Universalios padangos

Pradėjo Tuziukas, Rugpjūtis 12, 2010, 12:01:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Citatahorn parašė:
NNZ nesakyk, kad riken yra gaminama continental'io, nes tai yra skirtingos firmos, tas pats, kaip honda ir mazda-gamina viską skirtingai. Tie patys barumai irgi continental'io, bet lyginti su juo liežuvis neapsiverstų. Geriau ir lyginti atskiras firmas, nes ta popierinė priklausomybė daugiau nieko ir neduoda tik, kad akcininkai tie patys ir tiek.

na kodėl tu taip aš dar kartą sakau, kad gamina, oi ne conti, o mishelin'as ir kai nežinau horn kaip tai vyksta tai ir nepasakok. Þinau kaip conti gamina, tai tikiu, kad ir michelinas taip pat gamina. Viskas eina netgi toj pačioj gamykloj, tik konvejereiai kiti, o kodėl negalima lygint, nes į premium klases technologijos eina naujausios technologijos, gumos mišinys skirtingos sudietės. Nors pagal horn, tai visitiek gi nieko nesiskiria, nes bazinė medžiaga ta pati, ( čia iš tepalų skyriaus paėmiau). ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

Ne nu tu ir keistas. Aš rašau, kad net arti negalima statyti barumų su continentaliais ar kitų gamintojų skirtingus brandus, o tu vis tiek paverti savaip.

NNZ

tai pala kažko aš nesuprantu aš ir nesakau, kad lyginti galima, o brand tai nereiškia kad tas gamintoajs gamina premium klasės padangas, kaip pvz. intarstate, kas kad įmonė visai kita, bet ji negamina premium klasės padangų, tai jos pagamintos padangos atitinka, tarkim kaip pvz. Michelino gamykloj pagamintas Riken firmos padangas, arba Conti pagamintas Viking padangas...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tuziukas

Nusipirkau M+S su snaigem padangas continental viking 3 nudevejimas apie 20procentu ziesiu kaip bus..:)

azart

Jei bus tokia ziema kaip praeita, tai nieko gero is ju ir neisspausi.
festina lente

umunas

aš tai kažkaip nustojau taupyt ant padangų. nesijaučiu labai patyrusiu vairuotoju, tai vertinu tai, kas kompensuoja tarpinės tarp vairo ir sėdynės trūkumus. o vat padangos tai tikrai gali. ypač žiemą. tiesa, pernai nepataikiau su padangomis, nes užsidėjau Dunlop SP Sport Winter Response. jas rinkausi manydamas, kad ir vėl bus šilta žiema su daug balų ir pliurza. ant suvažinėto sniego ar šiaip ant sniego jos neypatingai geros. visgi teks suvažinėti.