Avensis T25 D4D. Variklio uzvedimas

Pradėjo Algirdasss, Spalis 25, 2010, 22:20:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdasss

Sveiki,

vazineju su 2005 metu D4D avensiu. Pastaruoju metu kotais vedant varikli pailgejo starterio sukimo laikas pakol variklis pradeda dirbti savarankiskai. Starteris padaro kokius ~5 apsisukimus. Panasiai tiek saltam tiek apsilusiam varikliui. Seniau budavo gal kokiu apsisukimu kitu maziau, bet vistiek rodes kiek ilgokai.

Gal cia tokia sito variklio specifika? Kaip kitiem su uzvedimu? Pvz. teko vazinet su apynauju VW Caddy 1.9 TDI tai uzsivesdavo is pirmo pasukimo.

Masina nubegus 88K. Nuo pirkimo (70K) nei kuro filtras nei pakaitinimo zvakes nekeistos. Siaip variklis dirba tvarkingai.

Memelis

Pas mane irgi panašiai ir, kiek pamenu, visi taip rašo. Važinėju ir nesuku galvos. ;) Pradžioj tikrai greičiau kabindavo.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kestutis777

Tuziukas

Pas mane irgi ilgiau suka lyginant , kai turejau a4 1.9tdi. Ten is pirmo sukimo, o cia is kokio 5. Audi kai pradejo ilgai sukti tai akumuliatorius numire..tai itariu ir cia ar taip nentuiks..:(

arytis

Man atrodo jau ne kartą buvo rašyta, kad variklius su common-railu užvedinėjant tenka daugiau pasukti. O minėti VW varikliai ne common-railiniai. Jei neklystu, tik gal prieš kokius 2-3 metus VW pradėjo naudot šią sistemą. Įdomu kaip dabar su jų užvedimu...

Algirdasss

Dekui uz jusu info. Kiek ramiau dabar gyvent :) Paieskojau forume info apie common-rail. Isties dauguma raso, kad ilgiau starteri suka. Gal ir logiska ivertinant, kad bendroje magistraleje reikia tam tikra slegi sukelti iki pradejimo kurti. Plius pas kai kuriuos yra minciu, kad pas toyotas slabnesni starteriai sudeti....

dtinas

na manasis avensis vedasi praktiskai is kart. 2007 2,2 d4d. taip ir vasara ir praeita ziema prie - 20. Vedimasis toks pasidare pakeitus visus purkstukus.

Memelis

Nieko, truputi palauk ir vel bus kaip seniau :D

dtinas

Mars

O kaip aplamai žiema kuriasi D4D varikliai, gal yra kokiu subtilybių. Ar ilgiau reikia sukinti pašildžius žvakes ar kuriasi kaip ir vasara?
mars

NNZ

kuriasi kol užsikuria 1 kart pakaitinai ir kuri, jei geras akumas geros pakaitinimo žvakės, gera kompresija, tai nieko ir nereikia daugiau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Pas mane dar originalus akumuliatorius stovi ir praeitą žiemą vedėsi be jokių problemų, nors ir netoli -30 buvo. Matysime, ar atlaikys šiuos žiemos išbandymus.

Algirdasss

Pas mane tai panasiai kaip ir vasara. Nieko iskirtinio praeita ziema nebuvo. Kaip jau minejau pasuka kokis ~4 ~5 kartus ir dirba ... ar ziema ar vasara ... ar siltas ar saltas ... tas pats. Kaip nekeista butu toks jausmas, kad kai variklis saltas buna kokiu vienu kartu maziau pasuka netgi :)

Algirdasss

dtinas ... o tu kodel purkstukus keitei? Ir kiek mazdauk tai tau kainavo?