Rieda rieda masinele nuo kalniuko :)

Pradėjo Danonky, Liepa 28, 2010, 11:08:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

Fennix as taip pat nematau nieko blogo taip ir toliau:)
danonky ar kokiu nors dar pastebejai nesklandumu apart to ka isvardinai?
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Danonky

daugiau lyg ir nieko.... kuro sanaudos normalios, nedumija, tepalu neleidzia, jokios lemputes ispejancios nedega, filtrai pakeisti, kura pilu gera. Tik tas riedejimas ir traukos dingimas su patrukciojimais.

fennix

Sumazejusi kompresija pasizymi pernelyg laisvu variklio sukimusi, ty tavo riedejimas nuo kalvos, taip pat variklio darbo nestabilumu, padidejusia vibracija, traukos sumazejimu, sunkesniu uzvedimu, galimu tepalu valgymu, garsesniu barskejimu ir t.t.  Ne paprasciau tiesiog servise meistrui duot 20 lt kad pamatuotu negu tikrint visas is galimu priezasciu?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

audrius

del traukos ir trukciojimu, jei nekeistos pasikeisk pirmiausia zvakes.

fennix

zvakes galima patikrint, nebutina is karto keisti...

lawyer

Citatafennix parašė:
Sumazejusi kompresija pasizymi pernelyg laisvu variklio sukimusi, ty tavo riedejimas nuo kalvos, taip pat variklio darbo nestabilumu, padidejusia vibracija, traukos sumazejimu, sunkesniu uzvedimu, galimu tepalu valgymu, garsesniu barskejimu ir t.t.  Ne paprasciau tiesiog servise meistrui duot 20 lt kad pamatuotu negu tikrint visas is galimu priezasciu?

ar gali sumazeti kompresija del isdegusiu purkstuku tarpiniu???
nes variklio darbo pozymiai panasus i cia aprasytus, o nuemus variklio plastmase prie purkstuku (grioveliuose) yra dyzelio.

audrius

Tikrai ne, jei kompresija pramus, visas variklis paskes tepale ir saliaroje. Paprasciausia yra lb mazas nesandarumas , isvalyk aptepk hermetiku ir bus viskas ok, man teko ir taip pasielgti su vienu purkstuku.
O fennix del zvakiu, tu viena diena nauju auto vazineji kita diena konteineriuose kapstaisi apsispresk, nebesudeliauk :D

fennix

purkstukai eina pries vozuvus, taip kad kompresija ne nuo purkstuku priklauso. Audriau, pas mane pvz iridines zvakes 50 lt uz vieneta, tikrai niekada nemesciau lauk nepatikrines kaip veikia...

audrius

http://www.ngk.com

Cia kiekvienas gali pasiziuret kam kokiu zvakiu reikia. Realiai elementari zvake kainuoja nuo 10 iki 20 lt kurios tarnavimo laikas buna apie 30 kkm.
Man Fennix patinka tavo maksimalizmas tik neperlenk lazdos, jei tu vazineji iridinemis kiek atsimenu tu ir APIE BREMBO STABDZIUS SVAIGAI tai nereiskia, kad ir pas kitus tokios pat........., tu turbut supratai ka norejau tau pasakyt.....................:D

Henris

Tai pas fennix zvakes inidines, nes ko gero kitaip masina nevaziuoja ant duju :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fennix

Audriau, kodel tu man nuotaika gadini. Esu dirbantis studentas, kuris gauna 1500 lt alga. Mokslu kaina metams- 7922 Lt. Mama padeti nebegali, todel gyvenu is savo kisenes. Prasimaitinti uztenka, gyventi imanoma. Kadangi siuo metu nera merginos kuria galeciau mylet, tai myliu masina... Iridiniu zvakiu tarnavimo laikas- iki 100 tukst km.

Henri, jei atvaziuotum i i sostine, as senukuose pirmas pasitakiusias zvakes 16 mm nupirkciau vien tik tam kad pademonstruot jog vaziuoja pas mane ant duju ir su paprastom zvakem...

audrius

Fennix-aciu uz metine tavo pajamu ir islaidu deklaracija nereikejo taip jau cia afisuotis, kaip ir sakau jaunas maksimalistas, bet tai nera blogai ;)

lawyer

o man labiausiai patiko apie meile masinai, kadangi nera merginos :)

horn

Citatafennix parašė:
purkstukai eina pries vozuvus, taip kad kompresija ne nuo purkstuku priklauso. Audriau, pas mane pvz iridines zvakes 50 lt uz vieneta, tikrai niekada nemesciau lauk nepatikrines kaip veikia...
o tu turi stendą žvakėms tikrinti?

fennix

Stendo neturiu, saviskes tikrinau is akies ir pirstais. Itampa ten tik iki 16 000 voltu, tai ir ziuriu ar gerai krato. Jei skystai ir sroves beveik nejauciu, tai zvake mirus... Tiesa, maniskes senosios pries mirdamos dar saudavo 6 mm kibirksti, bet ten jau skysta buvo