PRIUS Lietuvos žemėlapis

Pradėjo RicardasS, Spalis 18, 2022, 18:04:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

RicardasS

Turiu problemą su Europiniu 2016 m. PRIUS Lietuvos žemėlapio įdiegimu. Gal kas nors turite patirties šiuo reikalu?
Internete pilna informacijos kaip atnaujinti iš Amerikos parvarytiems Priusams, o apie europinius nėra info.
Turiu USB rakte įrašytus žemėlapius, bet neaktyvuoja USB rakto Autorun. Iš to kur gavau žemėlapius, sako ieškok update mygtuko, bet išnaršius visą sistemą, tokio mygtuko nerasta.

balticam

Citata iš: RicardasS Įrašytas Spalis 18, 2022, 18:04:58 PM
Turiu problemą su Europiniu 2016 m. PRIUS Lietuvos žemėlapio įdiegimu. Gal kas nors turite patirties šiuo reikalu?
Internete pilna informacijos kaip atnaujinti iš Amerikos parvarytiems Priusams, o apie europinius nėra info.
Turiu USB rakte įrašytus žemėlapius, bet neaktyvuoja USB rakto Autorun. Iš to kur gavau žemėlapius, sako ieškok update mygtuko, bet išnaršius visą sistemą, tokio mygtuko nerasta.

Be sansu updatint/nulauzt zemelapius. Vienintelis variantas- pirkt.

mielas

nieko nepavyks ,aš 2020m naujinau 12m priusui Touch and Go  žemėlapius atsisiunčiau iš toytos svetainės o aktivacijos raktą nusipirkau ebay už 50 us iš kažkokio ruso buvo pigiausia.Kai ieškojau Googlėj vedžiau PZ490-EL330-00 .O 2020m turėjau patirties ieškant kaip idėti eu žemėlapius į 2020m prius prime canada 11" ekranas

RicardasS

Tai aš atsisiuntęs turiu ir turiu iš kur raktą nusipirkti. Bet USB prijungus, nerandu kaip užkrauti iš usb atsiųstus failus. Youtubėj irgi nieko nėra kaip europinį su usb aktyvuoti failus.

balticam

Citata iš: RicardasS Įrašytas Spalis 29, 2022, 11:59:32 AM
Tai aš atsisiuntęs turiu ir turiu iš kur raktą nusipirkti. Bet USB prijungus, nerandu kaip užkrauti iš usb atsiųstus failus. Youtubėj irgi nieko nėra kaip europinį su usb aktyvuoti failus.

Tai lieva atsisiuntei.Arba ant Mac isarxyvintas. Tik Windows sistemoje atsiustas ir sukeltas i USB uzsikraus. USB FAT32 formate. Atsisiusk zemelapius is cia: https://www.toyota-tech.eu/Navigation/Base Pirma teks uzsiregistruot.  Idedi USB ir po 5-10 sekundziu raso update detected ir toliau pagal instrukcijas. Pries instaliuojant papraso aktyvacijos kodo ir jei teisingas, instaliavimas prasideda.

RicardasS

Pavyko atnaujinti ir įdiegti LT žemėlapį. Ir nereikėjo pirkti kodo, nes dar galiojanti mano licenzija buvo.

Almis123

Važiuojant užsienyje, vietoj miestelių pavadinimų - džeržgimas. Ar pas jus tas pats?