Avensis vairo stiprintuvas

Pradėjo Tuziukas, Liepa 16, 2010, 10:05:49 AM

« ankstesnis - sekantis »

rimvisz

tai va, tiap ir dariau. pasukiojau vaira, paburbuliavo...poto dapyliau skyscio ir viskas. bet kodel dar vairas sunkokas?....kame beda?...kryzme gera, pakele buvom, sukuojasi lengvai kai svorio ner ...

NNZ

dirželis gerai įtemptas ?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

rimvisz

jo, dirzas gerai, pakeiciau nauju net. senasis siurblys kauke jei patempdavau dirza, tad pakeiciau. skystis nedingineja, reik manyt neleidzia sistemoj...tia kame bajeris, na ne mano masina ir viskas...kitas vairas...:@ gal orinasi ji taip ilgai, dar pavazinet gal mazes tas sunkumas.
skystis irgi pakeistas :|

rimvisz

mistika kazkokia, pries 3 metus buvo panasiai, silta blogai vedesi..staigiai prasidejo....ir diagnostikas dariau, kas ismane klaidas tryne ir smegenis asku man plove....nieko nepadare...poto mano meistriukas iseme is siurblio vortuva ar ka ten, tiesiog burna prapute...pats maciau...sudejo ir masina kuriasi kai laikrodis po siai dienai...jauciu ir cia panasiai man su tuo stiprintuvu bus...:D

Marux7

sveiki, pas mane atsitiko tokia beda, supuvo vamzdelis griztantis is vairo koloneles i bakeli (nespaudiminis), gal kas zinot srota koki apie vilniu  ar parduotuve ar kas tokiais dalykais prekiauja?
[small][/small]

kepure

Marux7

[small][/small]

VValentas

Sveiki. Norėjau paklausti ar ardosi vairo stiprintuvo slėgio daviklis? Nes tas daviklis leidžia ir noriu jį užvirinti, tačiau bijau, kad daviklio nepažeisčiau.

Venza

Davikliai nesiardo ir tikrai nesivirina :) .Nusipirk kita ir isisuk.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

VValentas

Matai, man ne pats daviklis, o daviklio tas laikiklis :) na nemoku paaiškint.

Va ties ta vieta yra tas daviklis ir jo laikiklis nulūžo. Pats daviklis sveikas :)

kepure

Jeigu variklis 2.2 tai pas amne yra vairo stiprintuvo siurbliu tvarkingu po 150lt jeigu reikia kreipkis 867178917

VValentas

O gal žinot ką tas vairo stiprintuvo daviklis daro? Siunčia signalą į kompą? Jei aš jį laikinai išpjaučiau ir užvirinčiau? Nieko nenutiktų?

pumis

pas mane ir buvo tokia beda pasikeiciau vairo kolonele ir baiges :)