Variklio klaidos

Pradėjo FUX, Sausis 13, 2011, 22:13:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

continuity

Ar tuos voztuvus parduoda po viena, ar tik komplektais?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Artūras Alytus

Manau parduoda. Tik kaip žinoti, kuris blogas. O dėl spalvos, tai čia tikriausiai apgaulė. Ar nebus taip, kad jie niekuom nesiskiria tik spalva. Ir perkant vieną Denso , bus apie 90 euru. Bent jau čia http://www.autodaviklis.lt/lt/kuro-slegio-reguliatoriai/463-kuro-slegio-reguliatorius-zalias-096710-0062.html

AvensisGK

Jie skiriasi ne tik spalva. Sukeisk vietomis ir pabandyk.
Suzinoti kuris blogas yra labai paprasta. Atjungi laida nuo vieno voztuvo ir ziuri kiek pasikeite variklio darbas.
Kuri voztuva atjungus labiau pasikeicia variklio darbas, tas voztuvas ir geras.
Jei atjungus voztuva variklio darbas nepasikeicia arba mazai pasikeicia, tas yra blogas

Artūras Alytus

Gali buti. Bet ar galima suprasti kuris blogas prie laisvu apsukų ? Jei gerai suprantu SCV paskirtis reguliuoti kuro kieki ir kuro slegi sistemoje. Kai mano SCV buvo blogi , buvau atjunges ir vieną ir kitą ir abu iškart, ir niekas nepasikeisdavo. Variklis kaip dirbdavo normaliai taip dirbdavo. O va tik išvažiavus ir davus gazo, apsukos nekildavo ir auto būdavo vangus. Ir čekas užsidegdavo atrodo iš niekur nieko, važiuojant pastoviu 90 km/h greičiu.

AvensisGK

Geriausia tikrinti vaziuojant. Atjungus viena voztuva man akivaizdziai jautesi traukos pablogejimas.