Generatoriaus dirzo itempejas

Pradėjo Tuziukas, Gegužė 17, 2010, 09:52:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

tai, kad mano kilometrazas mazas, ir keista, kad visiems cia vienu metu dzergzti pradejo... be to, jei neklystu kai uzkaista variklis nebedzerzgia, visgi sakyciau dregme turi itakos. Pabandysiu garaze palaikyti paziuresi ar kas keisis.

Naujokas

Pas mane visada masina garaze stovi (nakvoja) ir vistiek cypia, net ir susilus cypia staigiai apsuku davus.

Memelis

Turejau ir as toki cypima, stipriau pasukus vaira rytais budavo, bet jau kokie metai dingo ir tiek. Nors nieko nedariau.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Pulkininkas

CitataNaujokas parašė:
Pas mane visada masina garaze stovi (nakvoja) ir vistiek cypia, net ir susilus cypia staigiai apsuku davus.
Dirželio cypimas paprastai būna dėl to, kad dirželis yra per laisvas (nepakankamai įtemptas) ir davus daugiau gazo skriemulys prasisuka.

NNZ

tai jūs tikri, kad jum dirželiai cypia, labiau tikėtina, kad guolių škyvai cypia, nes jei dirželiai cyptų, tai jei reiškia laisvi yra ir kaip sako pulkininkas prasisuktų, tia reiškia, kad juos tiesiog reikia patempt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Tai ir as manau, kad ne dirzelis gal. Dingo tas garsas, nors nieko nedariau. Dar orai daugiau atves, tai matysime, ar rytais vel atsiras.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ryckak

dingo garsas, nes atsilo oras ir nebelyja pastoviai, galit kuola ant galvos tasyt, as garantuotas, kad cia del dregmes dzergzdzia ir ne dirzelis o pats itempejas, vuot! reiketu nuimt ta itempeja ir guoli salidolu kokiu aptepliot pabandyt...

Naujokas

Taigi cype ir dzerzge tol kok vaziuojant masinoi viskas uzgeso, dingo trauka, ir zybciojo visos lempos. Issiaiskinau jog dingo krovimas. Kartais atsirasdavo.
Priezastis generatoriaus sankaba nuejo. Issilupau generatoriu (jei kas lupsit ji tai labai uzknisantis ir nepavydetinas darbas).
Taigi ismaisiau visa kauna ieskodamas tos sankabeles, ir nieko gero neradau. Pas tojotos atstovus 380lt, kitur virs 400 o dar vienoje vietoje perdaro ji kapitaliai i kita bet kaina 400lt.

GAL TURITE KAS KOKIU MINCIU, SPRENDIMO BUDU?????