Traukos dingimas

Pradėjo FenXas, Rugpjūtis 22, 2010, 13:31:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

FenXas

CitataHenris parašė:
Pasikartosiu, ne masinoje problema, musu Lt degaluose ir zinoma vaziavimo stiliuje. Vokieciuose tokia masina vaziuotu 10 metu be problemu, nes dyzelis normalus ir kataliza kaskarta praputi lekdamas autobanu... Lietuviam kaip tautai patys zinot, kad skirti Golfai BMW ir Audines :)
Nu tu čia man kaip skuduru per snukutį :o
Dar tik kiek daugiau nei mėn. turiu mašina iš Vokietijos kaip tik parvarytą. Nevažinėjam daug, pagrinde žmoną į darbą ir atgal (~15 km). Tik kad per atostogas ~1000 km apturėjom ir vsio.

giedrukas

kiek pamenu tai kazkada buvo diskutuota sia tema, pabandyk geriau paieskot, manau turetum kazka surasti, ir duok zinoti, kaip laikosi tavo auto:)

ryckak

katalizatorius siaip pats turi prasivalyti, pabandyk autostradoj spustelt siek tiek smarkiau, isipyles geresnio kuro, sitoms toyotoms variklis automatiskai riebina misini, kad katalizatoriuj isdegintu visas susikaupusias medziagas. bet kazkaip abejoju ar su paciu katalizatoriumi problemos, manau su paciu zondu greiciau.

giedrukas

prie to pacio noriu paklausti d-cat turetoju pas mane tarp 1 ir 1.5 tukstancio apsuku motoriukas nerodo jokio noro suktis, atgija tik perlipus ta nelemta 1.5, labai nesmagi duobe, o kaip pas jus?

FenXas

Citatagiedrukas parašė:
kiek pamenu tai kazkada buvo diskutuota sia tema, pabandyk geriau paieskot, manau turetum kazka surasti, ir duok zinoti, kaip laikosi tavo auto:)
Jau ieškojau, bet neradęs ko man reik ir užvedžiau naują temą
O žinių papildysiu jei kas kis ;)

FenXas

Citataryckak parašė:
katalizatorius siaip pats turi prasivalyti, pabandyk autostradoj spustelt siek tiek smarkiau, isipyles geresnio kuro, sitoms toyotoms variklis automatiskai riebina misini, kad katalizatoriuj isdegintu visas susikaupusias medziagas. bet kazkaip abejoju ar su paciu katalizatoriumi problemos, manau su paciu zondu greiciau.
Ką reiškia geresnis kuras?
Šiaip autostradoj einant ~115 po gerų 2 val. ir dingo trauka. Kokiu čia reiktu lėkti ?

NNZ

FenXas>> tikrinai interkūlerio šlangas ar nenusimovusios, ar netrūkusios?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

dtinas

115 km/h Tavo d-catui juokas, ne greitis. Sesta pavara jauciu net nera 2000 apsuku. Solorinoje sake, kad nesveika penkta sesta pavara laikyti greicio, kai apsukos ne daugiau 2000. Viena is pasekmiu kemsasi suodziu filtras. Jei nori, kad si masina vaziuotu, turi astriai vaziuoti. O ne zmonai i darba kaip pensininkui 15 km vaziuot... Prapusk Tu ja normaliai;)

NNZ

Citatadtinas parašė:
115 km/h Tavo d-catui juokas, ne greitis. Sesta pavara jauciu net nera 2000 apsuku. Solorinoje sake, kad nesveika penkta sesta pavara laikyti greicio, kai apsukos ne daugiau 2000. Viena is pasekmiu kemsasi suodziu filtras. Jei nori, kad si masina vaziuotu, turi astriai vaziuoti. O ne zmonai i darba kaip pensininkui 15 km vaziuot... Prapusk Tu ja normaliai;)

+1 tikra teisybė toyotos neatsisako aukštų apsuką kart kartėm, kad išsivalyt visas šiukšles iš išmetimo sistemos.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

...kaip ir kiekvienas dyzelis. FenXas, spustelt reiskia, bent jau 3500 aps/min palaikyti kelias minutes, cia daug  svarbiau apsukos ne greitis

FenXas

Dėkui dėjkui, reiks prapusti ;)

rusali

sveiki, man irgi pries dvi savaites atsirado tokia problema, nuvariau auto i Mototoja, kur nustate, kad uzsikimses vamzdelis einantis i slegio davikli pries katalizatoriu. per 2 apsilankymus ta vamzdeli ir katalizatoriu viduje (kur prisijungia vamzdelis) isvale, diagnostikos lemputes uzgeso. tikiuosiu daugiau su tuo problemu neturesiu :)

vagaze

pas mane 2.0 d cat as ir varkstu su katalizatorium pirma  reikia pravalyt vamzdeli kuris eina i slegio davikli. As ir buvau kaune toyotos centre man jie ten gryba pripjove zodziu nieko gero nepasake til lt nulupo  vilniuja yra greas meistriukas viska supranta

vagaze

tik nebandyk pjauti to katalizatoriuas nes turesi bedu visteik reikes nauja det man patare taip padaryt tai nauja uz 3000 lt pirkau ir patare is toyotos centro :@

azart

Ta pati problema pas Mazda 6 dizeline 100kw versija. Katalizatorius atseit pats valosi, prasidegina. Bet kai auto vazineja trumpais atstumais ir su daug sustojimu (pvz. isskirtinai miestas) katalizatorius nespeja prasidegint ir su laiku uzsikemsa. Geriau tokiu atveju islekti i autostrada ir kokiu 4 begiu pavaziuoti apie 10/15 km laikant apie 2000-2500 aps/min. O del katalizatoriu - teisus jus. I avensiui jokiu liambdu nera nei pries nei po katalizo, todel drasiai pjaunama ir virinamas reznatorius. Pas naujesnius (ir ne tik pas toyota, taip pat mazda, mitsubishi) ta pati problema su pradeginimais katalizu ir liambdom. Kauno turguje kazkada minejo jog yra vaikinukai Kaune kurie is pagrindinio ECU ismeta ta pradeginimo programa apskritai kaip funkcija, tada pjauna katalizus ir apgauna tokiu budu -taciau tai nepatvirtinta versija, todel kol kas dar sunkiai sugalvoju kaip ta galima padaryti.
festina lente