atrakinimo pultelis

Pradėjo žŽm, Kovas 02, 2023, 19:54:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

žŽm

Labas vakaras. Susidūriau su problema neveikia pultelis , negaliu atrakinti užrakinti. Bateriją pasikeičiau, bet niekas nepasikeitė. Pultelis paparastas. Automobilis 2007m. vedasi.

kriunkaitis

issitrauk rakteli, atrakink, uzvesk idek pulteli i auto lizda ir pravaziuok su masina... bent jau man padejo, aisku vaziavau su kaukiancia masina

kriunkaitis

papasakok kaip issprendei problema?????

žŽm

persiprogramavau pultelį ir tiek. Sako, kad kartais nusimuša. Nžn man tai pirmas kartas kad taip atsitiktų

Almis123

Prius 2008m, keyless raktas neveikia - ta pati bėda, nuvariau į Tokvilą - atliko diagnostiką 67 eur ir būtų pakeitę, tačiau neturi dalies šiuo metu. Labai geras meistras ten dirba, tiksliai diagnozavo kame bėda:

Gedimo priežastis -  pultelio signalo imtuvas - detalės kodas 89741-47120 (randasi bagažinėje virš benzino bako durelių).

Parsisiunčiau  iš rrr.lt už 20 eur. Iš pradžių, nesupratęs, išsiardžiau panelę priekinę, ten turi stovėti tas imtuvas? - o jo ten nėra. O dievai ! .... man pastudijavus mašinos schemas, daėjo, jog jis gale.

Kol kas šiai dienai tiek, ką toliau daryti? ogi mėgautis Priusu, nes problema išspręsta - vėl veikia keylless !!!

Koplint

Panašų imtuvą paėmiau pakeisti srotas24, atrodo, kad tai lengviausias sprendimas