vairo koloneles remontas

Pradėjo DYLAS, Rugsėjis 25, 2008, 18:07:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

DYLAS

sveiki,
          buvau pas meistrus nustate kad gedimas vairo koloneleje kazkas kliuba kad persiduoda net i rata desini, kai vaziuoji duobetu keliu tai tikrai jauciasi kazkoks dunksejimas.
    sako labai brangiai kainuotu vairo koloneles restauravimas, o gal kas zinote kiek is tikruju tai galetu kainuoti

Toyota avensis 2001 D4D

Jordan

ne toyotai, bet manau panasiai, tai kiek sake vienas meistras tai nuo 150-800lt kainuoja restauravimas. priklausomai kokia bukle..
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Smac

Zodziu skyscio nutekejimas pas mane irgi neatsiktinai buvo, sian palikau masina servise, nes kai pakele tai is koloneles net fontanai patraukus is vienos puses gumine apsauga :(

Darbas ~340 + koloneles remontas gali buti 800-900 :( ir pora dienu laukimo, gi penktadienis jau...

Uzsivedziau, girdziu burzgia kazkas, kai vaira sukineju, uzgesinau, atidariau kapota, ziuriu skyscio maziau MIN, pripyliau, iki namu ~700m pavaziavau, atidarau - tas pats... Tada iskart i servisa... Burzgimas praejo, cia turbut pompa burzge, gal neparejo kartu, dar tikiuosi laiku dapyliau, kad davaziuot. Jau keliant masina matesi, kad lasnoja be proto...

Blin pirma kai pripyliau, tai dar laikesi norma savaite...  kaip tik praeita ketvirtadieni skysti pirkau... Dar spejau iki juros sulakstyti savaitgali... mdaaa
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Smac

1164Lt is viso gavosi... Brangiai, nebrangiai ale kur dabar pigu? Pas garazinius musu rajone jau atsibodo varineti, kaip tik ka, tai irgi pinigu maisa nesk, nes viska suremontuos, nes viska suras, kas ne taip... O po 2 menesiu vel kas nors naujo islenda... Nebepasitikiu as jais... Tikiuosi Kemi brangina savo varda ir nepridarys man nesamoniu... Butu dar gerai jei garaze pasakytu konkreciai ar ima masina ar ne ir iki kada padarys, o tai kaip pradeda pasakoti, kad pas juos dar pulkas masinu stovi ir visiems reikia, o taviske tipo irgi stovi irgi laukia, tai nebesinori daugiau. I Kemi paskambinai, paklausei, iskarto pasako ar siandien ar kuria kita diena atvaryti. Atvarai ir zinai, kad masina tuoj pat uzsiims meistras, o ne stoves kieme. Paskui paskambina ir pasako, kad jau sutvarkyta. Atvarai ir pasiimi. Sumoki gal ir daugiau nei garaze, bet man kazkaip ramiau. Nesu dar surades as savo pakitimo ir nebrangaus serviso :( Masinu - milijonas modeliu, kita karta atrodo niekas tiksliai nezino kaip ja taisyti... Praejo tie laikai, kai garaze kiekvienas galejo savo Ziguli ir Golfa rankom isrinkt/surinkt per diena.
P.S.: Gal kas is Vilnieciu zino Naujininkuose kita gera servisa, i kuri butu nebaisu varyti savo Toyota? Lauksiu atsiliepimu. Ir geru ir blogu...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

CitataSmac parašė:

P.S.: Gal kas is Vilnieciu zino Naujininkuose kita gera servisa, i kuri butu nebaisu varyti savo Toyota? Lauksiu atsiliepimu. Ir geru ir blogu...

As Naujininkuose zinau tik tiek, kad i Tanagra Dzuku gatvej galima vaziuot tik tada jei niekas kitas neapsiima (man taip buvo), jei masina jau pardavineji, arba  jei siaip i ja visiskai nusispjaut. :| Na cia, aisku mano nuomone...

Smac

Nu tenai manes netraukia visiskai kazkodel :)

DYLAS

stai pagaliau susitaisiau viska. paziurejom ir pakeitem tokias detales: abu stabilizatoriai, vairo koloneles desines puses mechanizmas dar ir kaladeles visus 4 komplektus pakeitem ir viskas su darbu isejo 600 lt
  tai nezinau ar daug ar mazai

Toyota avensis 2001 D4D

Smac

Kazkaip tu cia ilgai, as per ta laika restauracija spejau padaryti :)

DYLAS

SAUNU kad padarete restauracija, man pasirodo dar nereikejo, gal veliau taip pat reikes

Toyota avensis 2001 D4D

martynas

Sveiki, susukus pilnai vaira stovint pradeda vairo stiprintuvas kaukti, skyscio rodo norma. Kas per liga gali buti ir ar brangus gydymas ?

Memelis

Tai gal tau ne stiprintuvas, o dirzelis cypia. Man taip buvo, uzteko patempti ir baigesi bedos.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

martynas

ne dirzelio cypimo kitoks garsas cia toks zemesnis garsas.

cu

aikit peklon, negasdinkit su tokiais remontais. aš dar po smagračio neatsigavęs :O

Vasaris

Man su jariu neramumas. Pradziai nusipirkau dirzelius reiks pakeisti prie progos, ziuresiu ar dings uzesys.