japoniski autolauzynai

Pradėjo oscar666, Liepa 08, 2010, 16:25:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

sveiki,kreipiuosi labiau i kauniecius,gal kas galit numest kokias nuorodas konkreciaspapasakot kur yra kaune japoniski autolauzynai,viena tai zinau,garliavoje,ten vasario-16 gatvej,bet reikiamo daikto negavau,tai galvoju kur dar yra,gal asmeniskai kazkas vazinejat konkrecius lauzynus,na vienu zodziu esme manau aiski,dekui uz info iskarto....
lygis

horn

jumita v. krėvės pr. gale, autominutė autostradoje ir draugystės g.

gonzikas

O ko tai is lauzyno reikia ? Gal turiu ?
Mokyis niekada nevelu :)

oscar666

man reikia avensis 2002 metu 1.8 vvt-i desines puses vidines granatos su ilguoju pusasiu kur eina....ir pageidautina padorios bukles:))))
lygis

NNZ

Citataoscar666 parašė:
man reikia avensis 2002 metu 1.8 vvt-i desines puses vidines granatos su ilguoju pusasiu kur eina....ir pageidautina padorios bukles:))))

yra pas mane geros būklės, bet nuo automato, bent pagal toyodiy rodo, kad tinka. 200lt. galiu įdėt į autobusą jei paims ir kokie iki 30lt. ten kainuos...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

oscar666

o tai cia butu tas pats vvt-i,panasiu metu,tik nuo automato?parasyk tiksliai kas kur nuo ko,as tada issiklausinesiu cia viska,ar tikrai tinka ir tada ziuresim,derinsim kaip cia ka padaryt...o.k?
lygis

NNZ

čia nuo 1,8 vvt-i variklio tais metai kitokio 1.8 nebuvo avensiams 2001-2002 metams.

oscar666

ne nu as pagalvojau gal ten nuo kokio iki 2001 metu,ar dyzelio...nu nesvarbu ...tai tada as prasizonduosiu kaip ten kas ir ziuresim tada.....
lygis

lioska

O gal yra zinanciu Vilniuje lauzynu? Visokiu smulkmenu reiketu
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

NNZ

tai ra6yk smulkmenas gal kas ir atsiras...

artax

Junkis autopliusa ir skambinek visiem. Man reikejo faros, tai kainos nuo 250 iki 400, tokie neblogi skyrtumai.

lioska

Nu siaip dar reiketu Mitsubishi Galant 1997 metu galinio sparno, tai ir jo reiketu pasizvalgyt, jei konkreciau ir skubiau :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

NNZ

galant amerikonas ar europietis? Universalas ar sedanas?

dainilandija

Reikia yaris lietu arba skardinių diskų.

oscar666

zinute "NNZ"....VIDINE GRANATA SU PUSASIU NUO AUTOMATO,NETINKA MAN...JAU ISSITEIRAVAU....TAD DEKUI,BET TEKS IESKOT KAZKO KITUR....
lygis