Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

Tai turbinos ir avensiam ir rav tinka, bet kiek išskambinau visi nori 1000 litu ir velnias zino kiek masina pralekus. Ai ko gero jei ten ta akcija vyksta pirksiu nauja ta turbina, nuvarysiu masina, tegu plauna, valo ir t.t. nebeturiu nervu :(
tel.868737941

gintaras15

Sveiks KESTELI.As rudeny pasikeiciau turbo y nauja nedejau restauruotos nors buvo toks pasiulymas.dejau nauja jokiu bedu.nenorejau taves numinti nors zinojau kad restauruotos ilgai nelaiko nebent yvores ystato tokes kokios turi but.o seip daugumoj atveju deda metalines o turi but keramikas.bet zinau tikrai kad metalines deda kai reik masinyte dastumt.nenusimink baisei tai tik masina.

previs

Mano manymu jai ruosiesi dar pavazineti su savo Toyota, tai statyk nauja turbo - jai tikrai ten dabar akcija ir tiek kainuoja. Ir manau bent jau porai metu tai tikrai uzmirsi vargus. Visgi naujas daiktas, ne restauruotas kad ir kaip meistrai besistengtu.

o del turbu kainos tai kaskada E-bay'jui maciau nauja - kaina gal 650svaru dar plius montavimas.

Del turbo is sroto - gal pasitaikys kokia masina su mazu kilometrazu ir tau ta turbo tiks. Bet klausimas kada! Jai man asmeniskai pareitu turbut statyciau nauja.
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Kesteliss

tai usiregistravau i turbo ost vilniuje penktadieniui 04-15dienai nuo 8val. sake per diena padarys ir galesiu vaziuoti namo. Tai pasiskaitinejau nete per kitus autoklubus, atsiliepimus tik gerus radau. kaip man padarys viska aprasysiu koks servisas kaip elgiasi ir t.t. kas vilnieciai galit prilekt jei ka sedesiu vilniuj visa diena :)))))) telefonas yra prie mano duomenu :)
Vienas vargas bus ja atitempti i vilniu is pakruojaus, nes pazejau atostrada negalima lankscia vilktimi traukti teks per anykscius moletus vaziuoti, nes traliuka nuomuotis dar brangiau gausis. Tai va tokios tos uzknisancios bedos :)
dar viena bajeri is meistru turbininiu isgirdau, kad geriausia pilti pusiau sintetini tepala :))))) tipo del turbinos tepimo klampumo, o as kad stengiaus tik sintetini pilti :)))))) kaip diena taip naujiena :)
tel.868737941

gintaras15

nesamone del pusiau sintetikos.ziema turetum bedu.pilk kokie priklauso ir neiskok grybu.

Kesteliss

tai man dar iki pylimo savaite :))))) isiklausinesiu :))))
tel.868737941

Kesteliss

vakar nuveziau turbina i vilniu turbo ost vadinas. Diagnozavo daleliu patekima ir isidevejima. O viskas ivyko del to, kad kai keitem po purkstukais ziedelius nepakeiciau tepalo, nes ai galvoju prie 2000 keiciau. pasirodo samlkiu kietosios daleles tepale yra didziule beda. Tai va turbinos asele tiesiog suraizyta. nes kai nekeiciau tepalo filtras tepalo nebeisvale ir se tau. Skupas moka du kartus. Bet didziausias netiketumas buvo va kame. kaip visi zinot restauracija kainuoja nuo 950 iki 1200. ten gavau nauja turbina, supakuota is gareto pasiderejus nedaug uz 1500 litu. tai kiek domejaus kainos buvo nuo 5000 iki 1500. tai manau jie dar irgi uzdirbo. tai kiek tada realiai kainuoja turbina?????? Tipo jie sako, kad yra oficialus platintojai ir atstovai gareto, kad kitos firmos is ju ima. nezinau ar tai tiesa, bet palyginus kaip pernai kaune beuvo tai nera ka lyginti. Pirmiausia diagnozavo kodel man ta turbina isejo, po to ilgai aiskinomes kaip montuoti nauja, dave instrukcijas ir t.t. garantika gamyklinei 1 metai tik reikia cekiukus rinktis tepalu keitimo metu. Ir taip negailejo laiko pokalbiui. Tai va tokios naujienos. Ai dar rekomendavo vasara d4d varikliams keisti oro filtra kas kokie 5000km
nu dabar viskas :)
tel.868737941

Henris

Matai, kad Garreto turbina ir kainuoja 1500lt nauja tai dar nieko nesako. Garretas gamina beveik visiem dyzeliam turbas, tarkim, tavo modelis 2001 Previa, o tarkim kokiu 2004 Avensiui, gal jau kaina yra 4000lt :) Nors turbos beveik vienodos. Cia kaip su padangom, tam kad nusipirkciau naujas neiaskios firmos vasarines padangas R16 205/55 moku maziausiai uz vnt 220lt, o kolega kuris turi Previa 2004 m, jo padangos irgi R16 bet aukstis kitoks berods 65, ir jis uz beveik tokia pat kaina paima jau geros firmos padanga, nors gumos netgi pas ji daugiaiu reikia padangai pagamint. Kadangi R16 205/55 labai paklausios padangos, kurios eina ne vien toyotom, bet ir audi, renault ir t.t. del to ju kaina zenkliai didesne. Tai manau panasiai gali buti ir su turbom ir su bet kokiom kitom dalim...
P.s. o kam D4D keisti oro filra kas 5000km ? Kai gamintojas nurodo vos kas 20000km :)??
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kesteliss

del oro filtro, tipo, kad vasara greitai dulkiu prisinesa, o tai vel negerai nurbinai :)
Siandien vaziavau jau. Ir klausimas: ar pas jus girdisi kaip turbina dirba? pas mane anksciau nesigirdedavo.
O taip pasirodo is tikruju previjom bent jau du katalizatoriai arba kitaip daleliu surinkejai yra. Ispjovem ta virsutini. Ir labai abejoju ar reikejo, nes matosi nuo tepalo padeges koks centimetras is apacios, o paskui viskas grazu. Buvom nueme karteri, tai filtras buvo apsineses, bet dar nebaisiai. O mano turbina isejo saibom, nes kai keiciau ziedelius po forsunkem, nepakeiciau tepalo, o tada suodziu daleles uzterse tepala ir filtra ir israize turbina, parsiveziau ir senos detales. Tip tai jau bijau ir bevaziuoti :))))) galvoju gal ideti ta autopilota ir parduoti, bus su navarotais ir nauja turbina :)))))
tel.868737941

Robertas

na pas mane ne previa, bet turbina sioki toki svilpima padaro, tylus jis bet visvien yra. taigi man irgi tas pats klausimas kilo nes jis atsirado (bent man taip atrodo) po to kai vakumini suda kazkoki pakeite ant turbos, bo kiauras buvo ir sklendes nedarinejo. taigi nezinau ar gerai ar blogai cia :D
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Henris

Pas mane kazkiek girdisi svilpimas, bet tik tada kai tapke smarkiau numinu ir labiau girdisi 2 pavara, matyt tokioj pavaroj turba lengviau ir grieciau isisuka, bet man tas svilptelejimas lengvas visai patinka :)

Renis

As nuolat ta svilpima girdziu gazuodamas ir nesuprantu ar cia taip turi but. Kazkaip kiek anksciau teko vazinet su ivairiom auto ne vienoj tokio nebuvo :] Bet turba lyg tais veikia, neturiu su kuo palygint ant kiek gerai/blogai veikia :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Henris

Manau turbos susvilpima turetum girdet trumpalaiki isibegejant, po to nebeturetu ji labai svilpt, vaziuojant pastoviu greiciu.

Renis

Nu jo, taip panasiai ir yra, isibegejant girdisi, paskui jau nebelabai.
Ne taip gal apibudinau pries tai.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

previs

pas mane ir gi svilpia turbina, pas pazystama ant yaris irgi taip pat. Manau toyotoms tai normaliu. nor nezinau kaip pas kitus.
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai