Variklio galvos tarpines remontas

Pradėjo Zalias, Liepa 18, 2010, 10:20:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatastjustas parašė:
O koki antifriza dapilinejat? Girdejau, kazkoks Toyotoms specialus yra.  Pas mane tai raudonas, nezinau gerai ar blogai jei kito dapilciau
Gali buti raudonas arba rozinis,speju pas pati rozinis nes nuo 2003m i avensi pylesi jau rozinis:)sumaisysi praras savo svybes ausinimo skystis;)na o jeigu raudonas tai jau kazkas ten pabuvojo;)

stjustas

Aha, rozinis :) Reiks Tokviloj tokio ir uzsipirkt
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

AVENSIS D4D CHIP

Citatastjustas parašė:
Aha, rozinis :) Reiks Tokviloj tokio ir uzsipirkt
Manau vertetu pasitikrinti kur dingsta;)

Henris

Beje pas mane per pusmeti tenka po stikline dapilt. Nezinau ar kur leidzia ar gali tokiais minimaliais kiekiais tiesiog garuot. Nes kai saltas variklis laikydavau mazdaug ant puses normos, daba per por mm zemiau puses kai saltas, o kai karstas variklis prakistkai visada sukyla iki max linijos. Pro slangele nebega, sausa. Tai vat taip jis besismaukydmas nuo max iki vidurio po biskuti pamazeja, bet kaip ir minejau kovo men per salcius buvo netoli min ypyliau koki 100gr iki vidurio ant salto ir dabar ant salto biski vel i apacia pasislinko, mazdaug ant 100gr. A cia man pergyvent ar profilaktiskai tenka ir jum po truputi ipilt, ar nepildot kokius 3 metus...?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Beje pas mane per pusmeti tenka po stikline dapilt. Nezinau ar kur leidzia ar gali tokiais minimaliais kiekiais tiesiog garuot. Nes kai saltas variklis laikydavau mazdaug ant puses normos, daba per por mm zemiau puses kai saltas, o kai karstas variklis prakistkai visada sukyla iki max linijos. Pro slangele nebega, sausa. Tai vat taip jis besismaukydmas nuo max iki vidurio po biskuti pamazeja, bet kaip ir minejau kovo men per salcius buvo netoli min ypyliau koki 100gr iki vidurio ant salto ir dabar ant salto biski vel i apacia pasislinko, mazdaug ant 100gr. A cia man pergyvent ar profilaktiskai tenka ir jum po truputi ipilt, ar nepildot kokius 3 metus...?
per 15000 km gali nugaruoti nuo max iki min,na o jeigu daugiau tai verta patikrinti;)

bladas

Per metus nuvaziavau apie 20000 km,  antifrizo nemazejo , bet vakar pamaciau, kad nuo bakelio vidurio lygis nukrites iki LOW - matyt, per 2 karstus vasaros menesius tiek nugaravo. Pas mane buvo antifrizas raudonas, nusipirkau koncentrato 1,5 l uz 22 lt
http://www.happyauto.lt/oxid.php/sid/x/shp/oxbaseshop/cl/details/cnid/ot749eccc05555269.33672338/anid/65e490dd8dccb53e7.76228786/Au%F0inimo-skystis-G12-plus//changelang/2

ir dapyliau koki 100 gramu.
Gal spalva naujojo antifrizo labiau rozine, nei raudona, bet neturetu pakenkti;)

stjustas

As sia savaite tokviloj pirkau rozinio, tai sake, jog sumaisius su raudonu nieko baisaus nenutiktu. Neaisku kiek teisybes cia :)
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

aliux

Sveiki,susiduriau ir as su prapusta tarpine.Pries kelias dienas pirkau avensis 2006m su D4D 2.0 93kw varikliu.Vakar autotojoj patikrino CO2 antifrize ir pasake kad tarpine.Pries akis sventes ,autotoja priims tik uz poros savaiciu uz 3000 su virsis litu.Gal kas zino geru meistru?  Zalias kaip dizridos remontas? Kauno turguj nupirkt normalia masina sunkiau nei milijona islost.

xaudrius

Citataaliux parašė:
Sveiki,susiduriau ir as su prapusta tarpine.Pries kelias dienas pirkau avensis 2006m su D4D 2.0 93kw varikliu.Vakar autotojoj patikrino CO2 antifrize ir pasake kad tarpine.Pries akis sventes ,autotoja priims tik uz poros savaiciu uz 3000 su virsis litu.Gal kas zino geru meistru?  Zalias kaip dizridos remontas? Kauno turguj nupirkt normalia masina sunkiau nei milijona islost.

Jei Vilnius tiktų,galiu bent poros gerų meistrų tel. duot.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

jolitka

Citataxaudrius parašė:
Citataaliux parašė:

Jei Vilnius tiktų,galiu bent poros gerų meistrų tel. duot.

Jei yra noro gali i Alytu atvaryt, sutaupysi gerokai, zinau normalu meistra. Jei tarpine parpusta ir galva netrukus, tai greitai sutvarkytu. Bet jei galva trukus, tai yra darbo, reik virint ir t.t. ir pries sventes tai nesitikek. Ir be reikalo nevazinek su tokia auto, nes jei papuls antifryzo i cilindrus ant astumoklio, tai gaus hidrosmugi ir pasekmes bus liudnos. Tada jau pigiau nauja motora nusipirkt nei tvarkyt.

Ralfas

turiu meistrioka tai berods galva tvarko uz 1200lt...

aliux

Esu is Raseiniu rajono.Vilnius siek tiek tolokai dar paskui visai uzlinks.Geriausiai man butu Kaune na gal iki Alytaus datraukciau.Jolitka pamajakink man 868224187.

jolitka

Citataaliux parašė:
Esu is Raseiniu rajono.Vilnius siek tiek tolokai dar paskui visai uzlinks.Geriausiai man butu Kaune na gal iki Alytaus datraukciau.Jolitka pamajakink man 868224187.

Romas 8687 11782, pasiskambink susiderink. Brolis jam minejo, sake jei Dcat variklis, tai reiks isimt, nes nera praejimu. Derinkis kaina, sukalbamas zmogus.

jolitka

Citatajolitka parašė:
Citataaliux parašė:

Romas 8687 11782, pasiskambink susiderink. Brolis jam minejo, sake jei Dcat variklis, tai reiks isimt, nes nera praejimu. Derinkis kaina, sukalbamas zmogus.

Ar pavyko kur susiderinti del remonto?

modeliuka

Raseiniuose geras variklistas Stasys Kučikas. gaila, neturiu jo telefono.
Modeliuka