Prius Prime is USA sueuropinims

Pradėjo SoooloooS, Spalis 11, 2022, 14:43:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

SoooloooS

Sveiki kolegos,

Gal patarsit kas Klaipedoje galetu sueuropinti Prime is USA 2020m? Kiek pasitikrinau visi elektrikai ant BMW,WV,MERCEDES ir kitu spacializuojasi, o su Toyotom kas dirbtu neradau..:(
Busiu dekingas.

Henris

tai, kad sueuropinimas is usa, man atrodo tik su priesrukinem reikalai, kad jos teisingai jungtusi priekyje ir idet zibinta gale jei jo nera. Nebent kalba eina apie plugin ikrovimo jungties perdaryma.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

SoooloooS

O turit ka parekomenduoti kas galetu pagelbeti su priesrukiniais ? pats as baltarankis..:) O su perdarymu is myliu i km(F>C) perdarymu bei navagicija nera auksarankiu Klaipedoje ?

Henris

2020 modelyje spidometras yra pilnai skaitmeninis, reiktu panarsyt po meniu ir paziuret ar negalima siu rodmenu tai yra km ir miles ir F to C tiesiog paciam pasikeisti. Priesrukiniam perlytuot rele turetu sugebet bet kuris autoelektrikas, manau pasigooglines autoelektrikas Klaipedoje tikrai rasi sprendima. Bet pries atliekant bet koki darba pasitikrink ar tikrai priesrukiniu veikima reikia keisti. Pagal EU TA priesrukines negali isijungti jei nera ijungti gabaritai, as nepraejau TA su Honda amerikonu, nes pas mane priesrukines buvo galima ijungti bet kada.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Venza

Kalba eina apie galini ruko zibinta kuriu amerikonams nera.Galima pirkt europini galini zibinta kaires puses,bet jis kainuoja apie 300e ir galimas pigesnis variantas pakabint papildoma priesrukini gale po buferiu.Bent jau zmonos 2017 metu Prime perjungimo per meniu i km ir celsijus nebuvo.Taip pat nera soniniu posukiu,tai pirkau europinius veidrodelius su posukiais.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

SoooloooS

Dekui uz komentarus. Galvojau kad daug paprasciau sueuropinti, bet pas mane idomesnis variantas gavosi: priekines lempas ir priesrukiniu uzsakinejau pagal VIN, o pasirodo atejo europietiski, tai bandys elektrikas senu lempu blokus pritaisyt.. Beje, radau elektrikus, tai jei gerai viska padarys - galesiu parekomenduoti jei kam prireiktu.