vidine granata*

Pradėjo oscar666, Liepa 07, 2010, 17:39:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

egijus

Turėjau ir aš bėdų su vid. granata. Buvo nusimovusi apsauginė guma, išsitaškė visas tepalas ir pradėjo klibėti 1 iš trijų guoliukų. Nesenai pasikeičiau, gavau laužine. Pardavė tik visa pusaši kartu su guoliu, išorine granata ir t.t. Meistras  nuėmė ta trišaki (kiaušiais vadinama) ir uždėjo ant mano senojo pusašio. Liko visas pusašis su išorine granata ir guoliu. Gaila kad  tu kiaušių neįmanoma atskirai gauti, pigiau butu.
egijus

dainilandija

Ir kiek kainavo dalys + remontas?

egijus

Pusasis lauzyne Siauliuose kainavo 300 Lt. Darbas 100, bet neuzteko tik pakeisti, nutarem perrinkti isplauti ir sutepti. Tiesa, pas mane Avensis 2,0TD 98 m. tai isitikinau, kad tu pusasiu yra keliu rusiu. reik butinai su senuoju lyginti. Vilniuje buvau telefonu rades uz 250 Lt. ir 180 LT, bet Siauliai daug arciau.
egijus

dainilandija

Gal galite patarti kur Vilniuje gali tinkamai nustatyti šia bėdą ir tinkamai aisku uz priimtina kaina suremontuoti?

sharas

gal kas žinot kur gaut tą vidinę granatą su pusašiu? Visa autoplius'ą perskambinau radau vieną vilniuj už 400lt, bet buvo ilgesnė nei reikia.
Yra dar kas veža iš užsienio ar per ebay'ų perka?
Auto 2000m, D4D, Toyota Avensis.
jei ką galit ir mailą brūkštelt sarunas.kiselis@gmail.com būsiu dėkingas.

Artūras Alytus

Nusiėmiau oro filtro dėžę. Suėmiau už granatos kur į greičių dėžę eina. Pakilnojau į viršų ir apačią ir yra laisvumas. Ar turi būti laisvumas ? Auto nedreba nei lėtai važiuojant nei greitai. Ačiū

egariukas1

Yra ir pas mane tas laisvumas,bet jis ne is granatos,is dezes kazkiek klapsi.Buvo atsirades uzimas,galvojau deze baigiasi.Bet pakeitus ratus nutilo.Jei nevarva tepalai nesuk kapso

Artūras Alytus

Taip, laisvumas iš dėžės kažkiek. Ūžimo nėra, nevarva. Nuraminai ;)

RDeEsser

Sveiki.Gal gali kas pasakyti kas gali skleisti tokį garsą - pakabinamas guolis ar pati vidinė granata?Šiaip didelės vibracijos nėra,bėgėjantis gal tik kažkiek pasijunta,bet tas garsas kas dien vis stiprėja proporcingai su nuvažiuotų km skaičiumi...Prieš kokį mėnesį buvo tik silpnas ūžimas lyg rato guolio,bet dabar jis jau pavirto į karkimą...Pradeda karjti važiuojant maždaug 40km/h
https://youtu.be/cnznzCpuRzs
E

continuity

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gegužė 21, 2018, 14:51:57 PM
Sveiki.Gal gali kas pasakyti kas gali skleisti tokį garsą - pakabinamas guolis ar pati vidinė granata?Šiaip didelės vibracijos nėra,bėgėjantis gal tik kažkiek pasijunta,bet tas garsas kas dien vis stiprėja proporcingai su nuvažiuotų km skaičiumi...Prieš kokį mėnesį buvo tik silpnas ūžimas lyg rato guolio,bet dabar jis jau pavirto į karkimą...Pradeda karjti važiuojant maždaug 40km/h
https://youtu.be/cnznzCpuRzs
Man buvo panasiai. Servise pakeite pusasius ir garsai dingo.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

RDeEsser

O tai kas tiems pusašiams buvo nutikę?
E

continuity

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Gegužė 24, 2018, 20:35:21 PM
O tai kas tiems pusašiams buvo nutikę?
Tas atsitinka visiems tokio amziaus ir tokios ridos Avensiams T22. Keiti pusasius ir viskas, nieko cia neprimastysi.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

RDeEsser

Pasikeičiau vidinę granatą,nepadėjo,dingo tik drebėjimas bėgėjantis.Visgi problema buvo rato guolyje.
E