Q: kurias rinktis ? padangas

Pradėjo tadynis, Rugsėjis 03, 2010, 13:53:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadynis

Gal kas esat zpecaz ant padangu ir galite patarti kokias rinktis is sio
saraso: nuoroda

Ten 3 puslapiai. Noretusi sutilpti i 200 Lt/vnt.

Masiniukas AVENSIS 99m. 2.0 TD universalas.
I menesi vaziuoju ~3000 km, tame skaiciuje ~20% vaziavimas mieste.

O gal galit rekomenduoti geresnemis salygomis isigyti padangas ?
Padekit, neissirenku. Aciu :)
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Smac

Galiu tik pasakyti, kad su Matadorais jau 3 metus vazineju. Tik as turiu atskirai ziemines ir vasarines. Ziemines dar sezona turetu laikyti, o vat vasarines jauciu kitamet keisti reikes. Pirkau naujas, problemu kaip ir nebuvo. Pagal kaina/kokybe visai mane tenkina sitas variantas.
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

na žinau, kad nokian geras žiemines gamina, kaip su kitu sezonu negaliu pasakyt... pasiskaityk testų rezultatus ir pasirink, kurios tau labiau tinka...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Aurimas

Universalios-tai pats blogiausias variantas. Tu nieko nesutaupysi tokias nusipirkes.
Pasiziurek padangos123.lt. Pats is cia pirkau, atveza po dvieju dienu, vos tik uzsakius, po 10min.jau man paskambino. Pigiau nei is egzotikos,ir dirba vyrai, ne moterys.
O del firmos, tai ziurek,kad nebutu kinietiskos ir imk geriau jau is zinomu gamintoju, tokio ismatavimo kaip tavo, nebrangios ir padangos. Bei paklausk del metu,kad nebutu senos,nes dazniausiai jei akcija, tai padangos 5metu senumo!

Raiforas

Net ne galvuok apie universales:@cia kaip ir batai butu paciam viena pora visiems metu laikams ir visam gyvenimui:D, jei taupai pinigus geriau varyk iturgu ir pirkk 8 padangas naudotas geru firmu ziemai ir vasarai

ruzikas

naudotu padangu gali pirkt vasariniu,bet jokiu budu ne zeminiu,geriau sutaupik ant ko nors kito.

Justas954

mind

Matadorus turiu vasarinius jau 3 sezonas- be problemų ir dar už tokią kainą aš parduotuvėj nusipirkau, o čia turėtų būti pigiau kaip suprantu. Dėl žieminių nežinau. Universalių atsisakyčiau, geriau, kaip kolega sakė vasarinės dėvėtos, o žieminėms nepagailėt litukų.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

pauliusdd

CitataRaidas parašė:
Net ne galvuok apie universales:@cia kaip ir batai butu paciam viena pora visiems metu laikams ir visam gyvenimui:D, ...

100% pritariu.
टोयोटा इस बल.

azart

Gariunu turguje pirkau ispanu gamybos naujas irestone'us R15 195/60 po 120 lt/vnt. Visai patenkintas buvau sia ziema.
festina lente