vidine granata*

Pradėjo oscar666, Liepa 07, 2010, 17:39:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

ka cia parasei?vidinis pusasis 1.5k ir dar vidine granata panasiai tiek pat?:)taigi ta granata jau tame pusasyje ir yra,nes ji nesiardo.....na bent jau desines puses tai tiksliai...o kas cia manes uzklause "pofke228"kurios puses pusasi keiciau?tai desines ir keiciau,uztai toks ir protingas:)
lygis

Fish-Bone

Man teko keisti 07m Avensiui vidinę granatą su pusašiu. 250Lt + darbas.. :) Bet čia gal pasisekė rasti tokį gerą variantą. Šiaip šios dalys (bent jau 2 kartos Avensiui) yra savaime negendančios. Nebent kokią greičių dėžę išiminėjant prakalė granatos gumą, išsitaškė visas tepalas ir tada jau tenka keisti..

Andrelis

semprius parasyk ta nr, nes pas mane irgi ta pati problema :o

semprius

Apie pusasi ir vidine granata as ir taip maniau, bet paskambinus i tokvila, jie man dievagojosi, kad atskirai parduodamos dalys, tik jie po to ipresuoja vidine i pusasi... Nors kiek zmoniu klausinejau skambinedamas visi sake kad nebuna atskirai vidiniu granatu... tai taip ir nesupratau ka ten tokviloj man sake, tik supratau, kad 1,5K truputi brangoka... :D O numeris: 864896047  vardo nepamenu, jis kaune randasi. O kaina gali but ishsikeles, nes man kaip eksperimentiniam triusiui nuleido :D

Andrelis

gal kas zinot, ar sudetinga pasikeisti paciam ta vidine granata?

oscar666

ta prasme klausi apie viso pusasio kartu su granata pakeitima?na jei kiek krapstaisi po masina,tai nemanau,kad labai sudetinga,tik paskui reikia tepalo dar i greiciu deze myztelt,o siaip man darbai gal pusvalandi truko servise,bet ten  vienas pats zmogelis dirbo,tai is to ir sprendziu,kad nera tokio lygio darbas kaip kokia sankaba keist...
lygis

Subaruturbo

kolegos, ar ilgai galima su besikalatuojancia vidine granata vaziuot?

redkon

Sveiki kolegos,
gal galite parekomenduoti kur Kaune rasti apie vidinę granatą gerai ismanantį meistrą (2001 Avensis D4-D). Teko turėti reikalų su Tanagros (Þemaičių pl.) meistrais, tai jie paaiskino, kad negali nustatyti kurios puses vidinė granata bloga nei išėmę pusašį nei pasikėlę automobilį, pasiūlė bandymo būdu daryti keitimus. Na man čia kažkaip keistai pasirodė toks paaiškinimas, taigi klausiu turėjusių problemų su vidine granata ir jas išsprendusių "avensininkų" patarimų.
Iš anksto ačiū

oscar666

na man butent toje pacioje tanagroje nustate ir ten pat pasikeiciau,ir viskas susitvarke....keista kaip cia tau nenustato,tai gal isvis nera problemos pas tave tose granatose,nes jeigu tikrai jau normaliai parejusi,tai ir pagal simptomus jauciasi ir pasikelus ant keltuvu matosi,kad jinai klibanti.o jeigu dar pakelus masina pradedi vaziuot,tai iskart neturetu but jokiu problemu su pastebejimu,nes vaziuojant kada pusasis sukasi tai ir ta granata pradeda kalatotis nu zodziu vizualiai turetu but matoma tikrai.o is ko tu sprendi aplamai,kad tau problemos su granata?
lygis

semprius

Isiedi i auto, tave pakelia su keltuvu, keliais begiais uzgasuoji, atleidi, pasukineji vaira, jei vidine - barska nesusukus vairo, tiesiai, ir dazniausiai kai uzgazaves atleidi gaza (krentant apsukom), o isorines susukus vaira, o kuri tiksliai, labai gerai girdisi, kai stovi po jom.

redkon

Ačiū už patarimą, kažkaip niekas tokio varianto pakėlus užvesti mašiną nebuvo pasiūlęs, reikės meistrų paprašyti, kad pakėlus užvestą paklausytų, gal ką ir girdės :) O įtarimai dėl vidinės granatos tokie: yra vibracija ypač juntama staigesnio apkrovimo metu (greitėjant, kylant į kalną ir pan.) arba staigiai atleidus akseleratoriaus pėdalą. Kitų vibracijos priežasčių rasti nepavyko, o ir mano minėtoje Tanagroje pagal mano išsakytus simptomus įtaria vidinę granatą, tačiau nustatinėti tiksliau kažkodėl nepanoro :(

p.s. prieš mėnesį keičiau kairės pusės priekinio rato guoolį, gal guolio sudilimo priežastis tiesiogiai susijusi su kurios pusės vidinės granatos problema?

tadasd

Sveiki,ar dar kas nors pirko ta pusasi is to zmogaus kaune? Pasidalinkit info, kiek tas malonumas kainavo. T.p. gal kaip jau rase kas nors gali parekomenduoti gera meistra ar servisa galincius tai sutvarkyti. Aciu

semprius

Vilniui stop servis, jau metus tvarkau, jokio nusiskundimo, sutvarko greitai, tvarkingai ir ikandamom kainom. :)

tadasd

Aciu, bet Vilnius kiek nutoles nuo Kauno...

Andrelis

Kaip  manot ar verta deti ta pusasi is srotu, nes manau masina vistiek bus plius minus prabegus tiek pat kiek ir mano, kurios granata jau sudilus? O pas ta zmogu pusasio kaina jau 650lt ir suteikia 1 metu garantija.