Balti dumai

Pradėjo rusali, Rugsėjis 22, 2010, 01:17:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

rusali

Sveiki, gal kam teko susidurti su problema - baltais dumais kai variklis karstas, kokios gali buti problemos? aciu

fennix

jei labai jau nemazai baltuoja- tai tikrai antifrizas i cilindrus patenka... o tai gresia tarpines ar net galvos keitimu...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

AVENSIS D4D CHIP

Citatarusali parašė:
Sveiki, gal kam teko susidurti su problema - baltais dumais kai variklis karstas, kokios gali buti problemos? aciu
Programa variklio valdymo kompo perrasyti reikia:)

Karlitas

sveikas, dumai pasirodo tada kai yra automatiskai valomas katalizatorius, nepergyvenk ten viskas taip ir turi buti. pas mane ir D-CAT 130kw, kai nusipirkau sis dalykas strioko ivare nemazai, taciau Tokviloje issiaiskinau del ko taip vyksta, vaziuojant dazniausiai mieste taip buna, kai vaziuoji nedideli atstuma nedideliu greiciu, po to isvaziuoji i koki nors kelia kur gali spustelti tarkim iki 80 ar 100 km/h ir tik paspaudus akseleratoriu pradeda eiti tie dumai, o po kokiu 30 sekundziu baigiasi. Tokvila rekomendavo reguliariai karta i savaite duoti prasratsa masinai kad is katalizatoiriaus isivalytu viskas, nes man pavazinejus ramiai po puses metu teko katalizatoriu valyti jau mechaniniu budu kadangi del "pensininko stiliaus" vazevimo uzsikiso katalizatorius visiskai. taipa kad paspausk retkarciais kad apsukos 4000 pasiektu, ir bedu nebus.

vagaze

sveikas nebijok viskas gerai valosi  smulkiu dalekiu filtras taip vadinamas :)

rusali

bet smulkiu daleliu valymo filtras issivalo "pliupsniais" (ar as klystu?), o man isvaziavus i autostrada pradejo dumint ir nenustojo kol nenuvykau i taska B. po keliu dienu stovejimo uzkuriau masina ir jokiu dumu nebuvo daugiau, antifrizo lygis normoje. Kaip tai gali buti susieta su EGR strigimu?

AVENSIS D4D CHIP

Citatarusali parašė:
bet smulkiu daleliu valymo filtras issivalo "pliupsniais" (ar as klystu?), o man isvaziavus i autostrada pradejo dumint ir nenustojo kol nenuvykau i taska B. po keliu dienu stovejimo uzkuriau masina ir jokiu dumu nebuvo daugiau, antifrizo lygis normoje. Kaip tai gali buti susieta su EGR strigimu?
teisingai neilga laiko tarpa jis valosi,o kai ilgai dumina tai reikia programa perrasyti:)

rusali

paaiskink kaip tai gali buti susieta su programa? neteko nieko apie tai girdet. busiu dekingas. ryt varysiu dar i mototoja, gal ten ka tiksliau nustatyts

AVENSIS D4D CHIP

Citatarusali parašė:
paaiskink kaip tai gali buti susieta su programa? neteko nieko apie tai girdet. busiu dekingas. ryt varysiu dar i mototoja, gal ten ka tiksliau nustatyts
retokai pradegina ar per ilgai uzlaiko deginima katalizo nepamenu tiksliai:)vienu zodziu nusvaigsta programa kazka ten;)jo mototojon nuvaryk tai tikrai nustatys:D:D:D

rusali

nuvariau i Mototoja, pasake, kad stringa EGR'as, isvale, bet vel ju kompas parode kad stringa..dumai dingo, siulo ji keisti nauju, kaina apie 1000 lt. turiu klausima forumieciams, ar EGR yra ardomas ir remontui tinkamas?ar kam nors teko ji ardyti? nes kaip isivaizduoju tai jeigu stringa, kazkas is mechanines puses sugedo?

rusali

uzbaigiant tema, idejau nauja EGR'a, dumint nustojo lyg tai, per 5 dienas tik vien karta pastebejau kad kokias 2 minutes vare dumai (tikiuosiu tai buvo katalizatoriaus isvalymo procedura). antifrizas nedingsta, tepalas irgi normoj, tai tikiuosiu kad padejo tas EGR'o keitimas, o jei ne tai jau nzn ka daryt...

asaka

Pradejo ir man duminti taip paciai. Taip pat nei antifrizas nei tepalas nei mazeja nei dideja. Vazinejau taip pat "pencininko stiliumi" kokius puse metu. Dabar karts nuo karto gerai apsuku paspaudziu iki 5000 ir jau kokios 2 savaites jokiu dumeliu nesimato. ISVADA: netaupykim kuro ir prasukim tuos variklius karts nuo karto ir prasivalys viskas kam reikia. Ziuresim kaip toliau bus, jei ka parasysiu.

Kestutis777

Man EGR Tokviloje isvale :) Nieko ten keisti nereikejo... Na, gal naujas kruciau veikia :) As Mototojoi nieko nebedarau.... Jie labai prasti zinovai... Kai tarpine buvo pramusta, jie nesugebejo to suvokti, net kai atvaziavau su apvarvejusiu varikliu.... Renkuosi Tokvila.

asaka

o kaip tas EGR sifruojasi ir kur jis randasi ir kokia jo paskirti?

Kestutis777