tikėti ar netikėti autokompanijų informacija apie automobilių kuro sąnaudas ?

Pradėjo scotlander333, Rugpjūtis 25, 2010, 11:49:05 AM

« ankstesnis - sekantis »

Marekas77

CitataPulkininkas parašė:
Citatammersass parašė:
pagal mano skaiciavimus maniske ryja 6,6/100 :)
O mano, deja, iš tikrųjų suvalgo vidutiniškai 8,25 l/100 km. Tą vidurkį apskaičiavau nuvažiavus 6000 km. Na o kompiuteris tai rodo geru puslitriu mažiau. Japonų sugalvotas apgavikas, kad geriau pirktume Tojotas :)

Pritariu Pulkininkui, pas mane kompas taip pat rodo maziau , bet realybe pagal Toyotos knygele 7.1 ir tai teisybe (kalba apie Previa), japonai slidesni uz unguriusB)

ketvirtasis

Neseniai trasoje Kaunas - Klaipėda važiavome  visą kelią  laikiau 130-140km/h. Pravažiavus 203km kaip tik Lukoilas prie Klaipėdos dasipyliau į baką 11 litrų saliaros(tik tiek tetrūko). Manau tokiu lėkimu "apetitas' sakyčiau nedidelis. Beje kompas panašiai rodė

fennix

na siaip tai idomus dalykas.... Bendradarbis turi skoda octavia. Pripyle pilna baka iki pistoleto issovimo. Bet po to mes jam dar 17 litru supylem  kol visiskai viska uzpildem :D...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

Reikia matuojant visada pilti toje pacioje degalinje is tos pacios koloneles. Pvz galvojau kad Nestes kuro suvalgo man daugiau, pasirodo pistikas atsoka anksciau ir t.t. Tai, kad jeigu klp isipylei Lukoile ir pravaziaves 200km pylei Kauno Lukoile, tai dar nereiskia, kad tiek ipyle, kiek pries tai buvo. Va kai pilu visada toj pacioj kolonkej man buna normalios sanaudos, o kai sumaisau kolonkes jau gaunasi kazkokia fignia...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

UfO

Citatafennix parašė:
na siaip tai idomus dalykas.... Bendradarbis turi skoda octavia. Pripyle pilna baka iki pistoleto issovimo. Bet po to mes jam dar 17 litru supylem  kol visiskai viska uzpildem :D...

Į tuščią baką gali "iššauti" ;) reikia arba nemokėti arba turėti noro :D

Memelis

Siaip tai as i zmonos Corolla Verso pamazu pildamas esu ne karta pasiekes, kad kuro bake butu tiek, kad matosi. I Avensi niekaip nepavyksta. Siaip tai pamazu pildamas dar iki kokiu 3 - 4 litru gali dapilt...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

fennix

CitataUfO parašė:
Į tuščią baką gali "iššauti" ;) reikia arba nemokėti arba turėti noro :D

Na tik nereikia man pasakoti kad as nemoku kuro ipilt... :D Pylem pilna degalinej, paskui beveik visa kanistra per leika supylem...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

ketvirtasis

xyzpule

Maniskis Yaris (2002) metu tai tikrai patikeciau, kad vaziuoja pagal visas gamyklinius parodymus, gal net geriau. Gamykliskai rodo, kad vidutines 5,7 atrodo, bet tikrai ima maziau kai vaziuoji atsakingai ir eko rezimu. Ir tikrai ne karta buvau nustebintas kiek imanoma nuvaziuot su tusciu baku :D

Su saviskiu tikrai isspaudziu tarp 4 - 5 l/100km vasaros metu.

seniS

Yaris TS 1.8 98 kw. pravaziavau 7000 km. realios sanaudos 8.34L/100km. kompas rodo panasiai. miestas trasa sakyciau 40/60 santykiu. minimalios sanaudos, kiek sugebejau isspausti 6.5 L/100km. maksimalios 10.6 L/100km.

esu vidutiniskas vairuotojas. turbut mokantis ekonomiskai vaziuoti vairuotojas itilptu i reglamentuojamus 7.2 L/100km. mokantis "neekonomiskai" vaziuoti - pralenktu ir 11L/100km

Pulkininkas

Citataxyzpule parašė:
 Ir tikrai ne karta buvau nustebintas kiek imanoma nuvaziuot su tusciu baku :D
Su saviskiu tikrai isspaudziu tarp 4 - 5 l/100km vasaros metu.
Oi kaip norėčiau ir aš tokio automobilio, kad su tuščiu baku važiuotų :D

horn

lioska

Na pas mane gamintojo aprasai laaaabai skiriasi. Buna tokiu svenciu, kai trasoj sutelpu i 4 - 4.2 l 100 km (kompo rodmenys). o mieste vazinedamas (realios sanaudos) buvo 8.5 (400 km), cia buvo geguzes menesi.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

lioska

Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

kaktusas

Na mano Avensio tech.duomenyse parašyta vidurkis 6 litrai.
Taip ir gaunas