Garsas iš variklio - kaip surūdijusios sklendės

Pradėjo t0mas, Gruodis 09, 2015, 14:37:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

deficky

cia ne pasatas ir ne audi, sena toyota taip ir turi dirbt  (+) :D

egariukas1

Jei plerpia garsiau uz pasata ar juo labiau uz 2,5 tdi i5 reiskia kazkas tikrai negerai su motoriuku

hostname

Sveiki, prie tų pačių neaiškių garsų prisidėsiu Avensio 1 D4D... Atsirado neseniai kažkoks neaiškus garsas iš variklio skyriaus, motorui dirbant ant laisvų apsukų, geriausiai girdisi kai pakeli apsuka iki ~900rpm. Garsas geriau girdimas iš salono, nei atsidarius kapotą... Motoras kaip ir dirba normaliai, tik su kažkokiu pašaliniu kliu kliu kliu..., pagazavus garsas išnyksta atleidus gazą vėl kliu kliu kliu... po kapotų geriausiai girdimas apie turbinos vietą, bet tikriausiai iš variklio...  jokių dūmų nemeta, jokie skysčiai nedingsta, keista niekas nebuvo... gal kas buvot susidūre su tokia problema? Beje, šaltai jokių garsų nebūna, pavažiavau iki darbo, pašilo ir kliuksi...

video su garsais; https://www.youtube.com/watch?v=08YP2oQgr1E&feature=youtu.be, tarp 20-50s manau geriausiai girdisi...

Update: Nuimiau plastmasę nuo variklio, dangtelis kažkokia salerka/tepalu pasidengęs ir matosi šlapiuoja iš dangtelio šlangutės einančios į turbinos šlangą, spėju purktštukų tarpinėm atėjo laikas?

foto: http://imgur.com/a/OJLvT

toredo

Taip slapiuoja man atrodo pas visus. Is ko sprendi kad purkstuku tarpines? Turetu mest juoda duma jei tarpines

Rolkis72

Citata iš: toredo Įrašytas Rugpjūtis 11, 2016, 12:31:57 PM
Taip slapiuoja man atrodo pas visus. Is ko sprendi kad purkstuku tarpines? Turetu mest juoda duma jei tarpines
Pas mane neslapiuoja,pasmane irgi matesi prie purkstuku slapumas kol nepakeite purkstuku tarpinukiu

egariukas1

Ten kur slampa pakeisk savarza taip vadinama chamuta,nes ta slanga sukietejusi ir leidzia garus.O klaksejimas neaiskus

hostname

Citata iš: toredo Įrašytas Rugpjūtis 11, 2016, 12:31:57 PM

Na tikrai taip nešlapiuodavo, viskas įdealiai sausa buvo aplink purkštukus. Ar purkštukų tarpinės dėl to kaltos, nežinau, dėlto ir klausiu.

PN

Sveika xebryte... variklis skleidzia baisius garsus, vibruoja smarkiai ir tt,  Meistrai, kurie nerementuoja varikliu sake, kad reiktu vezti pas varikliu meistrus, Gal zinot kas tuo uzsiima Vilniuje? Dar noretusi, kad tartu lemiama zodi :)  Kl nr 2 gal taip pat zinot kas superka Avensius su uzkaltu varikliu ir  dar duotu kelis eurus uz ji ? :)