Universalios padangos

Pradėjo Tuziukas, Rugpjūtis 12, 2010, 12:01:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Nu manau jau laikas pradeti galvoti apie padangu pirkima.. noriu nedideliu islaidu, ir patikimumo..galvojau apie 205*55 M+S?

http://www.wheels.lt/lt/tyre_detail.php?id=1764

ka apie sias manote padangas?nenoriu pirkti dvieju padangu t.y. zieminiu ir vasariniu..nes gana daug yra 2000investuoti..pravaziuojuy 1000km i men. tai noriu universaliu padangu dviems metams kad uztektu?gal kas kokias turite galite kazka patarti?

ka manote is nuorodas apie sias padangas?

oscar666

turejau fulda universalias...na ismatavimai cia nesvarbu,tai kaip gamintoja galiu pagirt....buvo normaliai tiek ziema,tiek vasara...bet siaip asmeniskai man patinka ziema su zieminemis,vasara su vasarinemis....o jei jau perki universalias,tai pasiziurek biski normalesni gamintoja,nes cia is to taupymo,kad netektu paskui gailetis..kaina ryskiai per didele kaip kazkokiam westlake.....uz tokius litus paieskojus galima ir zymesniu gamintoju ratu isigyt....
lygis

Pulkininkas

Labai jau įtartinai tos padangos pigios. Aišku, made in China.
Aš iš principo prieš universalias. Neturėsi normalaus važiavimo nei žiemą nei vasarą :(

Virgis13

man pacima yra teke vazinetis universaliomis, daugiau to nedarau ir nedarysiu, pirma pigiau tikrai neiseina nes siltuojus sezonu jos labai greitai nusidevi ir pries kita ziema jas jau keiti, o vaziavimo kokybe irgi analogiska, pats pagalvok ziema -20 vasara +30

wikcia

Visiskai pritariu pries tai pasisakusiems. Universalios netinka nei ziemai, nei vasarai. O ypac paskutine ziema parode savo rustuma, tai manyciau logiska butu pagalvot apie normalias ziemines padangas ziemai, ir vasarini komplekta vasarai, neziurint kiek kilometrazo padarai. Sakyciau universalios padangos ne musu klimatui. O jei nenori daug litu ismest, tai gali padevetu paziuret, kartais pavyksta neblogu rast.( na aisku tarnaus maziau)...

darcaa

Kas tinka viskam - tas netinka niekam.
Avensis II 2003

mind

Mano nuomone, tai žiemai reikėtų gerų žieminių ratų, o vasarai, jei važiavimo stilius ne "extrem", tai pakaktų ir vasarinių dėvėtų.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

TCL

Pats vazineju du metus su universaliom padangom o dar pries metus kitas savininkas tos auto vazinejo su jom. Ir visai normaliai vaziuojasi tiek ziema tiek vasara kad kaip ir salciai paskutiniai buvo su sniegu be problemu islipau. Nelabai jauciais man skirtumas tiesiog nesureiksminu.

NNZ

universaliom nesutaupysi,  komplektą žieminių naujų paėmus, ir vasarines gali dėvėtas paimt, nes kaip rašai, kad mažai važinėji. Va pasiėmiai tokį komplektėlį žieminių. Paieškojus tikrai rasi gerų dėvėtų vasarinių kol ateis vasara ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gogas

as naudoju ziema tiktai dygliuotas o vasara vasarines vaziuoju nedaug per menesi apie tukstanti km. as vietoj universaliu tai pirkciau geras ziemines padangas ir vasara vaziuociau nereiketu nei montuoti nei ziema bijoti vaziuoti o vasara deretu jei nesi extrymas ir uztektu kokiems trims metams tik reiketu pasiziureti tokias kad vasara vaziuojant nekauktu o universalios nekas ziema vaziuoji su baime,cia mano nuomone:D

fennix

Citatamind parašė:
Mano nuomone, tai žiemai reikėtų gerų žieminių ratų, o vasarai, jei važiavimo stilius ne "extrem", tai pakaktų ir vasarinių dėvėtų.

Niekaip nesuprantu ka devetos padangos turi bendro su vaziavimo stilium. Tu devetu yra ir nudroztu, ir apynauju viena sezona vaziavusiu, ir jei parinkus geras devetas jos gali ryskiai pralenkt vidutines naujas. Beje pastebekim kad dazniausiai didieji ekstremalai ir laksto su devetom padangom, atvaziuoja savo didzialitraziais bumbulais ir iesko padangu po 20 lt...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

oscar666

na as dar pasakysiu,kad padangu tikrai galima rast uz gera kaina...va pries praejusia ziema nztaikiau EGZOTIKOJ akcija ir pasiemiau komplekta nauju goodyear"u uz niekingus 750lt..plius dar nekainavo montavimas pas juos...sia vasara jau pirkau vasarines,tai radau faktiskai naujus firestone autoturguje kaune velgi uz niekingus 400lt...aisku buvo baimes,kad gal kas su jom negerai,kad taip pigiai,bet viskas puiku...buvo ten padangu ir dar pigiau..ir devetu ir restauruotu..taip kad tikrai geriau avalyne nesiot pagal sezona..o universalios tinka gal sakykim kokioj anglijoj,nes ten klimatas gan svelnus...
lygis

mind

Citatafennix parašė:
Citatamind parašė:

Niekaip nesuprantu ka devetos padangos turi bendro su vaziavimo stilium. Tu devetu yra ir nudroztu, ir apynauju viena sezona vaziavusiu, ir jei parinkus geras devetas jos gali ryskiai pralenkt vidutines naujas. Beje pastebekim kad dazniausiai didieji ekstremalai ir laksto su devetom padangom, atvaziuoja savo didzialitraziais bumbulais ir iesko padangu po 20 lt...

Dėvėtos niekada nebus naujos,o tai daro gumą kietesnę, tuo pačiu ji lengviau slysta ant sauso arba šlapio asfalto. Tai gi jei yra noras palakstyti, bet nėra vairavimo įgūdžių gali būti nekokios pasėkmės.:(

fennix

naujos padangos parduotuvese gali buti praeitu metu gamybos, lygiai tokios pat kaip ir devetos. Nekalbu apie ekstremalius dalykus. Bet tiesa pasakius uz 500 lt galima nusipirkt kur kas geresni, kokybiskesni ir patikimesni tiek normaliam vazinejimu, tiek extremaliama devetu padangu komplekta nei nauju...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

mind

Citatafennix parašė:
naujos padangos parduotuvese gali buti praeitu metu gamybos, lygiai tokios pat kaip ir devetos. Nekalbu apie ekstremalius dalykus. Bet tiesa pasakius uz 500 lt galima nusipirkt kur kas geresni, kokybiskesni ir patikimesni tiek normaliam vazinejimu, tiek extremaliama devetu padangu komplekta nei nauju...

Turėjau uomeny padangas kurios kainuoja 50Lt ir būna mažiausiai 5 metų senumo