del Avensio radijos

Pradėjo barzda, Kovas 06, 2010, 16:34:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

viskas veikia isskyrus maga. Bet viskas po akumo atjungimo, kaip tai galejo pakenkti? suprasciau, kad kodo reikalautu, odad mirtis visiska...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

zally

Ar tikrai tavo magas idetas.Man seniau kai auto tvarke tai ir vaira pakeite.Atvariau su gerai atrodanciu oda trauktu, o atidave su nutrintu.Nieko neirodziau- sake, kad tepaluotom rankom sugadinau pats.Tai, kad reikia naglu veidu prie meistreliu stovet ir ziuret.As ir Tokviloj dalyvauju aptarnavimo procese.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Henris

NU blin, kaip zinot ar mano magas, jis gamyklinis. Kaip siulot atsekt?? Nejaugi ant tiek negalima masinos patiket ir rimtiem servisam, kad gamyklinius magus isiminetu... Tris dienas gi nestovesi pire auto
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Tuziukas

sveiki, kad nekuraiant naujos temos norejau paklausti orginaliam rakteliui jei keisiuosi baterija raktelyje ar nieko tokio?ta prasme esu girdejes kodai pabega ir t.t.?ar keisti drasei? ir paaiskinkite ka reiskia mygtukas ant vairo desineje kur taburna nupiesta niekaip neisiaiskinu..?:)

zally

Niekur kodai nepabegs-keisk drasiai.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

mmersass

CitataTuziukas parašė:
sveiki, kad nekuraiant naujos temos norejau paklausti orginaliam rakteliui jei keisiuosi baterija raktelyje ar nieko tokio?ta prasme esu girdejes kodai pabega ir t.t.?ar keisti drasei? ir paaiskinkite ka reiskia mygtukas ant vairo desineje kur taburna nupiesta niekaip neisiaiskinu..?:)

ta burna veikia per navigacija, pasakai kombinacija ir ji tada atlieka ta funkcija, perjungia dainas, stotis ir t.t, bet as bandziau tai kazko manes nesupranta daro savaip :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Tuziukas

o jei orginaliuos navigacijos nera?o ta burna yra?o kokios kombinacijos yra?

mmersass

CitataTuziukas parašė:
o jei orginaliuos navigacijos nera?o ta burna yra?o kokios kombinacijos yra?
reik ziuret manuale, kur apie navigacijas raso, ten jie yra surasyti.

Tuziukas

:)o kur galeciau rasti manuala placiau apie ta burnos funkcija?turiu manuala bet tik remonto manuala..

Grigarasas

Seip prie tos pacios temos, ar Jus patenkinti orginalia audio aparatura Toyotoje? Man kazkaip atrodo kad silpnokai groja ir akustika tokia visai seip sau, jau nekalbant apie radijo stociu rysio kokybe. Gal kas  meginote kokius nors modus daryti, keisti koloneles ar mage? Gal yra keli varianatai  orginaliu magnetolu priklausomai nuo komplektacijos? Kazkaip as pasigendu svaraus skambejimo, nors ir nesu melomanas, taciau vazineju su Accordu 2005m. tai ten akustika ir skambesys orginalios magnetolos nepalyginamas. Nesinori daug investuoti i seimynini automobili, bet labai noretus truputi kokybiskesnio garso. Tikrai nenoreciau deti jokiu wooferiu ar stipriaku, bet gal yra koks galingesnis orginalus magiukas, ar uztektu tik pasikeisti koloneles?

Naujokas

As kaip tik patenkintas avensio audio aparaturos skambesiu. Jei lyginciau su 607 pezu tai net ner ka lygint ant kiek graziau skamba viskas.

mmersass

Garsas masinoj pasakiskas, ir akustika gera, net nezadu ka nors ten ir keisti :) viskas priklauso nuo cd irasimo kokybes :) galingumo pakankamai, jei bosu daugiau duodi tai atrodo kad dureles sprogs nuo dungsejimo :)

bosis

Aš irgi labai patenkintas avensio audioaparatūra: kokybiškas garsas, telpa šeši CD, skaito mp3. Puikumėlis! :o
facelift ;)