77 parašė:
Citatakondras parašė:

O kiek tavo auto buvo prabegus pries ispjovima? Tai kiek suprantu is ankstesnio tavo aprasymo viskas buvo gerai iskyrus , kad dingo trauka, o kaip su kuro saunaudom gaudavosi?

sunku pasakyt kiek prabegius, kaip masina 2001m tai manau bus prabegas min. ~500 000 (ant spydo ~260 000), kuro sanaudu nespejau sugaudyt, (pirkau pries pora savaiciu) manau kazkas ~8ltr/100km, o vat traukos visai nebuvo

Kesteliss

o garsas nepadidejo? mano draugeliui tai irgi turbina isejus buvo tai jam liepe ne tik katalizatoriu ispjauti, bet ir indeklus nusiemus karteri perziureti, tipo rado turbinoj daug drozliu, bet jis sake, kad padidejo garsas ismetimo ir gan nemazai, ce vienas, o antra: idomu po turbinos remonto ar nereiketu kazkur nuvaziuoti prireguliuoti tos turbinos veikima, nes mano supratimu turetu ji but ishsiderinus.?????
tel.868737941

kondras

nepastebejau, kad garsiau dirbtu

CitataKesteliss parašė:
o garsas nepadidejo? mano draugeliui tai irgi turbina isejus buvo tai jam liepe ne tik katalizatoriu ispjauti, bet ir indeklus nusiemus karteri perziureti, tipo rado turbinoj daug drozliu, bet jis sake, kad padidejo garsas ismetimo ir gan nemazai, ce vienas, o antra: idomu po turbinos remonto ar nereiketu kazkur nuvaziuoti prireguliuoti tos turbinos veikima, nes mano supratimu turetu ji but ishsiderinus.?????

Henris

Po tvarkymo turba turi buti kalibruojama ant spec stakliu, kartu turbo slegio voztuvu, po to nieko reguliuot nebereikia, jei aisku tai ta pati restauruota turbina, jei dedi kita ne nuo to pacio modelio,  tai jau reiktu reguliuot kompo duomenis, kad elektrine sklende atsidarytu ir ipustu tiek baru kiek priklauso...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kesteliss

tai jo kalibracijos popieriai yra. nu ziuresiu, gal is tikruju reikia isipjauti ta katalizatoriu :)
tel.868737941

kriugerix

Sveiki.
prisijunge dar viena Previa :)
Su negyva turbina :(
klausimas: kaip su TA ispjovus katalizatoriu? nebus problemu??

saskelas

Sveiki. Ir as noriu savo patirtim pasidalinti sia tema. As po turbo keitimo katalizatoriu nepjoviau lauk, bet po keliones i grybus teko ir man versui operacija daryti, pakeiciau abu katalizus i rezonatorius tai dabar tokia trauka kaip su kokia benzinuvka vazineju :D

Kesteliss

tau gerai, as tai neikertu. kai 2000 pasiekia tai soka kaip su benzu, bet iki to kaip flegma vaziuoja :( tikrinom parametrus, nu viskas ok :((((((( ir kuro sanaudos truputi didesnes negu buvo
tel.868737941

Henris

Tie kas turi jau II kartos D4D virs 85kw, reikia atsargiai su katalizu pjaustymais. Pasilinde po auto pasiziurekit ar po katalizo nestovi liamda. Jau kaip ir minejau jei liamda stovi po katalizo, vietoj jo istacius rezonatoriu ar siaip vamzdi, gali auto isvis sublusti, nes liamda mes "check engine" ko pasekoje kompas paduos duomenis serviso rezime. Variklis bus dar bukesnis, o jei liamda nebegales nusiusti ismetamauju duju matavimo rezultatu kompui, kuro sanaudos bus nesamoningos, nes kuro porcijos bus paduodamos neteisingai. Bet cia  TIK tuo atveju jei liamda stovi po katalizo o ne pries ji. Liamda atpazinti nesunku isuktas daviklisi glusaka su laidukais...
Jei liamdos po katalizo nera, pjaunam kataliza ir duodam varikliui kvepuot :) TA nieko prisiknist pagal CO negales, nebent is vaizdines puses pradedu knist prota pamate tiesu suvirinta vamzdi, bet taip jie elgtis negali nes istatymo LT nera, kad auto turi buti su katalizo, pas mus ne Vokietija. Va ten isrurintu iskart pamate auto be katalizo per TA, pas juos EURO IV standartas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019