Priekinio stiklo problema

Pradėjo azart, Rugsėjis 20, 2010, 11:54:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Animal

Dekui uz informacija. Nes priekinis stiklas ties valytuvais beveik per visa stikla horizontaliai skiles tai reikes kazkada mastyt keist ji nors seip vairuot netrugdo kadangi pacioj apacioj. :)

NNZ

CitataAnimal parašė:
Dekui uz informacija. Nes priekinis stiklas ties valytuvais beveik per visa stikla horizontaliai skiles tai reikes kazkada mastyt keist ji nors seip vairuot netrugdo kadangi pacioj apacioj. :)

šiaip ir TA netrukdo, dažniausiai...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Kestutis777

Gjensidiges kasko keicia priekini stikla su 0 francize...

Andzejka

TA pradeda trukdyti, kai vairuotojo matomumo lauke priekinio stiklo pažeidimas, įtrūkimas būna 30x30. Mažesni pažeidimai kaip ir leistini. Bent jau taip rašoma straipsnyje: http://www.autoreviu.lt/portal/categories/1/1/0/2/article/5668

Animal

Reiks pasidomet del kasko nes pazystama draudimo agente kazka minejo, kad galima susukti reikaliuka del stiklo. Tik reiks pasidomet ar paskui uz draudima nereiks brangiau moketi.

enjoyer

Memeli, uzsuk kada pas mane i darba. Pasiderinsim del stiklo. Tik, aisku, pasakyk kas ir is kur :) Is veido gi nepazinsiu :)

O kas del sildomo stiklo i nesildomo vieta, tai jokiu problemu. Nuo galinio lango sildymo mygtuko galima pajungti. Bet cia jau elektriko reikia.
A wheel to steer the front of the car, A pedal to steer the rear.

Singer

CitataNNZ parašė:
CitataAnimal parašė:

šiaip ir TA netrukdo, dažniausiai...
Skilęs stiklas TA dažniausiai trukdo. Netrukdo, jei yra mažų įdaužimų nuo akmenukų nematymo zonoj.

NNZ

tai aš ir sakau, kad netrukdo. nes 3 kartus su tokiu TA varėm, dar nei karto nepriskabino...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mmersass

tai jei netrukdo vairuotojui matyt jie nesikabina prie to.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Kestutis777

Vos spejau nusipirkti masina ir jau isodino skilute i priekini stikla... Kas esat tokius skilimus tvarke? Labai pastebima po klijavimo? Turiu omenyje tik iskilimo tvarkima, o ne viso stiklo keitima :)

mind

Pas mane pastebima, nors ten ir įskėlimas toks savotiškas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

horn

CitataKestutis777 parašė:
Vos spejau nusipirkti masina ir jau isodino skilute i priekini stikla... Kas esat tokius skilimus tvarke? Labai pastebima po klijavimo? Turiu omenyje tik iskilimo tvarkima, o ne viso stiklo keitima :)

Esu tvarkęs, bent man labai gražiai sutvarkė, buvo pastebima tik jei prieš saulę kažkokiu kampu žiūrėsi, matėsi plonas siūliukas.

Kestutis777

Man uzlitavo, bet vaizdas beveik nepasikeite... Reiks pas kitus meistrus nulekti, pasikonsultuoti...

Animal

Kaip ir sakiau pas mane per visa stikla nuo apacios apie 5cm skiles ir ties keleiviu i virsu soksta atsakos nemazos, o varant TA praita savaite bande prisiknist nes tipo ne daugiau 3 atsaku skilime tai dar pasikviete sefa kad paziuretu ar galima praleist TA tai atejas sake praleidziam :) beje gal kas zinos kainas stiklo? O gal eina rasti naudotu geros bukles originaliu?

tadasd

Sveiki, originalo nezinau, bet keiciausi ir as priekini, su idejimu kainavo 300