Prietaisų skydelio apšvietimas*

Pradėjo tadasd, Rugsėjis 19, 2008, 17:53:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Sveiki, gal kas galetu pasidalinti info, kaip pakeisti prietaisu skydelio apsvietimo lempute. Dekoju

mind

Reikės figūrinio atsuktuvo ir atsukti 5 (neesu tikras, senai ardžiau) varžtelius. 2 varžteliai atsisuka- nusiima apdaila. 3 (2 iš šonų , 1 viršuje centre)varžteliai- nusiima visas prietaisų skydelis. vairo nuiiminėti nereikia, svarbu pasisukt patogiai, kad prie varžtų prieit, apdailai nuimt šiektiek jėgos (nepersistenk). Išsitrauki skydelį kiek leidžia laidai, kitoje puseje bus lizdai lempučių, jie išsiima pasukus į kažkurią pusę (nepamenu gerai) ir išsitraukia. Skydelio apšvietimo bus didesnės lemputės, lygtai dvi.
Gali pasikeis visas, kurios bus pajuodę lemputės, nereikės artimiausiu metu vėl ardyti. Surinkimas atbuline tvarka.
Sėkmės.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kubilas

Niekada neteko ardyti ir keisti lempikes ,kurios randasi jungikliuose,pvz-sviesu reguliavimo,veidrodeliu reguliavimo arba oro apiputimo padeties.gal kas zinot?nesinori apgadint mygtuku:p

zydrunasv

Citatakubilas parašė:
Niekada neteko ardyti ir keisti lempikes ,kurios randasi jungikliuose,pvz-sviesu reguliavimo,veidrodeliu reguliavimo arba oro apiputimo padeties.gal kas zinot?nesinori apgadint mygtuku:p
va va ir man neteko.ten tas peciuko reguliavimo visas pakeiciau,o kaip keiciasi tos kur yra jungtukuose kur lango atitirpinimas?

kaktusas

Citatazydrunasv parašė:

va va ir man neteko.ten tas peciuko reguliavimo visas pakeiciau,o kaip keiciasi tos kur yra jungtukuose kur lango atitirpinimas?

O tos rankeneles peciuko regiliavimo lengvai nusiima kad lampeckas pakeist?

kubilas

Mano peciuko tai lengvai,-bet nezinau ,ka toliau nesulauzius nuimti?

zydrunasv

Citatakubilas parašė:
Mano peciuko tai lengvai,-bet nezinau ,ka toliau nesulauzius nuimti?
ten toliau viskas paprasta.tik pradek ardyti ir viskas paaiskes.pakeiciau nieko nesulauzydamas.

kaktusas

Na issitraukia rankenele, o toliau baisu, kad nesulauzyt,tvirtai tas apskritimas laikos su lemputem aplink rankenele :|

vaikas666

o kokios ten  prietaisu skydelio apsvietimo lemputes? ta prasme kokia pirkt?

GALLANT

Citatavaikas666 parašė:
o kokios ten  prietaisu skydelio apsvietimo lemputes? ta prasme kokia pirkt?

http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=82721

Manau bus tokios, ar kazkas panasaus. Geriausiai, tai butu issiimti ir paziureti, nes buna variantu, kai tokios lemputes eina kartu su lizdu.

singlas

Man tai neveikia prietaisu skydelio mygtukai,ką patarsit?

NNZ

Citatasinglas parašė:
Man tai neveikia prietaisu skydelio mygtukai,ką patarsit?
išsiimti ir kontaktus patikrinti
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Miroslav

gal prie sitos pat temos, kaip nusiimt centrine konsole(kur visi mygtukai ir tt) bijau sulauzyt per jega traukdamas, nes kiek zinau kainuoja pakankamai daug
T22

Edvatronas

jau buvau rases: reikia atsargiai traukt i save. po biski uz visu sonu. ten ant zakliopkiu ji, nera jokiu varztu nieko, trauki visa ir issitraukia.

Andis

Sveiki prie skydelio apšvietimo temos norėčiau paklaust  gal kas esate susidūręs su blankiu spidometro apšvietimu,kur yra rankenėlė ryškumui (DIM)reguliuoti nereguoja,čia reiktų lemputes keisti ar kitur priežasties ieškot,viskas matosi ,bet norėtusi trupučiuką ryškiau vakare...šiaip skidelis dega tik riškumas kaip ir nesireguliuoja...