Neatšoksta posukio svirtelė.

Pradėjo paraordance, Liepa 21, 2010, 08:37:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

paraordance

Sveiki,

Po posukio į kairę, neatšoksta posukių svirtelė. Posukis taip ir lieka įjungtas. Į dešinę viskas gerai.

Gal patarsite akip pačiam sutvarkiti. Ar tik visa vairo kolonelę keisti?

oscar666

na kazin ar del posukio svirteles apsimoketu keist visa vairo kolonele:)))simta metu man tas posukis,galiu ir ranka isjungt,na bet jei neturi kur det pinigu,gali keist visa kolonele....kita vertus kazin ar jau ten tokiu drastisku remontu reikia,gal galima ir paprasciau patvarkyt......
lygis

Bogey

kai tevuko corollai tvarkiau vaira(buvo plysus mago/signalo valdymo juosta viduje), tai posukio neatsokimo priezastis buvo blogai uzdetas dangtelis, kuris yra nuemus vaira, jei kas tvarkyta gal panasi situacija.
p.s. posukis tuo atveju neatsokinejo i abi puses :)

anjo

si tema jau apsneketa yra kazkur,tik paieskok.man tas pats yra irgi su posukiu.kai nuimsi vaira bus juoda ir apvali apviju dezute,kuri sukinejasi su vairu.joje islieti yra du dantukai,kurie ir atmetineja posukio svirtele.jei nors vienas nuluzes,tai ir neatmeta tau to posukio.toyotos centre,sis oro paduskos valdymo mechanizmas kainuoja 600lt,o srote apie 80lt,tik kazin ar rasi identiska sau,nes kitokio kompas nepriims.arba lipdyk,klijuok savadarbi dantuka:)

paraordance

Ačiu už patarimus. Ieškosiu, žiuresiu.

laurynui

Arba As kazkada buvau susidures su panasia problema neatmetinejo posikio  tai viena grazia diena nusiardziau pvaira bet niekaip nesugebejiau jo nuimt matyt uzkepes buvo tai susinervines padauziau truputuka  :@   ir vuolia Vairas nenusieme bet posukis stebuklingai pradejo veikt  :)
Nieko
Nera
Neimanomo