Priekinio rato guolis.

Pradėjo artax, Rugpjūtis 12, 2010, 22:07:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

deficky

ten jau ne keitimas o xujarinimas visos stupicos... kas remontuoja masinas su kujais siais laikais? :D

tunks

nu ir ka ten suhujarinsi? elektronikos gal yra? gelezies gabalas ir tiek, nereikia vozt kur pakliuvo ir nieko jai nebus. kai nera preso ir reikia pasikeist darai su tais yrankiais kurie yra, o be smegenu gali ir su  presu ta stupica sururint.
seip yra youtubej filmuku, kaip galima ilgasriegio pagalba viska padaryt kulturingiau, arba turint guoliu nuemimo rinkini net stupicos nenuimant viska padaryt.

Rolkis72

Ar verta pačiam tokiais darbais užsiimti,prieš pusmetį vienam garaže vyrukas už 25 eurus pakeitė,teko vieną kartą pačiam keisti,nes užsienyje teko padirbėti,tai nusimušiau krumplius iki kraujų

eceris

Citata iš: tunks Įrašytas Gruodis 05, 2018, 00:32:07 AM
nu ir ka ten suhujarinsi? elektronikos gal yra? gelezies gabalas ir tiek, nereikia vozt kur pakliuvo ir nieko jai nebus. kai nera preso ir reikia pasikeist darai su tais yrankiais kurie yra, o be smegenu gali ir su  presu ta stupica sururint.
seip yra youtubej filmuku, kaip galima ilgasriegio pagalba viska padaryt kulturingiau, arba turint guoliu nuemimo rinkini net stupicos nenuimant viska padaryt.
nereikia ilgasriegio. jei išimi atkabinęs granatą, su spaustuvu "įpresuoji"

tunks

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gruodis 05, 2018, 07:08:58 AM
Ar verta pačiam tokiais darbais užsiimti,prieš pusmetį vienam garaže vyrukas už 25 eurus pakeitė,teko vieną kartą pačiam keisti,nes užsienyje teko padirbėti,tai nusimušiau krumplius iki kraujų
man buvo verta, nes irgi buvau uzsieny tuo momentu. bet as nei ten krumpliu nusimusiau nei ko kito. stuksenau stuksenau kantriai kol islindo.

tunks

Citata iš: eceris Įrašytas Gruodis 05, 2018, 13:29:56 PM
   nereikia ilgasriegio. jei išimi atkabinęs granatą, su spaustuvu "įpresuoji"
tai ipresuot baika, pastukseni ir sulenda, bet vot iskrapstyt yra reikalu. bent jau man labai sunkiai kol pajudejo, kai pajudejo tai paskui jau buvo lengviau

Eric White

Sveiki,

toyota avensis 2005 d-cat 130kw. Kokia yra priekinės stebules veržlės (vidury rato) užveržimo jėga? 216nm?