dėl dyzelinio variklio apsukų....

Pradėjo scotlander333, Rugpjūtis 31, 2010, 11:08:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

scotlander333

važiuojant vidutiniu ar didesniu greičiu, (kažkur arti 70 km/h ar daugiau) ir poto pamažu stabdant ir mažinant greitį, staiga padidėja variklio apsukos ir tuo pačiu jos greitai sumažėja, praktiškai automobiliui jau sustojus. važinėju su D4D 1.4 dyzeliniu  varikliu ir multimode pavarų dėže , ankščiau turėjau tik benzininius variantus, ir tokių pasikeitimų su apsukomis neturėdavau., bent jau nepastebėdavau, galbūt čia dyzelinių variklių bruožas ar koks gedimas ?? patarkite, kas ką nors žinote ar nusimanote daugiau kas liečia šią mano situaciją., ir galbūt pas ką nors ir tokie procesai vyksta ?

ačiū :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatarixar parašė:
važiuojant vidutiniu ar didesniu greičiu, (kažkur arti 70 km/h ar daugiau) ir poto pamažu stabdant ir mažinant greitį, staiga padidėja variklio apsukos ir tuo pačiu jos greitai sumažėja, praktiškai automobiliui jau sustojus. važinėju su D4D 1.4 dyzeliniu  varikliu ir multimode pavarų dėže , ankščiau turėjau tik benzininius variantus, ir tokių pasikeitimų su apsukomis neturėdavau., bent jau nepastebėdavau, galbūt čia dyzelinių variklių bruožas ar koks gedimas ?? patarkite, kas ką nors žinote ar nusimanote daugiau kas liečia šią mano situaciją., ir galbūt pas ką nors ir tokie procesai vyksta ?

ačiū :)
permeta i zemesne pavara ir tiek ziniu;)

scotlander333

o tai normalu...? ar taip ir turi būti ???

AVENSIS D4D CHIP

Citatarixar parašė:
o tai normalu...? ar taip ir turi būti ???
taip normalu,taigi ten ta pati mechanine deze tik valdoma kompo,masina lieteja tai ir permeta i zemesne pavara;)cia gi ne automatas;)

scotlander333

na jei tai normalu ,... tai galiu ramiai eiti miegoti, tik ne už vairo,.... ;) , dėkui tau už informaciją gerasis žmogau,.... ;) ,.
o dar tarp kitko aš buvau užklausimą nusiuntęs į " Tokvilą " , pažiūrėsiu ką iš ten atrašys,.... B)

bladas

Citatarixar parašė:
na jei tai normalu ,... tai galiu ramiai eiti miegoti, tik ne už vairo,.... ;) , dėkui tau už informaciją gerasis žmogau,.... ;) ,.
o dar tarp kitko aš buvau užklausimą nusiuntęs į " Tokvilą " , pažiūrėsiu ką iš ten atrašys,.... B)
TOKVILA pasiulys pas juos pasidaryti diagnostika uz koki 120 lt, ir po jos pasakys, kad taip ir turi dirbti variklis;)

scotlander333

nu joo,... panašiai ir galvoju,.... visiems tokiems kaip jie, tik ir sukasi skaitliukai akyse,..... B)

AVENSIS D4D CHIP

Citatarixar parašė:
nu joo,... panašiai ir galvoju,.... visiems tokiems kaip jie, tik ir sukasi skaitliukai akyse,..... B)
parasyk ka jie atrasis;)

scotlander333

scotlander333

taigi kas dėl apsukų patikros tokviloje, tai atsakymas buvo diplomatiškas,.. pasiūlė atvykti ir meistras pravažiuos su automobiliu ir tuomet bus aiškiau, ar yra problema, ar viskas tvarkoje,... už patikrinimą mokėti sakė nereikės.,... - taigi tokios naujienos. :)

Kestutis777

Citatarixar parašė:
taigi kas dėl apsukų patikros tokviloje, tai atsakymas buvo diplomatiškas,.. pasiūlė atvykti ir meistras pravažiuos su automobiliu ir tuomet bus aiškiau, ar yra problema, ar viskas tvarkoje,... už patikrinimą mokėti sakė nereikės.,... - taigi tokios naujienos. :)

Tokviloi,  geri zmones  darbuojas ;) Nors nepigu pas juos, bet saziningi atrodo ;)

AVENSIS D4D CHIP

CitataKestutis777 parašė:
Citatarixar parašė:

Tokviloi,  geri zmones  darbuojas ;) Nors nepigu pas juos, bet saziningi atrodo ;)
Nera ten brangu,paprasciausiai lyginama su tanagrom,martonais ir visokiais garaziukais,reiketu sulyginti su audi ar merso atstovybe,tai tada pamatysite jur brangu:D;)

scotlander333

na jo,.. sutinku su tavim, nėr ko lygint su audi ar mersų atstovybėmis,... nes reikia rinktis ne wv ir ne kokį tai audi,.. o optomaliausią automobilio variantą, kainos ir kokybės santykį,..- Toyota :);)

Kestutis777

Bet nemaisykit Tokvilos su Mototoja... Mototoja pigiau, bet del kompetencijos, Tokvila juos nurungia uzmertom akim. Kai tarpine man buvo prapusta, Mototojos meistrai net nesupratos kas vyksta, kai Tokviloi jau telefonu pasake, kas greiciausia gali buti nutike... Savo masinas tik Tokviloi tvarkau ;)

Smac

Nenukrypstam nuo temos gerbiamiji :) Apie servisus reikia kitoje sakoje diskituoti. Sekmes rixar!
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)