Naujas Yaris Cross

Pradėjo Purifier, Sausis 30, 2022, 13:10:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Purifier

Na, atejo pranesimas kad pradejo gamint..... ;)

xaudrius

Citata iš: Purifier Įrašytas Lapkritis 29, 2022, 05:44:56 AM

Ar nebus taip,kad kol gausi,jau naujas modelis išeis?
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Qcionas

Gan įprasta praktika, kai modeliai gretimi, kad žemesniojo aukščiausias komplektacijos lygmuo kaina prilygsta aukštesniojo modelio žemiausiam.

Purifier

Solorina sako kad turetu bus pas juos Sausio vidury, bus lygiai metai, o uzsakyta Elegant komplektacija  kuri man buvo priimtina, del viso kito  nesuku galvos, auto zmonai vazinet i darba ir is jo...atitiko visus reikalavimus

Ingry

Citata iš: Purifier Įrašytas Lapkritis 29, 2022, 05:44:56 AM

Man tas pats, matyt bus ant to pačio konvejerio  :-] gamina maždaug 2-3 dienas. Gal teko kalbėt su atstovybe dėl preliminarios atvykimo datos?

Purifier

Ingry

Citata iš: Purifier Įrašytas Lapkritis 30, 2022, 10:04:54 AM
Sausio vidurys kaip sake...

Mano - sausio 9 d. bet klausimas kaip seksis keliaut prieš pat šventes, tikėtina, kad gali strigti kur, tad irgi anksčiau sausio vidurio nesitikiu. Bus beveik  metai nuo užsakymo pateikimo (z)

Purifier

Mano lygiai taip pat .... Tikiuos cia ne tas pats auto 2 naudotojams...

Turetu but kazkas tokio....

Ingry

Mano toks užsakymas, tikrai nebus vienas užsakymas dviems  :-] tik tiek, kad matyt dabar gamina konkrečiai Baltijos regionui tai ant to pačio konvejerio susirinks ir kartu keliaus iki Lietuvos :)

Ingry

Jau išriedėjo iš gamyklos  (y)

Purifier

Niu... tipo jau plaukia... ;)

Letas

Nu, blemba, perskaičiau visus temos puslapius.. Šitiek žmonės laukia naujo auto, kažkoks apsurdas.. Stiprybės Purifer ir Yngry! Tikėkit Kalėdų Seneliu!

Purifier

Tai kad reikejo metus laukt ... Zinai kaip buna.... Kada kada, kada kada...  :E
As tai auto zmonai perku, sau nauja pernai pasiemiau kai sandeli dar buvo kazka imanoma rast, tai rasineju labiau del azarto  8:8, o tiesa pasakius geras jausmas, linkiu ir tau kada toki pajaust  (j)

Ingry

Citata iš: Letas Įrašytas Gruodis 06, 2022, 14:48:14 PM
Nu, blemba, perskaičiau visus temos puslapius.. Šitiek žmonės laukia naujo auto, kažkoks apsurdas.. Stiprybės Purifer ir Yngry! Tikėkit Kalėdų Seneliu!

Tai kad nusiteikus, jei ir šiemet atvažiuos į atstovybę, tai registruoti prašysiu jau 2023 metais, tad bus naujų metų dovana  :-) nevarginsiu Kalėdų senelio tokios dovanos po eglute tempti  :H

Letas

Citata iš: Purifier Įrašytas Gruodis 06, 2022, 16:21:49 PM
Tai kad reikejo metus laukt ... Zinai kaip buna.... Kada kada, kada kada...  :E
As tai auto zmonai perku, sau nauja pernai pasiemiau kai sandeli dar buvo kazka imanoma rast, tai rasineju labiau del azarto  8:8, o tiesa pasakius geras jausmas, linkiu ir tau kada toki pajaust  (j)