Balti dumai

Pradėjo rusali, Rugsėjis 22, 2010, 01:17:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

rusali

EGR - Exhaust gas recirculaton, voztuvas toks.
pas mane senam EGR uzsilenke elektrine dalis, todel valymas ir nepadejo...

Kestutis777

aisku..... na tada linksmo vazinejimo ;)

saskelas

Sveiki, o kiek tas kompo programos perrašymas litais atsieina?

laurysas

Man kiekviena diena griztant is darbo kazkur  po min padumina. Puse metu turiu masina, nebuvo jokiu dumu, tik pastaraji menesi pradejo. Vazineju tik Geleziniu vilku praktiskai, kamsciuose nesedziu. Ar cia uzsikisusio to DPF filtro pozymis, ar kaukint reik iki redline pradeti?

dtinas

Citatasaskelas parašė:
Sveiki, o kiek tas kompo programos perrašymas litais atsieina?

man solorinoje apie 100 lt

AVENSIS D4D CHIP

Citatalaurysas parašė:
Man kiekviena diena griztant is darbo kazkur  po min padumina. Puse metu turiu masina, nebuvo jokiu dumu, tik pastaraji menesi pradejo. Vazineju tik Geleziniu vilku praktiskai, kamsciuose nesedziu. Ar cia uzsikisusio to DPF filtro pozymis, ar kaukint reik iki redline pradeti?
reikia nors viena dienai savaite redline padaryti,nes kai pastoviai varineji nedidelem apsukom,vienodu ritmu tai angliu ir prisirenka duselyje;)

lioska

Jo, senokai nemaciau situ dumu, nuo pavasario. Vazineju nedideliais atstumais, mazom apsukom ir siandien vel uzdumyjo. Kai uzdumyja, prisimeni, kad reikia ja pavarinet ir pavarineji koki menesiuka kita, paskui vel pamirsti toki reiskini ir po kiek laiko vel dumai primena apie varinejima :D Ir dal klausimelis: dyzeliui iki kiek apsuku galima duoti? Ar cia jokio skirtumo, bendzas ar dyzelis, duodi 4000 - 5000 ir tegu valosi?
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

albertass

Albertass. Kolegos,tikrai pritatiu issakytoms mintims, kad D-CAT varikliui reikia duoti "darbo"kitaip jis pradeda prasyti leisdamas b dumus.Kaip jau buvo pastebeta, duminti pradeda dazniausiai suodziams prikimsus kasnalus.Man taip buvo-pravale Autotojoj, -pasitaise.Beje ir instrukcijoje parasyta, kad su siuo varikliu monotoniskai vazineti negalima.

Renis

Kaip del 2.2 D4D variklio? Galioja tas pats?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

NerijusP

Sveiki,

noreciau pasiklausti jusu patarimo. Vazineju metus su 2007m. Toyota Avensis D4D variklis (dyzelis) 2000 m3. Per ta laikotarpi neturejau jokiu problemu isskyrus  tai, kad 4 kartus valiau katalizatoriu (3 kartus Mototojoj ir 1 Tokviloje). Prasivalau pavazineju 2-3 men ir vel valau. Servizuose aiskina, kad viskas veikia tvarkingai, tik beda mano vaziavimo stiliuje, kitaip sakant nesudarau salygu, kad suveiktu taip vadinamas penktas purkstukas ir savaime issivalytu katalizatorius. Serviso darbuotojai patare vaziuoti uzmiestyje vienodu greiciu 30km. ir kad apsukos butu apie 3000 aps. Kura pilu tik Neste degalinese daznai vazineju uzmestyje , stangiuosi palaikyti apsukas iki 3000 , bet kaip uzsikimsa, taip uzsikimsa katalizatorius. Gal kas galetu pamykuti  kaip reiketu vaziuoti :), kad susidarytu tos salygos ir savaime issivalytu katalizatorius. Man atrodo, kad masinos draskimas mieste, efekto neduos. Kokie jusu butu patarimai.
Mototojoje minejo, kad per savaite su uzsikisusiais katalizatoriais atvyksta iki 5 masinu.
Sveiki visi

Angelinio

cia tas katalizatorius turi omeny PDF filtras ar realiai katalizatorius?

Angelinio

Ir dar noreciau papildyti Nerijaus klausima. kaip zinoti kada ivyksta ta automatine regeneracija? kaip tai pasireiskia?

Singer

Pasireiškia pilkų dūmų šleifu paskui automobilį ;).

NerijusP

Sveiki,

kas liecia Angelinio klausima ar tai katalizatorius ar PDF filtras as nesu tikras, bet man minejo katalizatoriu. Gal kas galetu atsakyti i mano klausima auksciau del vaziavimo stiliaus, ar tai niekam nera aktualu ir niekas nesusidure su tokiomis problemomis? Dar karta dekoju ;)
Sveiki visi

Tolis

Po pastarojo tepalu keitimo mano D-CAT irgi pradejo gan daznai uzsikimsineti, bet itariu, kad tai susije su netinkamais tepalais (pilta paparasti sisntetiniai, o ne DPF). Kol kas DPF prasivalo pats, palaikius aukstenes apsukas, bet tepalus tikrai pasikeisiu artimiausiu metu.

Gal kam teke susidurti su pan.problema?