Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

Stasys.m

Mano meistrelis minėjo, kad dar nepravažiavus 200k reikia išpjauti katalizatorių - priešingu atveju, teks pasikeisti turbiną. Nes katalizatoriaus tarnavimo laikas nesiekia 200k o kai jis užsikemša, tai pradeda gadinti turbiną padidindamas jos ašinę apkrovą, žmogus dirbęs Tokviloje - savo darbą žino...

Venza

Nelabai isivaizduoju kas per asines apkrovos didejimas nuo uzsikisusio katalizatoriaus?  :think:
Gal paprasciausiai gresia turbinos perkaitimas,tepimo kanalu uzsikisimas nuo perkaitimo,kas ir trumpina jos resursa.Viskas logiska,nors galimas ir atvirkstinis variantas.Turbina praleidzia tepala,tepalas uzkisa katalizatoriu ir turbina velgi pareina  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tevas

Nuo tokiu meistreliu ir prasideda bendravimas forume  :) Kol nebus istatymuose numatyta pagristi savo kvalifikacija, tol zmones gyvens loterijos nuotaikomis.

Stasys.m

Aš juk nekalbu apie paprastus garažinius meistrelius, o kalbu apie žmogų išskirtinai užiimančiu tik Toyotomis ir kiek aš žinau, tai Tokviloje darbuotojus apmoko dirbti su Toyotomis, tik kiekvienas turi specializaciją ir ratų montuotojas nelabai ką žinos apie variklių diagnostiką - tas tiesa, aš tik persakiau tai ką pasakė man ir turiu pagrindu tuom tikėti, nes dirbant su vieno gamintojo mašinomis galima matyti statistiką kas po ko pareina ir daugmaž kada.

capo

Na aš neperseniausiai susidūriau su turbos problemomis, remontavau Tokviloje, ir tikrai negalėčiau pasakyt, kad džiaugiuosi savo pasirinkimu:) tris kart teko gryžt remontui, ir dar tikrai turbina nesisuka kaip turėtų: toks jausmas, kad visada prieš vėja važiuočiau, kartais patrūkčioja, ypač greičiau geležėlę pamynus. ir aišku krūva pinigų

minde204

Pasieke ir mane ta liudna zinia, meistrai nustate, kad turbina nebegyva. Idomu butu suzinoti kas siuo metu gerai tvarko turbinas. Perskaiciau visa sia tema, bet pagrinde atsiliepimai buvo pries 3-4m. Tai manau, kad per ta laika daug kas galejo pasikeisti. Tad laukiu jusu rekomendaciju.

Toshis

minde204

Citata iš: Toshis Įrašytas Birželis 23, 2014, 09:22:10 AM
Kiek zinau Kaune gerai taiso
Gal konkreciau zinai, firmos pavadinima ar telefono nr.?

capo

tai va, atradau ta gera meistra Kaune, ir zinios deja nekokios - paprasciausiai pasake: zinau situ masinu turbos gedimo bedas, bet nepyk netaisysiu as tau masinos, nes knisiuos belekiek laiko, ir nepadarysiu taip kaip ji turetu veikti, ir darbas del to man visai neteiks malonumo, o ir kaina gausis didele:) kiek supratau tai beda previos (85kw 1995cm2 dyzelinis variklis kaip ir avensis verso), tepalo siurblys, kuri butina po turbos restauracijos keisti, nes nepakankamai teps turba, ir ji vel gali pradet lenktis. plius sunkiai sureguliuojamas restauruotos turbinos darbas. beje taip pat suzinojau kad Tokvila visiem sako kad restauruoja turbas vilniaus turbo servise, bet realiai tikrai ne ten, ir mano atveju turbai liko nerestauruota geometrija. tai va tiek reikalu

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

minde204

telesforas

šiandien previa D4D 85kw išgirdau kažką panašaus (greitis virš 125km/h) https://www.youtube.com/watch?v=0ga7cimd-CU. Numetus gazą iki 120 garsas dingdavo. Turbina galus priduoda, ar čia normalu?
previa '04 D4DVilnius  keistuolis@džymeile

kajima

Gera turbina srote kainuoja apie 150-170 eu, ar apsimoka restauruot dvigubai brangiau?  Jei ir padarys normaliai tai garantija tik pusei metu. O atvaziuosiu uz keliu menesiu sakys vel mokek, kiek kartu jau zmonem taip buvo

Bemsas

Citata iš: kajima Įrašytas Kovas 08, 2015, 20:41:05 PM
Gera turbina srote kainuoja apie 150-170 eu, ar apsimoka restauruot dvigubai brangiau?  Jei ir padarys normaliai tai garantija tik pusei metu. O atvaziuosiu uz keliu menesiu sakys vel mokek, kiek kartu jau zmonem taip buvo

Ir kas keisciausia, nuvezus betkokia turbina i Turboservisa patikrinimui - ja reikia restauruoti :D Restauravimo kainos nuo 100 iki 300 eur :D Tai turbut geros tubinos restauravimas 100 eur ? :D

telesforas

tai čia aišku, kad jiems geros tik restauruotos :) bet jūsų noriu paklaust ar tokie garsai normalu. Prieš kelis metus astros turbina šaibom išėjo, bet jokių garsų prieš tai nebuvo.
previa '04 D4DVilnius  keistuolis@džymeile