Toyotos avensio II buferis

Pradėjo Linevicius, Rugpjūtis 19, 2010, 21:31:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Linevicius

Sveiki, norėčiau paklausti visų Avensių II savininkų, ar Jums netrukdo žemas buferis?:) Ar žiemą nevalote visiems kaimynams kelių, nes Jūsų mašina pati žemiausia. Gal bandėte pakeisti spyruokles ar pan.

fennix

Na atleisk, bet as ne Avensio savininkas. Nera jau jie tokie ir zemi. Va as su celica gana daznai ziema dirbu buldozeriu...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

fennix jei tau atrodo, kad avensis II aukstas tai tikrai klisti, po ziemos as turiu visus posparnius tvarkytis su zgutikais ir samorezais, nes nuo buferio pastovaus taranavimo per sniega viskas atsokineja ir ziauriai nervuoja. Siaip yra minciu nusipjauti pacia apatine buferio plastiko juostele, kuri bent por cm paaukstintu bamperi. Spiruokles keisti nemanau kad butu protinga, nes pasikeis jau auto dinamika ir t.t.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

na jo ta dalis tikrai kaip buldozeris veikia, mano tėvukas irgi jau pasiryžęs ją naikint, o tai netgi bamperį iš kraštų išstumia...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

intercom

CitataNNZ parašė:
na jo ta dalis tikrai kaip buldozeris veikia, mano tėvukas irgi jau pasiryžęs ją naikint, o tai netgi bamperį iš kraštų išstumia...
ne tik sniegas isstume, bet ir duobes pakeliui prie ezeru ;)

ketvirtasis

Vienas vargas turėti tokią žemą mašiną, bet pliusas kai išleki į trasą. Tokia ramuma tik medžiai už lanų taip greitai praeina. O žiemą tai tikrai sunkoka, bet turiu gerą kastuvą tad valau visiems garažo bendrijos nariams kelią.

Tuziukas

as irgi pradejau bijoti del ziemos.. :(

Linevicius

Matau, kad ne man vienam užkliuvo buferio klirensas. Mano avensis yra benzinas chečbekas, o domiuosi dyzelio unversalo spyruoklėmis. Mano nuomone, jos turėtų būti arba tvirtesnės arba aukštesnės, tik tiksliai nežinau ar tiks ir ar taip yra. O be kastuvo mūsų krašte net nebandyk važinėt. Tik nesinori kiekvieną rytą kasti daugiabučio kiemą. :) O kaip dėl padangų? Pas mane R16 205/55 Susidaro įspudis, kad aukštesnių neįdėsi, nes klius į posparnius.