Naujas Yaris Cross

Pradėjo Purifier, Sausis 30, 2022, 13:10:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Yaris-team

App-se pas mane ir šiandien rodo: dar Malmö nors vadybininkas sakė, kad jau Estijoje. (+)

Ingry

Man jau app'sas rodo, kad pas atstovą, pirmadienį gal sulauksiu skambučio su atsiėmimo data.  (o)

App'se atsirado mašina su Vin kodu prie skilties "Owned" dar kol kas nerodo jokių duomenų apie pačią mašiną. Labai laukiu atsiėmimo  :-)

Henris

Kai pas atstova auto, tai dar jie turi paruosti eksploatacijai, visus celofanus nuimti, med ir avarinius komplektus paruosti, skyscius sutikrinti, galu gale uzregistruoti ir tt
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Purifier

Man toks ispudis kad app rodo tai ka nori dileris, kuo masina labiau paruosta atidavimui, to arciau rodo esancia.... 😄

Purifier

Ingry, gal jau turi ?
Musu uzstrigo Estijoj ....  :-{ :-]

xaudrius

Citata iš: Purifier Įrašytas Sausis 11, 2023, 21:06:50 PM
Ingry, gal jau turi ?
Žmogau,kiek tu lauki to auto? Svarbu,kad kokios ligos neįsivarytum nuo to. Aš buvau užmiršęs savo auto pasiimt...vakare skambina iš salono ir klausia, ar kas nutiko,sakau ne,viskas gerai,tai sako gal paimsit savo auto? Atkūriau į saloną kaip raketa! Malonu prisimint.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Siais metais kol gausi savo auto, gali tam paciam modeliui ir faceliftas iseiti :)

Purifier

Visko gali but, laukiam virs metu jau, tai prailgo, tuo labiau zmonos auto jau i pabaiga... Pribrendo taip sakant.
Norejau paklaust Henris, o pas jus remote start yra per app, ar cia tik naujoms auto priklausant nuo komplektacijos ir palaikomumo ?

Henris

Pas mane labai ribotas app controlas, gali matyt kur auto stovi ir kelioniu trajektorijas, bet del to, kad 2019 registracijos, net nera, kad rodytu kiek bake kuro yra :) Bet sitas appsas veliau turetu buti apmokestintas ir jei sutiksiu moket turetu daugiau opciju atsirakint, bet abejoju ar mokeciau :) na ziurint kokias opcijas atrakintu :)

Ingry

Citata iš: Purifier Įrašytas Sausis 11, 2023, 21:06:50 PM
Ingry, gal jau turi ?

mano keliavo iš Estijos 2 savaites, dabar strigo Lietuvos atstovybėje, nes pasirodo ji dar atstovybės sandėlyje, tai turi pargabent iki pačios atstovybės, kas matau užtrunka jiems jau savaitę laiko.. kol registruos dar kažką, tai be mėnesio pabaigos nebus tokiais tempais.  :think:

Šiuo metu matau automobilio vietą žemėlapyje, ir kad raktai palikti automobilyje.

Purifier

Pasuko man siandien patys ir pradejo klaust del padangu  :-], parvaziavo su vasarinem, pats ziuresi zieminiu ar mes turim kazka... vienu zodziu app rodo gryba, viskas priklauso nuo dilerio, pas mane dar uzsakyta antikorozinis, tai 17 darys, o as busiu islekes iki 26, tai pasiimsim kai grysiu tik...

xaudrius

Dar gali ir egzpozicijoj pastovėti porą savaičių. Auto tai trūksta. Koks skirtumas,jei metus jau atlaukėt.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Purifier

Tai jo, beje kas liecia padangas, dydis ju, bent R18, yra deficitinis... Tik du variantus radau esancius sandeliuose.. teko imt Pirelli nes kitas variantas tebuvo vos ne china  (!?)...

Yaris-team

Mums  užsakant auto: buvo akcija + žieminių ratų komplektas R16. Nelabai kaip atrodė, pakeitem į R18 su Bridgestone blizzak LM005 padangomis.

Yaris-team

Ir dar, kaip yra su antikorozinė danga, ar iš gamyklos visiškai be jokios apsaugos pagaminamas, ar papildomai čia dar padarot? :think: