Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

DKD

O kas čia juokingo? Nelabai suprantu. Nunulini parodymus vidutinių kuro sąnaudų ir iškart matai
Kas ieško, tas ir suranda.
Previa savininkams 15% nuolaida
kitoms Toyota 10% nuolaida

Berazumis

kiek sumokejai uz turbinos atnaujinima?

sigisss

Na ką aš irgi pasikeičiau turbiną,dėjau naują iš turboost,katalizatorius tepalais nebuvo užneštas,todėl jo nepjoviau,nors ir patarė mest lauk.Kaip manot gal visdėlto  išpjaut ir nesukt galvos?

Berazumis

sigisss

2000 lt. Už senos restauravimą paprašė-1100 lt.Pagalvojau, kad skirtumas ne toks didelis ir restauruot neapsimoka,nes kiek girdžiu nelabai laiko restauruotos.

Berazumis

Nes aš ir pradedu galvoti apie nauja turbina. Nes manoji jau nebetraukia kaip anksciau ir virš 2000 apsuku kartais pradeda mest dūmų kamuolį ko anksciau niekada nepastebedavau

xaker65

Islupau ir as savo turbina, asike klibejo ne tik aukstyn, bet ir isilgai apie 5mm, nebetrauke visai ir pasalinis garsas atsirasdavo prie dideliu apsuku. Jo, atsiardyt tai teko nemazai kol ja "pasiemiau", va tik pora varztu nuo kolektoriaus nupesiau kur prisuktas kazkoks cinkuotas vamzdukas, taigi teks imt ir kolektoriu dar zemen :(. Mastau ka su tuom katalizatoriu daryt, mest lauk ar palikt, ar iskart stayt rezonatoriu, nes jei veliau ji mest tai vel ardymo daug.

xaker65

Atrestauravo, idejau ir ka manot, 0 efekto, tik tiek kad tepalu nebevarys. Kaip "laike" kazkas masina uz siknos toks yvaizdis, taip ir tebelaiko, nesibegeja.

MindaugasB

Citata iš: xaker65 Įrašytas Spalis 09, 2013, 12:59:40 PM
Kaip "laike" kazkas masina uz siknos toks yvaizdis, taip ir tebelaiko, nesibegeja.

Uosviene nuo galines sedynes isvaryk :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

xaker65

Aciu uz diagnoze, kaip man cia paciam nedasuto, gudrutis tamsta  (H-)

TYRAN

Citata iš: xaker65 Įrašytas Spalis 09, 2013, 12:59:40 PM
Atrestauravo, idejau ir ka manot, 0 efekto, tik tiek kad tepalu nebevarys. Kaip "laike" kazkas masina uz siknos toks yvaizdis, taip ir tebelaiko, nesibegeja.

Kai mano brolio Previa "už šiknos pagavo ir laikė" - buvo bėda SCV vožtuvai (kažkaip gal jau 5-oj temoj siūlau šią bėdą kaip vieną iš variantų :D )

xaker65

Na dabar keisiu sita, nes kai buvau ji atjunges jokio skirtumo. http://www.osm.lt/index.php?productID=551

Modka

Citata iš: xaker65 Įrašytas Spalis 10, 2013, 09:32:35 AM
Na dabar keisiu sita, nes kai buvau ji atjunges jokio skirtumo. http://www.osm.lt/index.php?productID=551
tai o atjungus laiko netraukia vistiek?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

xaker65

Taip, atjungus fiske nuo OS matuoklio jokio praktiskai skirtumo.

xaker65

Po OS matuoklio pakeitimo masina atgijo. Dar ramybes neduoda kazkaip mazas slegis po turbinos. Gal galit pasakyt kolegos ar labai kieta slanga turi but pvz prie 3000 aps. , kaimyno pezo paziurejom tai issipucia kaip erke  :D , nenulaikysi.