Kondicionierius

Pradėjo Raiforas, Liepa 12, 2010, 03:25:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

na tai tiap yra skirtingi dėl to ir numeraciją jie turi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

audrius

Gal pas ka nors yra neveikiantis  Avensis I kondicionieriaus siurblys, reikia skyvo.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Ivo9

Ar normalu: CV 2.2 D-4D kondicionieriui įsijungus apsukos pakyla iki 1000 rpm? O jam išsijungus vėl nukrenta iki 800 rpm? Ir suveikus kondiškei iškart suveikia ventiliatorius???  Ir taip gana dažnai. Netgi mano Civice su 1.4 benzu apsukos į kondiškę reaguoja ramiau. Šiaip šaldo puikiai, nustačius 20 laipsnių net rankas gelia :) Ačiū.

Opss: biškį ne į tą temą parašiau...

Vladas55

Taip turi but,viskas gerai ir pas mane kai ijungi klimokontrole pakyla apsukos.

Donis7

Mano '05 avensyje apsukos taip pat pakyla. Dėl ventiliatoriaus dabar tiksliai nepasakysiu, neatkreipiau dėmesio.

Venza

Veikia ir ventiliatoriai,taip turi but  (+)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ToyotaClub

Yari tarkim ijungus siluma taip pat pakyla apsukos. Bent man stebuklas ir buvo, ko ant kokio golf nebuvo. Nekreipk demesio.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ivo9

OK. Nusiraminau. Ačiū.

wikcia

Sveiki, kas kiek laiko papildot kondicionieriu? nusipirkau savo gulbe pries 6 metus, taip ne karto ir neprisiruosiau papildyt. Esu girdejes visokiu nuomuoniu, meistrai sako, kad kiekvienais metais reikia pildyt. (suprantama jiems klientas reikalingas). kiti sako, jei sandaru nieko nereikia daryt. ???

Venza

Siaip,kai kurioms Toyotoms yra toks langelis ant vamzdelio,pro ji matosi kaip skystis viduj cirkuliuoja.Tai jeigu ijungus kondicionieriu viduj suburbuliuoja ir nusistovi vien skystis,reiskia viskas tvarkoj,o jeigu vien putos ten arba nieko nesidaro,tai reiskia reik papildyt  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

S_Kulikauskas

Paprastai sumanūs žmonės mašiną nusipirkę ir tepalus pasikeičia ir kitus skysčius patikrina ir k.t. apsižiūri, tai kodėl nepasidomėjus ir kondyškės stoviu. Juk patikrinimas, su papildymu ir tepaliuko pamainymu vos 50 Lt. kainuoja, tuo tarpu nesidomint gali brangiau atseiti.
Beje freonas labai lakus, tad per ilgą laika ir be skylučių "išdžiūsta".

wikcia

Siaip dazniausiai kas veikia, stengiuos netrukdyt veikt :) . Cia gal daugiau ziniu trukumas, nei kas kita. Butinai reikes pasitikrint. aciu uz patarimus

S_Kulikauskas

Tai ir varikliui tepalo nekeisk, "netrukdyt veikt :) " .

wikcia

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Liepa 15, 2014, 10:08:25 AM
Na tuo principu ne visur vadovaujuos. Bet praktika rodo toki dalyka, jei nori kazka geriau padaryt, tai gaunasi kaip visada.... :-]

eceris

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Liepa 15, 2014, 10:08:25 AM
kolega, o ar jum neatrodo, kad neteisingai kalbate dėl freono keitimo? argi namų šaldytuve keičiat freoną kasmet? jei viskas gerai veikia, nereikia kišt nagų. prieš gerą mėnesį-prieš išvykdamas atostogaut prie šiltos jūros-nutariau pasitikrint kondiškę, dėl visa pikta, taip sakant, nes kai pirkau savo senutę, viskas veikė-ir taip du metus. patikrino servise ir nusistebėjo-kada pildyta. sakau, aš niekada. tai sako, džiaugtis reikia kad taip sandaru viskas