Toyota bluetooth laisvu ranku iranga

Pradėjo laurysas, Rugpjūtis 17, 2010, 20:39:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurysas

Pas maneimontuota bluetooth laisvu ranku iranga, taciau ji prancuziskai sneka, nelabai galiu suprast, gal esat kas susidure, zinote kaip veikia.

Va tokia:

Angelinio

sveiki, su naujais visus. Gal kas turi Avensio bluetooth manuala. Buciau dekingas uz tokia naujametine dovana :)

rolikas

Citata iš: laurysas Įrašytas Rugpjūtis 17, 2010, 20:39:54 PM
Pas maneimontuota bluetooth laisvu ranku iranga, taciau ji prancuziskai sneka, nelabai galiu suprast, gal esat kas susidure, zinote kaip veikia.

Va tokia:
Sveiki. Su visom praejusom !
Pas mane lygiai toks pat irenginys yarise. Siek tiek parasyta cia:    http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4489.msg75449.html#msg75449

Bakundras

Prikeliant tema, stovi pas mane FWD audio blue (http://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Hands-Free-Audio-Advanced/dp/B000ORXUVA) ale originalus toyota priedelis bluetooth laisvu ranku iranga, taciau sviecia tik ekranas ir nieko nerodo. Kiek pazejau nete, daugiau ju nebegamina ir nedaro sistemos updeitu. Ar gali buti kad programiskai sena versija nepasileidzia, ar tiesiog ekranas parejo? Siaip telefonas suranda ir suporuoja irengini, bet naudos jokios...Any sugestions?

Andrius1

sveiki,
Pas mane yra laisvu ranku iranga Parrot Mki9200. Kai nusipirkau auto, jokiu gyvybes zenklu nebuvo, ekranelis nedege. Kazkada teko nuo akumuliatoriaus nuimti laidus ir vel uzdeti. Ijungus degima Parrotas atsigavo ir veikia kuo puikiausiai. Praejus kazkur savaitei, vel jokiu gyvybes zenklu. Girdejau versiju, kad galbut nelegali iranga ir todel tokios pasekmes.. Kokios butu klubieciu izvalgos siuo klausimu?

tomzeris1

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Spalis 12, 2014, 21:53:56 PM
sveiki,
Pas mane yra laisvu ranku iranga Parrot Mki9200. Kai nusipirkau auto, jokiu gyvybes zenklu nebuvo, ekranelis nedege. Kazkada teko nuo akumuliatoriaus nuimti laidus ir vel uzdeti. Ijungus degima Parrotas atsigavo ir veikia kuo puikiausiai. Praejus kazkur savaitei, vel jokiu gyvybes zenklu. Girdejau versiju, kad galbut nelegali iranga ir todel tokios pasekmes.. Kokios butu klubieciu izvalgos siuo klausimu?
labas, tai gal radai iseiti del Parroto pas mane ta pati problema?

Bemsas

Citata iš: tomzeris1 Įrašytas Balandis 07, 2015, 08:46:10 AM
labas, tai gal radai iseiti del Parroto pas mane ta pati problema?

Softa bandyk perrasyti