Galinio veidrodėlio ant stiklo kronšteinas

Pradėjo RDeEsser, Balandis 17, 2022, 10:21:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Sveiki.Gal žinote kaip tiksliai vadinasi detalė,ar koks jos kodas už kuriuos tvirtinasi veidrodėlis ant priekinio stiklo?Reikalas toks kad noriu keisti paprastą veidrodėlį į automatinį,bet pasirodo kad automatinio veidrodėlio pati koja yra kiek kitokia ir jį pakabinus ant esamo petako - veidrodėlis gaunasi per aukštai,remiasi į lubas ir neina tinkamai sureguliuoti kampo.Yra mintis klijuoti papildomą tą tvirtinimą kiek žemiau esamo,nes originalaus nemanau kad pavyktų nuimti taip paprastai.Tad kaip ir ieškočiau šios detalės,bet net neįsivaizduoju kaip ji gali vadintis ir nežinau net kaip užklausą formuoti.O gal netyčia kas nors turi ar žino kur gaut tokį dalyką?Konkrečiai kalba eina apie Avensis T27 2011metų.
E

Venza

Man atrodo jie visi vienodi Toyotu.Turiu jeigu reikia.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

RDeEsser

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 18, 2022, 20:53:46 PM
Man atrodo jie visi vienodi Toyotu.Turiu jeigu reikia.
Ta prasme tą geležiuką turite?Reiktų žinoma,dėl to ir rašau,nes kažkaip noriu išsiaiškint kaip jis vadinasi ir gal pagal kodą kažkur surast pavyktų.Tokios detalės kažkaip net kodo nerandu.
E

Venza

Taip,tu geleziuku turiu.Ju kodo nera,nes jie priklauso prie priekinio stiklo kaip visuma.Atskirai jie neparsiduoda.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

RDeEsser

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 19, 2022, 00:05:13 AM
Taip,tu geleziuku turiu.Ju kodo nera,nes jie priklauso prie priekinio stiklo kaip visuma.Atskirai jie neparsiduoda.
Tai aš nupirkčiau,parašiau až,bet nesulaukiu atsakymo :think:
E